07-05-2012 12:33 AM
8,044 ... 209210211212213 ...
tools
  1. pbailey212's Avatar
    I flashed alpha10 3 times, but for some reason there are no gapps. Maybe it was a bad download or something?
    You have to download gapps separately from here on out. Per forum and Google's rules.. the kravens gapps posted in the op work just fine

    sent from my Nokia 5110
    05-27-2012 07:29 AM
  2. ildog27's Avatar
    Is there a change log?
    05-27-2012 07:54 AM
  3. thewraith420's Avatar
    alpha10 (final) is up. Check the OP. Changes:

    * Fixed line endings on hosts file.
    * [aokp] Added ADB over network.
    * [aosp] Fixed su.
    * [aosp] Enabled sip/voip.

    And the big one...

    * Removed gapps due to forum rules.

    I was willing to take the heat for including this. But I just became aware of the AC forum rules that forbid it, so my hands are tied. Additionally, all previous binaries have been destroyed and are no longer available.

    The OP has a link to gapps recommended by thekraven. This is a stripped version which should fit well on the phone. Thanks to arnold1997 for pointing this out.
    Like this? Every time he posts a build he does one.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    tdm likes this.
    05-27-2012 09:27 AM
  4. dwappo's Avatar
    Hey tdm, I wanted to ask you:

    I am running the latest cm9 version, and I went to reboot the phone and before it fully booted it said "android is updating, please wait". No bricks, everything is working fine, just wanted to ask what that was all about. Lol.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    05-27-2012 09:27 AM
  5. epicb0dyc0unt's Avatar
    I personally think CM9 pre3 has more stability than 10f.... I have had 3 reboots just trying to set my phone up in the past 10 minutes.
    05-27-2012 09:57 AM
  6. pbailey212's Avatar
    Hey tdm, I wanted to ask you:

    I am running the latest cm9 version, and I went to reboot the phone and before it fully booted it said "android is updating, please wait". No bricks, everything is working fine, just wanted to ask what that was all about. Lol.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Its an ics thing. It will do it every time you clear dalvik. Gb did it also, it just didn't tell you it was doing it. Its just recon figuring your apps to accommodate any changes

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    dwappo likes this.
    05-27-2012 09:58 AM
  7. dwappo's Avatar
    Its an ics thing. It will do it every time you clear dalvik. Gb did it also, it just didn't tell you it was doing it. Its just recon figuring your apps to accommodate any changes

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    Oh thanks, I thought it was tdm doing some kind of ota update thing xD, that would have been cool.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    05-27-2012 10:16 AM
  8. tdm's Avatar
    Is there any way to move apps like Facebook to your SD or is that not functional right now?
    Create an sdext partition. Quattrimus will put all your apps on it. Search the thread for details. Do not use app2sd with it.
    Badboytoast likes this.
    05-27-2012 10:29 AM
  9. tdm's Avatar
    You should be able to. I dont see why not, unless stated otherwise. I would try an app like app2sd
    Don't use app2sd. It is built in.
    Revenant Ghost likes this.
    05-27-2012 10:38 AM
  10. strabo231's Avatar
    When I posted the reply It went to the thread not the message.

    I had that problem before with a bad SD. I was using IHO. It started with a lot of freezes and then I couldn't read or write to the card. I also couldn't take pictures. It said that there wasn't any memory left.
    Even using it directly on an Ubuntu or windows PC I couldn't format the card. I got a new one and it solve my problem.
    Reformatted the sd again, this time with the phone. That seemed to clear up the majority. Only thing that is really giving me a problem now is with TiBu. Seems to be when the phone freezes or shuts down the majority of the time.
    05-27-2012 10:50 AM
  11. tdm's Avatar
    I flashed alpha10 3 times, but for some reason there are no gapps. Maybe it was a bad download or something?
    They are not included.
    05-27-2012 11:02 AM
  12. tdm's Avatar
    Hey tdm, I wanted to ask you:

    I am running the latest cm9 version, and I went to reboot the phone and before it fully booted it said "android is updating, please wait". No bricks, everything is working fine, just wanted to ask what that was all about. Lol.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    It's populating the dalvik cache.
    dwappo likes this.
    05-27-2012 11:04 AM
  13. tdm's Avatar
    I personally think CM9 pre3 has more stability than 10f.... I have had 3 reboots just trying to set my phone up in the past 10 minutes.
    It's the same code.
    cole2kb and Badboytoast like this.
    05-27-2012 11:05 AM
  14. epicb0dyc0unt's Avatar
    It's the same code.
    That's weird as hell then. I used 10pre3 perfectly. No reboots nothing. hmph.
    05-27-2012 11:30 AM
  15. youarepoop's Avatar
    My phone always crashes after hanging up a call. Not too annoying as I barely use my phone as a phone, but still.
    05-27-2012 11:51 AM
  16. StingDrop's Avatar
    tdm this rom is awesome. i dont mean to sound like a needy ned but is there any way we can get an option on aokp to turn text background black instead of white
    Like tdm said look for themed and here it is Guys if you guys want your apps to be inverted like ics check this out worked for me works on aokp and cm9 I tested it



    http://rootzwiki.com/topic/15092-inv...ed-play-store/

    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    Badboytoast and Garymeister like this.
    05-27-2012 12:01 PM
  17. purpulehaze's Avatar
    Like tdm said look for themed and here it is Guys if you guys want your apps to be inverted like ics check this out worked for me works on aokp and cm9 I tested it
    Click to view quoted image

    Click to view quoted image


    [Inverted]Totally Inverted APPS (5-14 updated play store) - Galaxy Nexus Themes - RootzWiki

    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    @tdm also. thanks guys for the help. my eyes r really sensative to light so the white background was messing me up
    droiddekka likes this.
    05-27-2012 12:24 PM
  18. StingDrop's Avatar
    Hope that helps you

    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    05-27-2012 12:29 PM
  19. droiddekka's Avatar
    i am noticing that my wi-fi is randomly disconnecting and then not re-connecting.

    i have to toggle it off and then back on to get it working again. this issue is unique to a10f build.

    is anyone else seeing this issue?
    05-27-2012 12:31 PM
  20. tdm's Avatar
    My phone always crashes after hanging up a call. Not too annoying as I barely use my phone as a phone, but still.
    Yeah the memory management is not great yet.
    05-27-2012 12:42 PM
  21. droiddekka's Avatar
    i am noticing that my wi-fi is randomly disconnecting and then not re-connecting.

    i have to toggle it off and then back on to get it working again. this issue is unique to a10f build.

    is anyone else seeing this issue?
    "turn wi-fi off during sleep" was probably the culpret..i forgot i did a fresh wipe. still tho...it should be re-activating itself when i wake it up, right?
    05-27-2012 12:42 PM
  22. droiddekka's Avatar
    accessing the dialer has caused random reboots on at least 3 occasions.

    scrolling thru "too many" apps in the market is causing FC's

    have not seen a "package file invalid" error since i set up the sd-ext partition.
    05-27-2012 01:20 PM
  23. Badboytoast's Avatar
    Hows YouTube on aokp build 10? iam still on cm9 10 pre 3
    05-27-2012 01:21 PM
  24. droiddekka's Avatar
    @tdm also. thanks guys for the help. my eyes r really sensative to light so the white background was messing me up


    this is freaking sweet, thanks for posting!
    05-27-2012 01:23 PM
  25. StingDrop's Avatar
    Hows YouTube on aokp build 10? iam still on cm9 10 pre 3
    Its getting better less force closes but hq still choppy....





    this is freaking sweet, thanks for posting!
    Lol no problem


    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    Badboytoast likes this.
    05-27-2012 01:54 PM
8,044 ... 209210211212213 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD