07-05-2012 01:33 AM
8,044 ... 215216217218219 ...
tools
  1. strabo231's Avatar
    Let logcat run.. this is one of many errors coming up, but this is one of the more frequent ones. W/MediaScanner( 1720): Error opening directory '/mnt/sdcard/.android_secure/', skipping: Permission denied. Do I need to just wipe all my app data and start fresh? More specifically, should I have not restored the .android_secure file when I partitioned the sd?
    05-29-2012 09:07 PM
  2. Octahedron's Avatar
    AOKP doesn't have that feature yet

    ETA's kill puppies. So please stop asking for ETA's.
    He wasn't asking for an ETA, he was just wondering. I'm starting to think all these posts saying ETAs are bad are worse than asking for an ETA. Just as annoying, that's for sure.

    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    05-29-2012 09:08 PM
  3. Ryuk6666's Avatar
    He wasn't asking for an ETA, he was just wondering. I'm starting to think all these posts saying ETAs are bad are worse than asking for an ETA. Just as annoying, that's for sure.

    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    Agreed

    Sent from my Cybertronian QuattrOV using Tapatalk 2000 (Now With Teleka-Typing!!!!)
    Octahedron likes this.
    05-29-2012 09:14 PM
  4. bhasden's Avatar
    I understand that Built-in tethering doesnt work at present and that the workaround is to use third party apps.


    What app or apps are recommended?
    I saw someone mention they were using Barnacle Wifi. I installed it and it seems to be working well, so that's an option.
    05-29-2012 09:18 PM
  5. birdgofly's Avatar
    When I'm jamming to pandora in my car and I get a text, the text notification sound AND my music play through my phone speaker (and it sounds like I'm going to blow my phone speaker) for a little bit before going back to my car speakers, and I die a little bit inside every time.. I'm actually cringing just thinking about it.. is there any way I fix this? Pleeeeeease and thank you!
    05-30-2012 01:09 AM
  6. tdm's Avatar
    When I'm jamming to pandora in my car and I get a text, the text notification sound AND my music play through my phone speaker (and it sounds like I'm going to blow my phone speaker) for a little bit before going back to my car speakers, and I die a little bit inside every time.. I'm actually cringing just thinking about it.. is there any way I fix this? Pleeeeeease and thank you!
    Audio routing is kinda complex. And generally speaking, audio support is rather new and buggy due to the new audio interfaces in ics (specifically in 4.0.4). But I can put it on my list of things to investigate.
    05-30-2012 02:05 AM
  7. drezliok's Avatar
    It the code here going to be like the IHO repo? As in IHO was a centralized hub that many developers nurtured and grew roms from?
    05-30-2012 02:18 AM
  8. cole2kb's Avatar
    Audio routing is kinda complex. And generally speaking, audio support is rather new and buggy due to the new audio interfaces in ics (specifically in 4.0.4). But I can put it on my list of things to investigate.
    I don't know if this helps at all, but this is (last time I used one) a specific toggle in IHO "Notifications always play on speaker." Not sure if the code is the same at all, but it's a start? Trying to remember where it was at...System > CyanagenMod Settings(?) > Sound I think.
    tdm likes this.
    05-30-2012 02:36 AM
  9. Nate456's Avatar
    He wasn't asking for an ETA, he was just wondering. I'm starting to think all these posts saying ETAs are bad are worse than asking for an ETA. Just as annoying, that's for sure.

    Sent from my VM670 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
    I knew that he wasn't asking for one but that's my tapatalk sig

    ETA's kill puppies.
    05-30-2012 07:46 AM
  10. tdm's Avatar
    It the code here going to be like the IHO repo? As in IHO was a centralized hub that many developers nurtured and grew roms from?
    Stay tuned later this week.
    05-30-2012 07:58 AM
  11. theexile1's Avatar
    I have much higher priority issues right now. Like the ICS kernel and the ROM updater.

    And even if I had the time, it's super complicated to get AOSP running on our phones. I just happened to have CAF/CM9 at my disposal. Getting this compiled would basically involve a code merge of the CAF/CM9 changes that I have in my current AOSP with their project. If you're not a developer, read that as "it's a ton of work". So I'd need a good reason before attempting it.
    I was just wondering. thanks for the response though.
    05-30-2012 08:30 AM
  12. Revenant Ghost's Avatar
    Anyone else having issues with the music player lagging, skipping tracks? It doesn't improve with Google Play Music either.
    05-30-2012 08:38 AM
  13. birdgofly's Avatar
    Audio routing is kinda complex. And generally speaking, audio support is rather new and buggy due to the new audio interfaces in ics (specifically in 4.0.4). But I can put it on my list of things to investigate.

    Thank you
    05-30-2012 09:11 AM
  14. defcon545's Avatar
    AOKP doesn't have that feature yet

    ETA's kill puppies. So please stop asking for ETA's.
    I understand its not in there right now, but im asking if its still in AOKP somewhere, hiding in the back. Because it used to have the 3g toggle if i remember correctly when i was using alpha 8. (Or maybe i wasent using AOKP, not too sure)
    05-30-2012 09:15 AM
  15. dwappo's Avatar
    I knew that he wasn't asking for one but that's my tapatalk sig

    ETA's kill puppies.
    Lol, funny sig xD
    Nate456 likes this.
    05-30-2012 09:17 AM
  16. Ksjuggalo's Avatar
    Anyone else having issues with the music player lagging, skipping tracks? It doesn't improve with Google Play Music either.
    I came across this thread the other day
    http://forums.androidcentral.com/sho...d.php?t=176139
    I have had excellent performance on CAI with this app. Flashing AOKP shortly. Will see how it does and let ya know

    Sent from my LS670 using Tapatalk 2
    Revenant Ghost likes this.
    05-30-2012 10:05 AM
  17. andrewnelson23's Avatar
    I would have rather had it say "Warning: Swagger has been Activated"

    Anyways, does anyone know where the 3g toggle button went, i don't think I've seen it since alpha 8?
    AOKP By the way..
    If you would like the 3G toggle, I recommend using either the CM9 ROM or the Cold As Ice ROM. Both offer the 3G toggle.
    05-30-2012 12:21 PM
  18. purpulehaze's Avatar
    what is swagger mode?
    05-30-2012 01:02 PM
  19. Ilovefarts's Avatar
    Please erase this post if it's already been covered, but I searched this thread looking for answer, but have yet to find one. I see it's been touched upon, but has it been solved, browser loading a white screen, but in the preview(closing windows) it shows the website. Also, I saw people having issues with Facebook loading a white screen, again, I searched through the thread and didn't find an answer, but I'm having that same issue with Instagram, sometimes it loads perfectly, but other times it doesn't. It's like my notifications don't show, but my feed does. I'm sorry if someone already talked about this, but I did do the search and I feel bad if I repost. Thanks ahead of time guys!
    05-30-2012 02:47 PM
  20. robwalters72's Avatar
    I would have rather had it say "Warning: Swagger has been Activated"

    Anyways, does anyone know where the 3g toggle button went, i don't think I've seen it since alpha 8?
    AOKP By the way..
    3G toggle is located under Settings - Data Usage on AOKP. It is called Mobile Data, but essentially turns on and off the 3G radio.

    Rob
    05-30-2012 02:58 PM
  21. anthonycr's Avatar
    what is swagger mode?
    Its a mode to give you a little self esteem boost.
    05-30-2012 03:30 PM
  22. sellers86's Avatar
    Please erase this post if it's already been covered, but I searched this thread looking for answer, but have yet to find one. I see it's been touched upon, but has it been solved, browser loading a white screen, but in the preview(closing windows) it shows the website. Also, I saw people having issues with Facebook loading a white screen, again, I searched through the thread and didn't find an answer, but I'm having that same issue with Instagram, sometimes it loads perfectly, but other times it doesn't. It's like my notifications don't show, but my feed does. I'm sorry if someone already talked about this, but I did do the search and I feel bad if I repost. Thanks ahead of time guys!
    Set your user agent to desktop

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    Ilovefarts likes this.
    05-30-2012 03:34 PM
  23. anthonycr's Avatar
    Hey can someone on AOKP test out my Slate theme? I got an error report from an SG2 owner and I want to make sure it works with AOKP and its just not hdpi compatible.
    05-30-2012 04:08 PM
  24. Ryuk6666's Avatar
    Hey can someone on AOKP test out my Slate theme? I got an error report from an SG2 owner and I want to make sure it works with AOKP and its just not hdpi compatible.
    I'll test. Where is it located?

    Sent from my Cybertronian QuattrOV using Tapatalk 2000 (Now With Teleka-Typing!!!!)
    05-30-2012 04:11 PM
  25. bhasden's Avatar
    Please erase this post if it's already been covered, but I searched this thread looking for answer, but have yet to find one. I see it's been touched upon, but has it been solved, browser loading a white screen, but in the preview(closing windows) it shows the website. Also, I saw people having issues with Facebook loading a white screen, again, I searched through the thread and didn't find an answer, but I'm having that same issue with Instagram, sometimes it loads perfectly, but other times it doesn't. It's like my notifications don't show, but my feed does. I'm sorry if someone already talked about this, but I did do the search and I feel bad if I repost. Thanks ahead of time guys!
    Did you try checking both of the memory options under Settings > Performance? That seems to have cleared up the white screen issues for me. Not sure if it's just a coincidence or not, so I'd be interested in knowing if it works for anyone else.
    Ilovefarts likes this.
    05-30-2012 04:26 PM
8,044 ... 215216217218219 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD