07-05-2012 12:33 AM
8,044 ... 242243244245246 ...
tools
  1. firecrotch666's Avatar
    And native USB doesn't seem to be working very well.
    tdm likes this.
    06-14-2012 06:20 PM
  2. topdawg661's Avatar
    Idk if Im the only one but I'm getting random reboot like crazy? ;o

    Sent from my AT100 using Tapatalk 2
    06-14-2012 06:21 PM
  3. topdawg661's Avatar
    Uhh TDM, I'm not sure if I'm the only one. It may be because my OV isn't active anymore, but, Roaming Indicator Off is back.
    I'm getting that too.

    Sent from my AT100 using Tapatalk 2
    06-14-2012 06:27 PM
  4. tdm's Avatar
    Uhh TDM, I'm not sure if I'm the only one. It may be because my OV isn't active anymore, but, Roaming Indicator Off is back.
    Thanks. Should be an easy fix.
    firecrotch666 likes this.
    06-14-2012 06:37 PM
  5. Pkt_Lnt's Avatar
    Thanks for testing.

    I haven't looked into linaro yet.

    What is the build model under drew's recovery? I'm asserting thunderc or LS670.
    Here is what I get:

    LS670-cm9-beta1pre1.zip
    Finding update package...
    Opening update package...
    Installing update...
    assert failed: getprop("ro.product.device") == "thunderc" || getprop("ro.build.product") == "thunderc" ||
    assert failed: getprop("ro.product.device") == "LS670" || getprop("ro.build.product") == "LS670" ||
    E:Error in /sdcard/quattrimus-LS670-cm9-beta1pre1.zip
    (Status 7)
    Installation aborted.
    topdawg661 and tdm like this.
    06-14-2012 06:37 PM
  6. tdm's Avatar
    Here is what I get:

    LS670-cm9-beta1pre1.zip
    Finding update package...
    Opening update package...
    Installing update...
    assert failed: getprop("ro.product.device") == "thunderc" || getprop("ro.build.product") == "thunderc" ||
    assert failed: getprop("ro.product.device") == "LS670" || getprop("ro.build.product") == "LS670" ||
    E:Error in /sdcard/quattrimus-LS670-cm9-beta1pre1.zip
    (Status 7)
    Installation aborted.
    What are the values of these props in your recovery?
    06-14-2012 06:41 PM
  7. diecastdonkey's Avatar
    Grr of course all these awesome roms/updates come when I'm away from my home wifi :banghead:

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    TauSigmaNova and topdawg661 like this.
    06-14-2012 06:43 PM
  8. Pkt_Lnt's Avatar
    What are the values of these props in your recovery?
    I typed everything that I can see on the screen, so not sure how to find those values.

    It is Drew's Cannibal recovery.
    http://forums.androidcentral.com/lg-...r-support.html
    06-14-2012 06:46 PM
  9. firecrotch666's Avatar
    Sorry for all the posts, tdm.
    LatinIME.apk seems to have the same bug again, where it cuts off have of the bottom row.
    topdawg661, suku92 and tdm like this.
    06-14-2012 06:48 PM
  10. dmillerw's Avatar
    Well, it installed alright, but froze and rebooted soon after.

    Now my phone is stuck in a boot loop. Can someone direct me to the proper help for that?
    topdawg661 likes this.
    06-14-2012 07:00 PM
  11. arnold1997's Avatar
    It seems like the mic on a phone call does not work

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Revenant Ghost likes this.
    06-14-2012 07:03 PM
  12. strabo231's Avatar
    No go Installed fine. Got it up log enough to get the settings menu open and rebooted. Then it gets to the lockscreen and freezes until it eventually reboots or I pull the battery. Haven't gotten further than a frozen lockscreen since. Oh well, maybe next update.
    topdawg661 likes this.
    06-14-2012 07:07 PM
  13. strabo231's Avatar
    TDM is there any major specific difference between cm9 pre3 and beta1 that would change how the phone reacts to it? I've got pre3 up and seems to be running fine with just an occasional reboot. I can't get any of the three alpha 10's or beta1 to play nice with this phone to save my life....and this is the replacement phone I just got yesterday morning..
    06-14-2012 07:27 PM
  14. anon(182107)'s Avatar
    Welcome back. What phone did you brick?

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    I fully hard bricked my T-Mobile Samsung Exhibit II 4G by accidently flashing an SGS2 ROM when I was half asleep and the recovery didn't have that double check before flashing safety feature.
    Phones flashed without accident: So many I lost count a long time ago. 1

    Well it least it was mine and not someone else's. I came pretty close with that last SGS4G. Anyway, I got a Nexus and now I can track this thread better.

    Glad to hear Gannon is back, Good devs are the foundation of successful ROMs. Still willing to help with compiling since I don't really have much else to work on atm.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    Garymeister likes this.
    06-14-2012 07:47 PM
  15. Revenant Ghost's Avatar
    It seems like the mic on a phone call does not work

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Ditto. I'm also getting the Roaming Indicator Off error in the dropdown too. Fix the build.prop?
    06-14-2012 08:00 PM
  16. Octahedron's Avatar
    Only problems so far are the keyboard being cut off and roaming indicator off. Also, when you turn on lockscreen weather it cuts off the bottom of the lockscreen.
    suku92 likes this.
    06-14-2012 08:05 PM
  17. YoshinJaa's Avatar
    I tried flashing cm9 Reloaded and I kept getting constant "system.ui has stopped" messages, so I ended up reflashing again. Other than the keyboard cutoff and roaming indicator message, it seems to run quite well.
    06-14-2012 08:39 PM
  18. Nick23n's Avatar
    Haven't had any problems with this pre beta rom. Everything works as it should. No force closes with Google play. Even the edit feature in the gallery app works. Only minor problem is the keyboard but I can download another one until this is fixed.
    P.s.: great job to everyone who has contributed to this fantastic rom.
    06-14-2012 09:05 PM
  19. Pkt_Lnt's Avatar
    What are the values of these props in your recovery?
    Searching this more (I get the feeling that you and drew do not communicate?)

    The CWMT Recovery v5.0.2.7 recovery build th8.1: Build.prop fixes (changed thunderc_LS670 to thunderc to allow installation of Cold as Ice (and possibly other CM-based ROMS).
    http://forums.androidcentral.com/lg-...-friendly.html

    I can flash your LS670 pre1beta1 with that CWMT recovery


    and he states "Was it something to do with assert and/or getprop? If so, it's not a bug in the recovery. Tell tdm to remove the asserts from his updater-script." in post# 149 here.
    http://forums.androidcentral.com/lg-...ml#post1853982
    06-14-2012 09:08 PM
  20. HurrrDurrrDURP's Avatar
    Any news on tethering? I'm stuck in the middle of nowhere, where the only High speed internet they have here is 3g... so I kinda need it!
    06-14-2012 09:18 PM
  21. Pkt_Lnt's Avatar
    What are the values of these props in your recovery?
    Here is his response.

    Cannibal Open Touch is built against pure IHO source, here's the prop values:

    ro.product.device: thunderc_LS670
    ro.build.product: thunderc_LS670

    I failed to modify them for this build but honestly any recovery built against pure IHO will have the same issue. I'm tired of manually fixing it for every build. The assert commands are next to useless anyway.
    LG-LS670 w thekraven ICS linaro alpha 14 + 6/11 patch & Tapatalk 2
    tdm likes this.
    06-14-2012 09:34 PM
  22. tlrsax54's Avatar
    Installed the pre-beta for the S...running great!! Only the same small things mentioned before, roaming indicator and keyboard is chopped off...smooth so far, nice work!!
    tdm likes this.
    06-14-2012 09:58 PM
  23. inceyet's Avatar
    Just flashed about a hour or so and....same keyboard issue and roaming indicator off issues so far I'm oc at 480/825 . TDM this rom is sick . Just got a question the 3g indicator can it be changed it's kinda hard to tell if I got 3g. I'll report back after I put it through some use. Peace
    tdm likes this.
    06-14-2012 11:03 PM
  24. purpulehaze's Avatar
    testing now back soon with my findings
    06-14-2012 11:26 PM
  25. conanthereaper's Avatar
    Oh man this is quite the smooth build. Everything is running great and the only problem I see is the keyboard cutoff like everyone else seems to be having also. The wait was well worth it and I want to thank everyone who has helped in the progress of this ROM and especially tdm for the dedication you have shown putting this thread together and keeping everyone up to date.
    Badboytoast and tdm like this.
    06-14-2012 11:33 PM
8,044 ... 242243244245246 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD