07-05-2012 01:33 AM
8,044 ... 265266267268269 ...
tools
  1. anthonycr's Avatar
    Quick question! Do anyone know any good themes?
    I have some here
    Badboytoast likes this.
    06-19-2012 07:02 PM
  2. purpulehaze's Avatar
    i downloaded b1p3 through rom keeper and once it was done i just hit install through rom keeper. it did this reboot thing and it installed fine. saw that camcorder was working and im real happy about that, the videos in the gallery wont play though. im about to wipe the system and do a fresh flash thank you tdm much appreciated
    tdm and Badboytoast like this.
    06-19-2012 07:15 PM
  3. Shryvone12's Avatar
    I have some here
    Amazed thank you! The rainbow theme is amazing
    06-19-2012 07:17 PM
  4. BuggerZ's Avatar
    OT (sorry!)



    So, uh, you run Gentoo on your computer, don't you?
    Close.. I use Ubuntu.
    06-19-2012 07:17 PM
  5. kylemaguire's Avatar
    Oh tdm, I just want to say thank you for all the work you do, but the new boot logo makes me want to barf all over my phone. Just my opinion!
    tdm and BuggerZ like this.
    06-19-2012 07:17 PM
  6. tdm's Avatar
    Oh tdm, I just want to say thank you for all the work you do, but the new boot logo makes me want to barf all over my phone. Just my opinion!
    It was just something I threw together. I'm terrible at graphics. Maybe this is motivation for someone to make something better. It's a series of 8 (or I could use up to 12 or so) 320x480 images.
    BuggerZ and kylemaguire like this.
    06-19-2012 07:22 PM
  7. cmerlyn's Avatar
    Like the big blue Q. Nice to have the camcorder working.
    Thanks!

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    Interesting. BeWeather Pro vanished. Went to restore it, said it would replace an existing app. Told it OK, but it wouldn't install. Checked the apps, BeWeather is not listed. Not listed on widgets, either.
    Hmmm, PlayStore doesn't work. I'll try flashing gapps...
    Suggestions appreciated.

    Edit: Gapps solved the problem.

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    Garymeister likes this.
    06-19-2012 07:25 PM
  8. thewraith420's Avatar
    Just fyi I've used RomKeeper to go from beta pre1 to nightlies to pre2 and now 3. I have been using the install feature and it reboots to my recovery (cwm green) wipes cache, dalvik and then installs the rom. Updating has been really painless. Thanks tdm for the great rom and update apk

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    tdm likes this.
    06-19-2012 07:28 PM
  9. purpulehaze's Avatar
    did anyone else get a blank white screen under the installed apps section of google play? everything was showing and it said installed apps but the list was blank. after going from p2 to p3 it started redownloading all my apps again and i couldnt stop it because nothing was showing under installed apps. any suggestions?
    06-19-2012 07:49 PM
  10. kylemaguire's Avatar
    Interesting. BeWeather Pro vanished. Went to restore it, said it would replace an existing app. Told it OK, but it wouldn't install. Checked the apps, BeWeather is not listed. Not listed on widgets, either.
    Suggestions appreciated.

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    Reflash Gapps and it will reappear!
    cmerlyn likes this.
    06-19-2012 07:49 PM
  11. jonny5449's Avatar
    Running beta pre 3 awesome keel up the good work

    Sent from futuristic quattrimus optimus s
    tdm likes this.
    06-19-2012 07:50 PM
  12. nichobrooks's Avatar
    The speaker volume during a call is really really low, any fix for that?

    also I'm getting a bunch of reboots
    06-19-2012 07:54 PM
  13. ThatGuyLurkin's Avatar
    On preBeta3, so far so good. I have a lockscreen delay though. Thats about it. Mms is working, hallelujah!

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    tdm and Badboytoast like this.
    06-19-2012 07:58 PM
  14. strabo231's Avatar
    On preBeta3, so far so good. I have a lockscreen delay though. Thats about it. Mms is working, hallelujah!

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Did you change anything? I haven't gotten stock or Go to work

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    06-19-2012 08:11 PM
  15. YoshinJaa's Avatar
    tdm, I have a question concerning Link2SD. I know you mentioned in a post to not use with quattrimus, as I previously used it for CAI, so I decided to flash pre2(and soon pre3) after doing a full wipe so that i have a clean cache. Now after I rebooted, I downloaded TiBackup from market, and begun to batch restore my apps. Once I got to about 3-6 left, TiBackup froze. I didn't have any other app to view sd-ext to see if it was being filled up, so i went and reinstalled Link2SD(without mounting scripts) just to view the /cache and sd-ext partition. It stated that sd-ext was not mounted. And so my cache and internal storage was pretty full. I formatted sd-ext to fat32, could that be the reason why quattrimus isn't using the partition automatically like you stated?

    Thanks
    06-19-2012 08:13 PM
  16. thekraven's Avatar
    i downloaded b1p3 through rom keeper and once it was done i just hit install through rom keeper. it did this reboot thing and it installed fine. saw that camcorder was working and im real happy about that, the videos in the gallery wont play though. im about to wipe the system and do a fresh flash thank you tdm much appreciated
    For now, install mx player to watch vids.

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    06-19-2012 08:15 PM
  17. imclerran's Avatar
    Possibly the happiest day in my life!
    -- Logged onto the forum and saw my favorite ROM has gone BETA!

    Thanks TDM ( And everyone else who has contributed ) !
    braxton355 and tdm like this.
    06-19-2012 08:15 PM
  18. HurrrDurrrDURP's Avatar
    Alright starting the simple work on trying to fix WiFi tethering, I got this from a LogCat... im still very new to Android dev work, so will someone mind telling me what it is doing?

    D/Tethering( 1894): sendTetherStateChangedBroadcast 1, 0, 0
    D/Tethering( 1894): InitialState.processMessage what=4
    D/Tethering( 1894): sendTetherStateChangedBroadcast 0, 0, 0
    E/WifiStateMachine( 1894): Exception in softap start java.lang.IllegalStateException: Error communicating to native daemon
    E/SoftapController( 1783): Softap already stopped
    D/SoftapController( 1783): Softap driver stop: 0
    E/WifiStateMachine( 1894): Exception in softap re-start java.lang.IllegalStateException: Error communicating to native daemon
    tdm likes this.
    06-19-2012 08:17 PM
  19. purpulehaze's Avatar
    For now, install mx player to watch vids.

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    can do my friend
    06-19-2012 08:23 PM
  20. ilikechicken123's Avatar
    Why does the speaker volume during calls sound so low?
    06-19-2012 08:30 PM
  21. BuggerZ's Avatar
    TDM, does this help at all with determining why some apps like ZXing Barcode Scanner are being laggy?

    Code:
    I/CameraHAL( 1789): qcamera_auto_focus:
    I/CameraHAL( 1789): qcamera_enable_msg_type: msg_type:0x10
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_DataCb: msg_type:16 user:0x702c0
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_HandlePreviewData: previewWidth:480 previewHeight:320 offset:0xab000 size:0x38400 base:0x429b8000
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_HandlePreviewData: dequeueing buffer
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_CopyBuffers_Hw: srcFD:44 destFD:51 srcOffset:0xab000 destOffset:0x32a000 x:0 y:0 w:480 h:320
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_HandlePreviewData: enqueued buffer
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_GenClientData: offset:0xab000 size:0x38400 base:0x429b8000
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_DataCb: Posting data to client
    I/CameraHAL( 1789): qcamera_disable_msg_type: msg_type:0x10
    I/CameraHAL( 1789): qcamera_enable_msg_type: msg_type:0x10
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_DataCb: msg_type:16 user:0x702c0
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_HandlePreviewData: previewWidth:480 previewHeight:320 offset:0x39000 size:0x38400 base:0x429b8000
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_HandlePreviewData: dequeueing buffer
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_CopyBuffers_Hw: srcFD:44 destFD:51 srcOffset:0x39000 destOffset:0x10e000 x:0 y:0 w:480 h:320
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_HandlePreviewData: enqueued buffer
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_GenClientData: offset:0x39000 size:0x38400 base:0x429b8000
    I/CameraHAL( 1789): CameraHAL_DataCb: Posting data to client
    tdm likes this.
    06-19-2012 08:30 PM
  22. ThatGuyLurkin's Avatar
    Did you change anything? I haven't gotten stock or Go to work

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    No. Not at all. But, it did take longer to send than on IHO. I sent myself a picture, sent, and received it.

    @TDM, I had one lockup so far. Took a couple photos, locked phone. Later on it wouldn't come on, did a battery pull. Im gonna reflash to see if the lag is still there.


    [I think you guys got me addicted to ICS]

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    06-19-2012 08:31 PM
  23. BuggerZ's Avatar
    TDM, I don't know whether there's any noticable difference in my audio quality from prebeta2 to prebeta3, but I have to say, right now (on prebeta3), it's sounding very crisp and clear!
    tdm likes this.
    06-19-2012 08:43 PM
  24. YoshinJaa's Avatar
    tdm, I have a question concerning Link2SD. I know you mentioned in a post to not use with quattrimus, as I previously used it for CAI, so I decided to flash pre2(and soon pre3) after doing a full wipe so that i have a clean cache. Now after I rebooted, I downloaded TiBackup from market, and begun to batch restore my apps. Once I got to about 3-6 left, TiBackup froze. I didn't have any other app to view sd-ext to see if it was being filled up, so i went and reinstalled Link2SD(without mounting scripts) just to view the /cache and sd-ext partition. It stated that sd-ext was not mounted. And so my cache and internal storage was pretty full. I formatted sd-ext to fat32, could that be the reason why quattrimus isn't using the partition automatically like you stated?

    Thanks
    I posted this right before you posted tdm, so you may not have seen this. Just trying to figure out if i need to change sd-ext partition to ext2 or is there something else going on, before i flash b1p3 and still not have sd-ext working properly by quattrimus.
    06-19-2012 08:47 PM
  25. strabo231's Avatar
    Nice.. there it goes. MMS finally broke through.
    tdm likes this.
    06-19-2012 08:54 PM
8,044 ... 265266267268269 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD