07-05-2012 01:33 AM
8,044 ... 2728293031 ...
tools
  1. zachary.rafferty's Avatar
    MMS works great

    Is there a video fix I can flash seperately?
    02-24-2012 03:45 PM
  2. youarepoop's Avatar
    Flashed this earlier, and love it.
    Do 2SD methods not work yet? Tried to flash DarkTremor's Apps2SD and then was stuck on the LG boot logo.
    Also, 3G signal has been horrid compared to IHO.
    02-24-2012 05:42 PM
  3. Gapsy's Avatar
    For some reason, I have always had problems with IHO. It never runs good no matter what build. This runs 2x as fast on my V. I couldn't get the mms to work in Alpha 6 though.

    On wifi it says cannot download right now, and with 3g it just loads & loads forever.
    02-24-2012 06:15 PM
  4. kirurus's Avatar
    For some reason, I have always had problems with IHO. It never runs good no matter what build. This runs 2x as fast on my V. I couldn't get the mms to work in Alpha 6 though.

    On wifi it says cannot download right now, and with 3g it just loads & loads forever.
    Problems with IHO...? What?!
    02-24-2012 07:40 PM
  5. kirurus's Avatar
    MMS works great

    Is there a video fix I can flash seperately?
    MMS is working for you? I see you are rocking aospCMod. Are you using the xionia recovery?
    02-24-2012 07:44 PM
  6. youarepoop's Avatar
    No busybox? Even after installing I can't format sd-ext.

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    02-24-2012 08:07 PM
  7. kirurus's Avatar
    No busybox? Even after installing I can't format sd-ext.Click to view quoted image


    Sent from my VM670 using Tapatalk
    Isn't sd-ext not supposed to be mounted when you format it?
    02-24-2012 09:00 PM
  8. youarepoop's Avatar
    Isn't sd-ext not supposed to be mounted when you format it?
    Script I tried to run is one I put together of steps in a Data2ext guide. Works everytime on IHO.
    02-24-2012 09:11 PM
  9. dirtygreg's Avatar
    For some reason, I have always had problems with IHO. It never runs good no matter what build. This runs 2x as fast on my V. I couldn't get the mms to work in Alpha 6 though.

    On wifi it says cannot download right now, and with 3g it just loads & loads forever.
    IHO is awesome, I can leave my phone off the charger all night and wake up in the morning and still have 90% power left, I dont know if thats normal or not but i know people that cant even go four hours without having to plug there phones in lol
    02-24-2012 11:29 PM
  10. CuriousNoob's Avatar
    IHO is awesome, I can leave my phone off the charger all night and wake up in the morning and still have 90% power left, I dont know if thats normal or not but i know people that cant even go four hours without having to plug there phones in lol
    So true. Offline charging charged my battery up 5% in 30 minutes.


    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    02-24-2012 11:33 PM
  11. rukin5197's Avatar
    Hey tdm, if you're still looking for a fix for keyboard, get the LatinIME.apk from my MIUI ROM. It's fit for our screen
    JerryScript likes this.
    02-24-2012 11:59 PM
  12. JerryScript's Avatar
    Thanks.

    Yes it has my hacked up SMS dispatcher changes (that I will rewrite prior to submitting) along with mms_config.xml from the IHO overlay for the Mms package. I believe I left the standard CM apns-conf.xml in there, but you can unzip the ROM to be sure.
    You'll need to edit the apns-conf.xml to reflect Virgin Mobile's values 311 490

    For anyone who wants to try:
    - use a root capable file manager, and copy the /system/etc/apns-conf.xml file to your PC (it's too large to edit on the phone)
    - open it with a good text editor (notepad may work, but I don't ever recommend notepad).
    - search for Virgin Mobile US, and change the mmc to 311 and mnc to 490.
    - copy it back to your phone,
    - clear cache in the MMS app,
    - reboot.

    Let us know if it works for you.
    02-25-2012 12:23 AM
  13. fluffioso's Avatar
    um how do i update this cm9 problem....i cant access to camera or can view youtube videos an randomly restarts phone..... did i do something wrong or not i am using a xionia 2.2568.4 or wut ever its called if that helps an im using an optimus v....also im new at this
    02-25-2012 01:37 AM
  14. 00_wrath_00's Avatar
    um how do i update this cm9 problem....i cant access to camera or can view youtube videos an randomly restarts phone..... did i do something wrong or not i am using a xionia 2.2568.4 or wut ever its called if that helps an im using an optimus v....also im new at this
    camera and youtube isnt working on this yet. correctme if im wrong but i know the camera isnt fixed.
    02-25-2012 01:40 AM
  15. LeslieAnn's Avatar
    um how do i update this cm9 problem....i cant access to camera or can view youtube videos an randomly restarts phone..... did i do something wrong or not i am using a xionia 2.2568.4 or wut ever its called if that helps an im using an optimus v....also im new at this
    And don't expect to update.
    02-25-2012 01:44 AM
  16. lilrob1213's Avatar
    So one thing I noticed that idk if it was mentioned here was that navigation doesn't work. It started up but closed out in the middle of doing something several times.
    02-25-2012 02:07 AM
  17. JerryScript's Avatar
    Can confirm the MMS fix works for ICS on the OV!

    Changes for building posted in the appropriate thread.

    @tdm: used your hack, thanks.
    youhsf12 likes this.
    02-25-2012 05:18 AM
  18. youhsf12's Avatar
    Hate to bring it up at this stage in the game but it's a big enough bug IMO....

    Seems pretty much jpg/png/whatever displays with very "posterized" colors... like it's on a copy of Windows 3.1 or something. Live Wallpapers are fine with me so there's that, but it's also clear on the Music widget too. I'm guessing it's got to do with display drivers but didn't see anything about it - can anyone duplicate or is it a bad flash?

    Example:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...on_example.jpg (no insert image due to size)

    I'll try and grab a screenshot and see if it shows up on there.

    ETA: It doesn't - but it's still very clear to the eye. I'll take a picture later if nobody has seen this / knows what I'm talking about... probably just re-flash first, I dunno.
    It's really an amazing piece of software, even so far, in this state - it's what Android has been trying to be, and to some extent was with the aid of various add-ons, for three years now, finally realized. Really amazing.
    02-25-2012 06:45 AM
  19. flapjack.fiasco's Avatar
    I think I know what you're talking about, and I think the issue is images in framework being resized for MDPI.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    02-25-2012 07:31 AM
  20. brotherswing's Avatar
    I noticed the EQ in PowerAmp doesn't work. Player runs fine until you try to access the EQ, then it becomes non responsive.

    Sent from the BACKside of Tapatalk
    02-25-2012 08:16 AM
  21. anthonycr's Avatar
    You'll need to edit the apns-conf.xml to reflect Virgin Mobile's values 311 490

    For anyone who wants to try:
    - use a root capable file manager, and copy the /system/etc/apns-conf.xml file to your PC (it's too large to edit on the phone)
    - open it with a good text editor (notepad may work, but I don't ever recommend notepad).
    - search for Virgin Mobile US, and change the mmc to 311 and mnc to 490.
    - copy it back to your phone,
    - clear cache in the MMS app,
    - reboot.

    Let us know if it works for you.
    Wow I feel stupid... I noticed that number difference like two weeks ago but didn't say anything here on the forum... my bad.

    Sent from my Optimistic Optimus
    02-25-2012 09:36 AM
  22. kcls's Avatar
    Hate to bring it up at this stage in the game but it's a big enough bug IMO....

    Seems pretty much jpg/png/whatever displays with very "posterized" colors... like it's on a copy of Windows 3.1 or something. Live Wallpapers are fine with me so there's that, but it's also clear on the Music widget too. I'm guessing it's got to do with display drivers but didn't see anything about it - can anyone duplicate or is it a bad flash?

    Example:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...on_example.jpg (no insert image due to size)

    I'll try and grab a screenshot and see if it shows up on there.

    ETA: It doesn't - but it's still very clear to the eye. I'll take a picture later if nobody has seen this / knows what I'm talking about... probably just re-flash first, I dunno.
    It's really an amazing piece of software, even so far, in this state - it's what Android has been trying to be, and to some extent was with the aid of various add-ons, for three years now, finally realized. Really amazing.
    I don't know why ICS does this, but the same problem occurs on my nook color running cm9. I think it might be a problem with all ICS devices, or all mdpi ICS devices.

    Tapatalkin it from my IHO CM7.2'd, MIUI Themed Optimus V
    Glenar likes this.
    02-25-2012 10:50 AM
  23. dwappo's Avatar
    So one thing I noticed that idk if it was mentioned here was that navigation doesn't work. It started up but closed out in the middle of doing something several times.
    I've mentioned this several times ^^.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    02-25-2012 11:32 AM
  24. 10069618's Avatar
    Just curious, are all the Gapps the ICS versions? And is the gmail working?
    02-25-2012 02:10 PM
  25. youarepoop's Avatar
    Just curious, are all the Gapps the ICS versions? And is the gmail working?
    Gmail worked fine for me on it

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    02-25-2012 02:12 PM
8,044 ... 2728293031 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD