07-05-2012 01:33 AM
8,044 ... 6465666768 ...
tools
  1. cammykool's Avatar
    Do m.androidcentral.com in your browser or use tapatalk, its free on getjar

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    getjars webste says afyter i enter the code to download "no compatable version found for android 4.0 device TBD"
    03-19-2012 11:42 AM
  2. anthonycr's Avatar
    i checked getjar and couldnt find it
    Yeah they got rid of it... it was basically a trial version almost. I had it then it made me update and asked me to purchase it.
    03-19-2012 12:02 PM
  3. cammykool's Avatar
    its still there

    GetJar | Mobile |

    but it says not compatable anyone got the apk? it isnt paracy if you got it for free

    i even told it i nhad the GNex
    03-19-2012 12:03 PM
  4. anthonycr's Avatar
    Is it working for anyone on a non 4.0 rom?
    03-19-2012 12:11 PM
  5. cammykool's Avatar
    does someone have a GB rom handy we can steal the apk from
    03-19-2012 12:14 PM
  6. Discovered's Avatar
    This is getting off topic..

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-2
    03-19-2012 12:25 PM
  7. cammykool's Avatar
    dont worry it will get back :P but now i want it
    03-19-2012 12:28 PM
  8. youarepoop's Avatar
    dont worry it will get back :P but now i want it
    so buy it like a good kid

    Sent from my cellular telephone using Tapatalk
    03-19-2012 12:37 PM
  9. pbailey212's Avatar
    I know it works with ics, I installed it from titanium. I will upload it to my dropbox in a minute

    Sent from my Kindle Fire using Tapatalk
    03-19-2012 12:41 PM
  10. cmerlyn's Avatar
    Yeah, I had the same problem for some time with GetJar. Finally got it to install, works fine now. Kept telling me the only thing was Convo, which is not nearly as nice as Tapatalk.
    03-19-2012 12:44 PM
  11. cammykool's Avatar
    i would love that link!
    03-19-2012 12:51 PM
  12. pbailey212's Avatar
    Link removed by moderator

    Try this, I think it will work. Its the get jar apk of tapatalk

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-19-2012 12:58 PM
  13. jayleekay's Avatar
    just tried this out yesterday. Loving it so far. Is there a specific place where I should mention a few quirks that I've found? I didn't see them listed but I could be blind. The main one being: When you try to add a picture to a contact and use the gallery (haven't tried anything else) the picture is supposed to come up for you to crop. Instead it's a black screen. I blindly tap where a face is supposed to be. I've gotten lucky a few times. haha

    I'm also in the no-mms boat. I've tried my old GoSMS workaround by changing the APN settings. I also tried the Jerry fix to no avail. Oh well. Everything in time.

    I went through the ringer with Link2sd and Titanium backup last night, so if anyone has an issue on a fresh install using these 2 let me know and I might be able to help you save some time.
    03-19-2012 01:07 PM
  14. Shade808's Avatar
    just tried this out yesterday. Loving it so far. Is there a specific place where I should mention a few quirks that I've found? I didn't see them listed but I could be blind. The main one being: When you try to add a picture to a contact and use the gallery (haven't tried anything else) the picture is supposed to come up for you to crop. Instead it's a black screen. I blindly tap where a face is supposed to be. I've gotten lucky a few times. haha

    I'm also in the no-mms boat. I've tried my old GoSMS workaround by changing the APN settings. I also tried the Jerry fix to no avail. Oh well. Everything in time.

    I went through the ringer with Link2sd and Titanium backup last night, so if anyone has an issue on a fresh install using these 2 let me know and I might be able to help you save some time.
    Yeah, the gallery is iffy like that, I use Quickpic instead and it works just fine.
    jayleekay likes this.
    03-19-2012 01:13 PM
  15. jayleekay's Avatar
    Yeah, the gallery is iffy like that, I use Quickpic instead and it works just fine.
    I'll give it a go.

    *EDIT: worked perfectly
    03-19-2012 01:15 PM
  16. kirurus's Avatar
    I think that what you are all discussing right now is against forum policies. Just throwing it out there.
    03-19-2012 01:31 PM
  17. mjs2011's Avatar
    03-19-2012 01:35 PM
  18. cole2kb's Avatar
    I think that what you are all discussing right now is against forum policies. Just throwing it out there.
    The app linked is freely available.
    03-19-2012 01:46 PM
  19. arnold1997's Avatar
    I tried and works! Gives a bit more customization!

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    mjs2011 likes this.
    03-19-2012 01:50 PM
  20. mjs2011's Avatar
    I tried and works! Gives a bit more customization!

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    nice!
    03-19-2012 01:53 PM
  21. tdm's Avatar
    just tried this out yesterday. Loving it so far. Is there a specific place where I should mention a few quirks that I've found? I didn't see them listed but I could be blind.
    Check the OP.
    03-19-2012 02:10 PM
  22. gearsofwar23's Avatar
    Are you using get jar website or their application cause my application let me download it from there. I wish it had the transparent blue one. Idk what happened but the devs of tapatalk or Google had it deleted from everywhere that had it free.
    03-19-2012 02:22 PM
  23. sparrish26's Avatar
    flash this in recovery DSP specifically for ICS cm9 if it didn't work before its cuz its script doesn't mount system right so do it manually inside cwm before you flash it
    Thanks for this! I flashed it and it does work. However, I found that even with headphones on, the settings that worked were the phone speaker settings (as opposed to the headset settings which did nothing), which leads me to believe that ICS isn't recognizing that there are headphones plugged in. That would explain why music sounded like mono in the car and there was almost no bass. DSP Manager fixed the bass issue, but for the phone speaker settings, it doesn't allow for compression or loudness compensation and still sounds like the channels are merged. Is there a setting that I'm missing to get it to recognize headphones, or is this a bug? Just to clarify, it is playing through the headphones, just sounds thin/mono and is using phone speaker settings.
    03-19-2012 02:30 PM
  24. Cyber Warrior's Avatar
    Link removed by moderator

    Try this, I think it will work. Its the get jar apk of tapatalk

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    FYI: Posting free download links to paid apps/apks is against forum rules.

    Thank you.
    03-19-2012 02:41 PM
  25. cammykool's Avatar
    FYI: Posting free download links to paid apps/apks is against forum rules.

    Thank you.
    I thought it would be okay seeing its the getjar apk a free apk. Legal

    Sent from my Ice Cream Sandwitch using Taptalk
    pbailey212 likes this.
    03-19-2012 02:51 PM
8,044 ... 6465666768 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD