07-05-2012 12:33 AM
8,044 ... 9192939495 ...
tools
  1. mjs2011's Avatar
    ok, i want to be home from work so bad right now, lol! just read some of the AOKP updates. they now have lockscreen theming built in too. awesomesauce!

    seriously folks, AOKP is the egg mcmuffin of ROMS.
    04-04-2012 03:41 PM
  2. mjs2011's Avatar
    Same here... I never use nandroids anyway, I just flash one of the dozens of other zips I have when I screw up.

    Sent from my pirate ship
    lol, not a bad idea. i actually make a new back up every 2 days. i'm ocd.
    04-04-2012 03:42 PM
  3. arnold1997's Avatar
    Do we need to flash gapps with aokp?
    04-04-2012 03:52 PM
  4. palmzealot's Avatar
    Do we need to flash gapps with aokp?
    According to the OP, the Gapps are already included.
    04-04-2012 03:58 PM
  5. shawnholbrook's Avatar
    I wiped the cache and dalvik cache, then installed the alpha8 zip. All of this was done through clockwork recovery. My previous OS was TDM's alpha7. As reported earlier, YouTube force closes when I try to watch a video. However, my Wi-Fi works fine. Thanks for this Rom.
    04-04-2012 04:09 PM
  6. brotherswing's Avatar
    lol, not a bad idea. i actually make a new back up every 2 days. i'm ocd.
    Me too, but I'm CDO, alphabetical as it SHOULD be!

    Sent from the BACKside of Tapatalk
    glarepate and tdm like this.
    04-04-2012 04:28 PM
  7. braxton355's Avatar
    Tdm, not trying to run things or nothing. But I want to just recommend you put the new Google music,

    Thank you for all of your work! (:
    tdm likes this.
    04-04-2012 04:38 PM
  8. kirurus's Avatar
    Tdm, not trying to run things or nothing. But I want to just recommend you put the new Google music,

    Thank you for all of your work! (:
    IMO the old Music app is better. FYI the new one is available in the market.
    04-04-2012 04:47 PM
  9. jayleekay's Avatar
    I did a dirty install of alpha 8 yesterday and i haven't had any wifi issues. I don't have cell service with my test phone though.
    04-04-2012 04:48 PM
  10. glarepate's Avatar
    I wiped the cache and dalvik cache, then installed the alpha8 zip. All of this was done through clockwork recovery. My previous OS was TDM's alpha7. As reported earlier, YouTube force closes when I try to watch a video. However, my Wi-Fi works fine. Thanks for this Rom.
    A dirty flash worked for me. But here's what I mean by that:

    I had installed a GB ROM to play with after using Alpha 7 for a while. So before I flashed 8 I did a complete wipe. Performed innumerable gyrations based on feedback from other testers, got WiFi working for a while and then it died on me while I was doing stuff at the Play Store. Never came back.

    Read a post by a guy who had some luck doing a dirty flash. Don't know who, but it's here in the thread somewhere.

    I didn't have a backup of Alpha 7 so I did another complete wipe, flashed 7, booted it up, set up my WiFi (WPA), turned off 3G in Settings (see why down below), logged in to my existing account.

    Then right away I rebooted into recovery, wiped cache and Dalvik, flashed Alpha 8 and rebooted. WiFi worked on bootup. Got a GMail notification before the UI was ready to use. Play Store is working ; I downloaded 3 apps to test it. This phone isn't activated so I can't report anything on 3G.

    It's only been running a few minutes so if the networking dies on me I'll let you know but the only other thing that I saw that I haven't seen reported anywhere else is that when the phone booted up it said Android was updating 68 somethings (files, programs, features -- I forget )
    04-04-2012 04:51 PM
  11. cammykool's Avatar
    So what's the advantages of AKOP over CM9?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    04-04-2012 04:51 PM
  12. kirurus's Avatar
    So what's the advantages of AKOP over CM9?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    I think this question would be better asked in another thread.
    04-04-2012 04:53 PM
  13. Ilovefarts's Avatar
    i just think it's so odd that there are a couple people with no WIFI issues whatsoever. i wonder what they did differently or what is different with their phones. i would hate for tdm to chase down a bug that doesn't exist.
    This is what I did:

    I followed the instructions [How-To] Install a Custom Recovery, Install a Custom Kernel or ROM and change Boot Animation - Android Forums to the "T" steps 20-32. I tried both times flashing GAPPS and once with iscream kernel. No dice. WIFI won't even allow me to connect at all. I tried skipping my google account set up so I can connect to 3g, but we all know how that goes. That's how I did it. I'm flashing back to BACKSIDE now, but will try this again later. Weird thing is it allows me to connect to the network at my house, but says "signal to poor." I have full bars(wifi bars), but the color never changes saying it's fully connected. I'm glad I'm not the only one experiencing this problem. I'm just reporting issues that might help someone figure this out.
    04-04-2012 04:58 PM
  14. Ilovefarts's Avatar
    I did a dirty install of alpha 8 yesterday and i haven't had any wifi issues. I don't have cell service with my test phone though.
    This is new to me, what's a dirty install?
    04-04-2012 05:00 PM
  15. tvall's Avatar
    This is new to me, what's a dirty install?
    Not wiping
    04-04-2012 05:01 PM
  16. anthonycr's Avatar
    IMO the old Music app is better. FYI the new one is available in the market.
    I semi-themed the old music app to be more ics flavored if anyone wants it (icon looks ics like, and there's no longer the green in it). I couldn't change the orange tabbing though because it takes files from the ics framework-res... which for some reason are still gb colored. Just throwin that out there for you

    Edit: the biggest thing I themed in it was changing the widget to match the ics style with the flat black background. It was annoying me that the widget was gb-looking so I changed it to ics.

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    brotherswing likes this.
    04-04-2012 05:05 PM
  17. dwappo's Avatar
    Not wiping
    So much could be said.... so much...
    JerryScript likes this.
    04-04-2012 05:17 PM
  18. braxton355's Avatar
    Would you guys recommend me use AKOP, instead of cm9? And one more question, is AKOP ice cream sandwich?
    04-04-2012 05:30 PM
  19. Shade808's Avatar
    Seems as though the option to add a mobile data toggle isn't there, there's no dictionary and the japanese ime still managed to sneak in. I also notices that there's also a duplicate gallery on this as well.

    Running AOKP.
    tdm likes this.
    04-04-2012 05:36 PM
  20. arnold1997's Avatar
    Would you guys recommend me use AKOP, instead of cm9? And one more question, is AKOP ice cream sandwich?
    Yes aokp is ice cream ; the choice is yours if u like customization go for aokp if want more of a stock ics go for cm9
    braxton355 likes this.
    04-04-2012 05:38 PM
  21. chellebelle's Avatar
    Is wifi working on AOKP? Couldn't get it working on cm9 earlier and I think I would like the theming options in AOKP also. I have it downloaded and will flash shortly, but don't really want to flash back if wifi doesn't work...but that's all I got right now.

    Sent from my LG-VM670 using Xparent Purple Tapatalk
    04-04-2012 05:42 PM
  22. samlin168us's Avatar
    no root in aokp… anyone else or only me?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    04-04-2012 06:05 PM
  23. Shade808's Avatar
    Is wifi working on AOKP? Couldn't get it working on cm9 earlier and I think I would like the theming options in AOKP also. I have it downloaded and will flash shortly, but don't really want to flash back if wifi doesn't work...but that's all I got right now.

    Sent from my LG-VM670 using Xparent Purple Tapatalk
    Wifi works just fine for me, worked from first boot.

    I also saw that camera doesn't work at all on AOKP.
    chellebelle likes this.
    04-04-2012 06:05 PM
  24. cole2kb's Avatar
    no root in aokp anyone else or only me?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    I believe you have to enable it yourself under Settings somewhere from now on.
    04-04-2012 06:11 PM
  25. arnold1997's Avatar
    The extras zip on either roms don't work
    04-04-2012 06:19 PM
8,044 ... 9192939495 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD