08-01-2012 08:56 PM
140 ... 23456
tools
  1. thewraith420's Avatar
    It finished flashing it, I came from ZVD and flashed ZV5......it wont boot (stops booting at VM logo without sound) and stock recovery won't load...hmmm
    I think I need to add a SCR file to the cab.

    Sent from my Optimus M
    As long as you don't loose e-mode...that would be a real brick that no1 could fix

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-28-2012 07:04 PM
  2. sammyz's Avatar
    As long as you don't loose e-mode...that would be a real brick that no1 could fix

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    you can be hard bricked and still have e-mode, ask asadullah....I'm trying again with ZVD firmware this time.
    07-28-2012 07:15 PM
  3. thewraith420's Avatar
    you can be hard bricked and still have e-mode, ask asadullah....I'm trying again with ZVD firmware this time.
    Well as long as we have e-mode there is a way to unbrick right? Or are you saying in some bad bricks e-mode will be there but won't work?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-28-2012 07:42 PM
  4. sammyz's Avatar
    Well as long as we have e-mode there is a way to unbrick right? Or are you saying in some bad bricks e-mode will be there but won't work?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    That's what a hard brick is...
    Really you only can hard brick if you start trying to mess with the bin file and then try to flash it.
    07-28-2012 07:43 PM
  5. andrewnelson23's Avatar
    I couldn't get zv5 on after zvd either. I can't remember how I got back now haha. Oh yeahhhh! I used the old unbrick using the optimus s firmware forum to get back to zv5! there's a way to do that. but now that thread's gone.... :/ hopefully it isn't gone off AF.
    07-29-2012 12:56 PM
  6. sammyz's Avatar
    I couldn't get zv5 on after zvd either. I can't remember how I got back now haha. Oh yeahhhh! I used the old unbrick using the optimus s firmware forum to get back to zv5! there's a way to do that. but now that thread's gone.... :/ hopefully it isn't gone off AF.
    Try kp500 to change to zv5, if that doesn't work, I think I need to add SCR file.

    Sent from my Optimus M
    07-29-2012 01:12 PM
  7. andrewnelson23's Avatar
    that's what I did. but I know for a fact that you can do it without the scr file. I went back to it and then zv9 and back to my quattrimus backup after flashing the S firmware.
    07-29-2012 01:26 PM
  8. sammyz's Avatar
    that's what I did. but I know for a fact that you can do it without the scr file. I went back to it and then zv9 and back to my quattrimus backup after flashing the S firmware.
    Flash zv9 then downgrade to zv5

    Sent from my Optimus M
    07-29-2012 02:03 PM
  9. thewraith420's Avatar
    Flash zv9 then downgrade to zv5

    Sent from my Optimus M
    You could also post the zv5 bin to do it from e-mode. I extracted my zv4 bin and it worked. Then used my nvs file from the zvj thread to restore everything how it should be

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    07-29-2012 04:27 PM
  10. sammyz's Avatar
    You could also post the zv5 bin to do it from e-mode. I extracted my zv4 bin and it worked. Then used my nvs file from the zvj thread to restore everything how it should be

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    Using the bins while in e-mode erases everything including meid, so I don't want people to use it unless they have an nvs file. The bin also unbricks and restores phone completely, unlike kp500 and kdz, it's the strangest thing that kdz and kp500 wont, hmmmm.

    Sent from my Optimus M
    07-29-2012 04:36 PM
  11. thewraith420's Avatar
    Using the bins while in e-mode erases everything including meid, so I don't want people to use it unless they have an nvs file. The bin also unbricks and restores phone completely, unlike kp500 and kdz, it's the strangest thing that kdz and kp500 wont, hmmmm.

    Sent from my Optimus M
    I know... Maybe include it somewhere in the zvj thread as a way back... Anyone using that guide should have the nvs file tucked away safely

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    07-29-2012 04:41 PM
  12. sammyz's Avatar
    I know... Maybe include it somewhere in the zvj thread as a way back... Anyone using that guide should have the nvs file tucked away safely

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    I think the problem is that if you brick while on optimus s firmware, you must use optimus s firmware to unbrick and same vice versa.

    Sent from my Optimus M
    07-29-2012 05:22 PM
  13. thewraith420's Avatar
    I think the problem is that if you brick while on optimus s firmware, you must use optimus s firmware to unbrick and same vice versa.

    Sent from my Optimus M
    I've used emode to go from zvj to ov zv4 before tho.. Worked flawlessly other then the expected zeroed nv items

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    07-29-2012 05:29 PM
  14. jlerma90's Avatar
    hey SAMMYZ i read your post on how to unbrick the optimus v but i cant make it work no matter what i do. the phone only has access to the emergency mode option. i got stuck like that because i wanted to return to stock and somehow wound up like that any help would be apreciated. thanks.
    07-29-2012 05:49 PM
  15. sammyz's Avatar
    hey SAMMYZ i read your post on how to unbrick the optimus v but i cant make it work no matter what i do. the phone only has access to the emergency mode option. i got stuck like that because i wanted to return to stock and somehow wound up like that any help would be apreciated. thanks.
    What did you try to follow to return to stock?

    Sent from my Optimus M
    07-29-2012 05:52 PM
  16. jlerma90's Avatar
    I tried to follow your guide. Unbrick any soft bricked optimus v/return to zv5 stock.

    Sent from my SGH-T839 using Android Central Forums
    07-29-2012 06:29 PM
  17. sammyz's Avatar
    Ok, so if you pull battery, and turn it on, it says software download mode.
    Does it say emergency mode in red text on the bottom?
    07-29-2012 06:41 PM
  18. jlerma90's Avatar
    Yes that's what it does

    Sent from my SGH-T839 using Android Central Forums
    07-29-2012 06:46 PM
  19. sammyz's Avatar
    Yes that's what it does

    Sent from my SGH-T839 using Android Central Forums
    What operating system you using? Winxp,7,vista??

    Sent from my Optimus M
    07-29-2012 06:55 PM
  20. jlerma90's Avatar
    Oh I have windows 7 32bit . But i have tried it in windows xp in virtual box

    Sent from my SGH-T839 using Android Central Forums
    07-29-2012 06:58 PM
  21. sammyz's Avatar
    Don't do it in a virtual box. Should work in win7. Tell me where you get stuck in win7.
    07-29-2012 07:02 PM
  22. jlerma90's Avatar
    ill tell when I get home thank you

    Sent from my SGH-T839 using Android Central Forums
    07-29-2012 07:10 PM
  23. jlerma90's Avatar
    Here is a video of my problem see if you can find the error im doing, hope you can help thanks.
    07-29-2012 10:47 PM
  24. andrewnelson23's Avatar
    That can happen many, many times. You have to keep unplugging and pulling battery, reinstalling battery, plugging in again until it works.
    07-29-2012 11:12 PM
  25. jlerma90's Avatar
    yea i have tried it many times but it doesnt work with me it gets stuck at 4% when it says model.dll.......
    07-29-2012 11:19 PM
140 ... 23456
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD