09-01-2012 01:07 PM
788 ... 23456 ...
tools
  1. mcclain71's Avatar
    downloading it now...i'll let u know
    andrewnelson23 likes this.
    08-07-2012 12:25 PM
  2. andrewnelson23's Avatar
    YES! it works. Both sending and receiving mms work now when you send mms, it might say "sending" indefinitely. It still says sending for me, but I received and downloaded the picture I sent to myself
    08-07-2012 12:30 PM
  3. mcclain71's Avatar
    mms send confirmed (without the indefinite sending message). mms receiving confirmed as well

    edit: where is cm10 settings? i cant find them. lol

    edit2: where is the camera icon?
    andrewnelson23 likes this.
    08-07-2012 12:42 PM
  4. xxlemonxx's Avatar
    There is no cm10 settings just like in cm9 there all kind of built in
    1 hour off of full charge lmao! That's so baddd


    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    08-07-2012 12:46 PM
  5. andrewnelson23's Avatar
    mms send confirmed (without the indefinite sending message). mms receiving confirmed as well

    edit: where is cm10 settings? i cant find them. lol

    edit2: where is the camera icon?
    SWEET. Thanks for testing.

    No cm10 settings: they're all built in. Go to system, and there's some useful stuff, as well as developer options and performance.

    The camera icon is not there because the camera doesn't work yet.
    08-07-2012 12:48 PM
  6. mcclain71's Avatar
    SWEET. Thanks for testing.

    No cm10 settings: they're all built in. Go to system, and there's some useful stuff, as well as developer options and performance.

    The camera icon is not there because the camera doesn't work yet.
    no problem

    awesome job. once the camera is working...this will be my new daily driver !
    08-07-2012 12:52 PM
  7. andrewnelson23's Avatar
    JB is still very early alpha. and it's a port :P haha I would say it's not worth it without the camera. I'm gonna look into trying to fix the camera, but that might be above me haha. ICS is AWESOME

    xxlemonxx, that's weird!!! I'm getting much better battery life than that. admittedly, I haven't had my wifi on. perhaps that's what's doing it...
    08-07-2012 12:57 PM
  8. xxlemonxx's Avatar
    no problem

    is this port worth it without the camera? lol. i have finally gotten ICS to work pefectly (camera, wifi everything) so im torn between ICS or now JB without a camera
    I'd stick to ICS unless you want smoothness and eye candy over camera and battery drain in like a hour.. look at my picture I posted but it is a very nice rom

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    08-07-2012 12:57 PM
  9. anthonycr's Avatar
    There is no cm10 settings just like in cm9 there all kind of built in
    1 hour off of full charge lmao! That's so baddd
    Click to view quoted image


    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    I got a full 8 hours off of drews build
    08-07-2012 01:00 PM
  10. Zakman's Avatar
    YES! it works. Both sending and receiving mms work now when you send mms, it might say "sending" indefinitely. It still says sending for me, but I received and downloaded the picture I sent to myself
    What files did you replace? and can u please send me the files so I can Implement them?
    08-07-2012 01:01 PM
  11. andrewnelson23's Avatar
    Drew's build hasn't been synced to cm10 in awhile, so the goodies aren't there. That's the main reason I'm liking this one more so far.
    08-07-2012 01:02 PM
  12. andrewnelson23's Avatar
    What files did you replace? and can u please send me the files so I can Implement them?
    I uploaded the entire rom.zip to mediafire, you can just use this link. the files I replaced were the apns-config.xml and the cdmasmsdispatcher.smali from quattrimus.

    oh and if you wanted to have the rom.zip be on your mediafire so that you can know how many dl's you're getting, you can just download that one, and reupload to mediafire if you want.
    08-07-2012 01:03 PM
  13. eletendre84's Avatar
    does everyone have the sound of phone calls coming from the rear speaker and not the earpiece? or is that just me?
    08-07-2012 01:06 PM
  14. Zakman's Avatar
    ^ Yeah it's a bug in Jellybean.
    08-07-2012 01:14 PM
  15. eletendre84's Avatar
    ^ Yeah it's a bug in Jellybean.
    Unfortunate. Ill have to wait until that is fixed to make this a DD.

    Thanks for the info
    08-07-2012 01:16 PM
  16. mcclain71's Avatar
    I'd stick to ICS unless you want smoothness and eye candy over camera and battery drain in like a hour.. look at my picture I posted but it is a very nice rom

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    my thoughts exactly. i finally got ICS working pefrectly but...i cant wait for this JB port!
    andrewnelson23 likes this.
    08-07-2012 02:07 PM
  17. terthii's Avatar
    Wow. Awesome!

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    08-07-2012 03:16 PM
  18. henryxg's Avatar
    data isn't working for me.
    I tried the airplane mode and data toggle thing, but airplane mode doesn't work either.
    Help!
    08-07-2012 04:04 PM
  19. andrewnelson23's Avatar
    Hmmm. That's weird. maybe a bad flash? try redownloading and reflashing.

    I got google now to somewhat work, using the google now for ics apk instead. it opens instead of forceclosing. it'll answer questions too, and present cards. I just wish voice would work.
    henryxg likes this.
    08-07-2012 04:12 PM
  20. henryxg's Avatar
    tried downloading it again and reflashed it but it didn't fix it. Only wifi works.
    08-07-2012 04:42 PM
  21. StumDroid's Avatar
    Try using a different JB gapps zip?

    sent from my Zom-"Bean"(AOSP JellyBean).
    I know lol I did that from the get go, I'm asking why won't this one work? Small does just not this Medium one o_O

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    08-07-2012 04:48 PM
  22. mcclain71's Avatar
    tried downloading it again and reflashed it but it didn't fix it. Only wifi works.
    weird...as mine worked right from the beginning. u erase everything prior to flashing?
    08-07-2012 04:51 PM
  23. henryxg's Avatar
    weird...as mine worked right from the beginning. u erase everything prior to flashing?


    yeah, i wiped cache and dalvik cache.

    formatted :
    /boot
    /cache
    /data
    /system
    08-07-2012 04:57 PM
  24. Zakman's Avatar
    I'll update the link with mms fixed, later today, I'm also making some build.prop changes

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    poweredge99 and clodfelterac like this.
    08-07-2012 04:57 PM
  25. djboi2011's Avatar
    I'll update the link with mms fixed, later today, I'm also making some build.prop changes

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Awesome! I must say for an alpha build, this rom is pretty solid. I haven't had any issues except for those in the OP. Other than that perfect. And I use it as my daily rom.
    08-07-2012 05:05 PM
788 ... 23456 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD