05-01-2012 12:03 AM
1,740 ... 1415161718 ...
tools
  1. munkyvirus's Avatar
    For what it's worth, I would consider the battery life issue fixed as I am getting Rodimus-like battery life out of this ROM now
    04-04-2011 07:51 PM
  2. 482123#AC's Avatar
    I'm having issues with my home button and search button not working at all. The other 2 buttons seem to work fine.
    04-05-2011 12:37 AM
  3. dEris's Avatar
    No matter what theme I use, my status bar icons won't change. They stay grey. Only one that changes is the battery. I even did a fresh wipe install. Like EVERYTHING changes like normal except the icons in status bar minus battery (it changes) Is this just me?

    [ Sent from an LG Optimus V ]
    04-05-2011 03:00 AM
  4. Starire70's Avatar
    No matter what theme I use, my status bar icons won't change. They stay grey. Only one that changes is the battery. I even did a fresh wipe install. Like EVERYTHING changes like normal except the icons in status bar minus battery (it changes) Is this just me?

    [ Sent from an LG Optimus V ]
    Mine changed with themes useing cyanx. The wifi and 3g are gay till they fully connect then they change color.
    04-05-2011 03:09 AM
  5. dEris's Avatar
    Mine changed with themes useing cyanx. The wifi and 3g are gay till they fully connect then they change color.
    Mine hasn't changed since I flashed a custom UOT kitchen theme. Now any cm7 theme I install wont change. Grrr

    [ Sent from an LG Optimus V ]
    04-05-2011 05:10 AM
  6. Starire70's Avatar
    Is anyone else having a problem with the native wifi hotspot rebooting the phone? I tried it when I first flashed the update and it worked but now every time I turn it on it reboots the phone. I wonder if its because I turned on wpa have to test that.

    9:30am
    Nevermind turned wpa off no reboot turned it back on and no reboot guess that fixed it or it fixed itself.
    04-05-2011 06:47 AM
  7. maxpower49's Avatar
    Mine hasn't changed since I flashed a custom UOT kitchen theme. Now any cm7 theme I install wont change. Grrr

    [ Sent from an LG Optimus V ]
    I could be wrong, but I think if you are flashing a kitchen mod over a theme, you have to select the .apk for the theme and not the framework-res and systemui.apk.
    04-05-2011 08:37 AM
  8. maxpower49's Avatar
    I'm having issues with my home button and search button not working at all. The other 2 buttons seem to work fine.
    try button remapper
    04-05-2011 08:38 AM
  9. Takenover83's Avatar
    Home/Search is working fine for me on the 04/03/2011 build.
    04-05-2011 09:55 AM
  10. unkuser's Avatar
    Can somebody test "My Location".
    See if the rom can get the location using Wifi + Cell Tower? In other words AGPS.

    Go the the stock weather and news. Select refresh.

    Thanks.
    04-05-2011 11:03 AM
  11. Takenover83's Avatar
    Yes, that appears to work just fine. It knew my location. I was connected to wifi when I tested.
    04-05-2011 11:10 AM
  12. Liquidplacidity's Avatar
    This is crazy. 100% battery remaining at 7 hours and 10 minutes at idle. I also left wifi on all night.
    04-05-2011 12:25 PM
  13. maxpower49's Avatar
    This is crazy. 100% battery remaining at 7 hours and 10 minutes at idle. I also left wifi on all night.
    That can't be right, can it? Maybe you need to recalibrate the battery stats?
    04-05-2011 01:25 PM
  14. whyaphoenix's Avatar
    delete
    04-05-2011 02:12 PM
  15. ashton4life's Avatar
    Question....I have the previous rom and was wondering what I need to do to get the same black menu and icons on top if I decide to install this one?
    04-05-2011 07:23 PM
  16. Takenover83's Avatar
    This is crazy. 100% battery remaining at 7 hours and 10 minutes at idle. I also left wifi on all night.
    I wish I could say the same.

    That can't be right, can it? Maybe you need to recalibrate the battery stats?
    Can't be. I left for 3-4 hours today at 100%. The phone was in my pocket most of the time and by the time I got home, I was at 40%... But I do plan on doing a calibration to be sure.
    04-05-2011 08:28 PM
  17. whyaphoenix's Avatar
    delete
    04-05-2011 08:46 PM
  18. Liquidplacidity's Avatar
    I wish I could say the same.


    Can't be. I left for 3-4 hours today at 100%. The phone was in my pocket most of the time and by the time I got home, I was at 40%... But I do plan on doing a calibration to be sure.
    Yeah, it was at 100 for 7 hours, but then as it went onto 8, it went down to about 96. But I think that's still pretty good. No more stupid cell standby bug.
    04-06-2011 01:56 AM
  19. Starire70's Avatar
    Battery life does seem to be way better in this version. I did a battery calibration yesterday and did a full cycle charge last night and today and even with wifi on and set to never sleep I'm only losing about 1% per hour also left sync, 3g and gps on.

    Right now 6 hours 14 min on battery and the battery at 94% but I have not used the phone beside to dl the new amazon free app, check mail and check the battery every hour. I'm also in a place where the cell signal isn't very good so my time without signal is at 27%.

    So if this holds up could go 100hrs with everything on with very lite use, phone more or less idle.
    04-06-2011 07:52 AM
  20. unkuser's Avatar
    So the only thing not working on this rom is receiving MMS. Right?
    What about native tethering?
    04-06-2011 10:23 AM
  21. idbl_fanatic's Avatar
    Mine just did a strange thing, I rebooted into recovery to make a backup, after installing this, and not my PC won't "see" the phone, it was fine until I rebooted the phone.
    04-06-2011 10:39 AM
  22. maxpower49's Avatar
    Mine just did a strange thing, I rebooted into recovery to make a backup, after installing this, and not my PC won't "see" the phone, it was fine until I rebooted the phone.
    make sure usb debugging is off maybe?
    04-06-2011 11:58 AM
  23. idbl_fanatic's Avatar
    make sure usb debugging is off maybe?
    Did that, off, and on, no change.
    04-06-2011 12:12 PM
  24. JerryScript's Avatar
    Mine just did a strange thing, I rebooted into recovery to make a backup, after installing this, and not my PC won't "see" the phone, it was fine until I rebooted the phone.
    I hate to sound like a phone-technical-support rep here, but did you check to be sure it's plugged in all the way?

    I had the same issue last week, turns out my USB cable was slightly pulled out of my PC. I also had the issue prior to that when the USB cable wasn't completely pushed into the phone. Both times I couldn't figure out what was wrong, so I reverted to the basics, check power, check cables, etc.
    04-06-2011 01:48 PM
  25. idbl_fanatic's Avatar
    I hate to sound like a phone-technical-support rep here, but did you check to be sure it's plugged in all the way?

    I had the same issue last week, turns out my USB cable was slightly pulled out of my PC. I also had the issue prior to that when the USB cable wasn't completely pushed into the phone. Both times I couldn't figure out what was wrong, so I reverted to the basics, check power, check cables, etc.
    Lol, yeah, I checked all of that

    Sent from my LG Optimus V
    04-06-2011 01:50 PM
1,740 ... 1415161718 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD