05-01-2012 12:18 AM
372 1234 ...
tools
  1. nickmiller71's Avatar
    Going back to the headset issue, it's interesting to note that when I first flashed the Rom, quality was fine for a few hours. Strange...
    02-24-2011 08:20 PM
  2. eggFuJON's Avatar
    Oh, I did get it working by installing another recovery. I was on ClockWorkMod and saw this was tested on GNM Recovery. Once I switched installation was quick, unlike what I posted earlier.

    Now with all my apps installed I have about 116MB free. Pure awesomeness!
    02-24-2011 09:02 PM
  3. nickmiller71's Avatar
    Umm...just flashed this again a few minutes ago... Where's Gmail in the Market? It doesn't seem to be there at all, not even on market.google.com...
    02-24-2011 09:09 PM
  4. tzzoooma's Avatar
    for gmail, they pulled the latest update because of problems
    02-24-2011 09:11 PM
  5. eggFuJON's Avatar
    Same here. I had to install from Titanium.
    02-24-2011 09:27 PM
  6. nickmiller71's Avatar
    for gmail, they pulled the latest update because of problems
    So now there's...nothing? That's annoying of them. Lol
    02-24-2011 09:27 PM
  7. nickmiller71's Avatar
    Resolved it by hitting up XDA and just downloading the .apk from there... Just install it from a file manager.
    02-24-2011 09:47 PM
  8. r00t's Avatar
    Anyone else notice the font rendering is very poor? On the stock mod for Froyo it was a lot smoother.
    02-24-2011 10:04 PM
  9. r00t's Avatar
    Resolved it by hitting up XDA and just downloading the .apk from there... Just install it from a file manager.
    This is what I've been doing with apps that are giving me a hard time on the market place.
    02-24-2011 10:07 PM
  10. mydenver's Avatar
    all I can say is WOW...I love this ROM works great so far...
    02-24-2011 10:08 PM
  11. eggFuJON's Avatar
    I don't get any notification of USB debugging being connected. So I can't flash a new recovery. I was using GNM 1.1.0 for the S and wanna flash GNM 1.2.0 V.
    02-24-2011 10:20 PM
  12. icemank121's Avatar
    I don't get any notification of USB debugging being connected. So I can't flash a new recovery. I was using GNM 1.1.0 for the S and wanna flash GNM 1.2.0 V.
    Theres no notification but ADB still works. This is a known bug
    02-24-2011 10:35 PM
  13. eggFuJON's Avatar
    So what's anyone's take on battery life? So far all the 2.3 roms seem to use more juice than the Stock+Xionia rom on 2.2.
    02-24-2011 11:55 PM
  14. Barfmog's Avatar
    So what's anyone's take on battery life? So far all the 2.3 roms seem to use more juice than the Stock+Xionia rom on 2.2.
    I'm amazed at how much battery this rom eats. Worth it though. Audio over bluetooth works great. Better than stock froyo, or any other phone I've had with any kernel/rom combo for that matter.

    Flipping between homescreens is a little laggy for some reason. Same thing on default launcher, ADW, and Launcher Pro. Scrolling through menus also takes a little finesse. I hope it gets worked out soon, because I'm in love with this rom.
    02-25-2011 01:58 AM
  15. icemank121's Avatar
    Battery life will improve as we figure out issues I'm sure

    Sent from my LG Optimus V
    02-25-2011 08:30 AM
  16. anon175469's Avatar
    does this have the same issues as aosp's cmod? i.e. the same issues as anything tied to cm7's/2.3's source that's been ported to the S? headset issues, incoming mms, etc... i'm currently running aosp's and was debating flashing this, but if there's no major difference yet...

    edit: by the way, many thanks to you (and other devs) that make even our "cheap" android phones so incredibly functional
    02-25-2011 09:17 AM
  17. eggFuJON's Avatar
    I found a bug.

    With auto-orientation off the screen still orients itself accordingly via accelerometer when you go into the Info tab in SetCPU. It stays activated while SetCPU remains on the foreground or you exit SetCPU.

    On a side note, my battery has started to charge a lot faster. Most people, including me, had problems where it would take hours just to charge a little percentage.
    02-25-2011 09:30 AM
  18. bigsupersquid's Avatar
    Just info:
    My linpack benchmark with all stock software was only 6.something MFLOPS
    benchmark with stock ROM and Xionia kernel overclocked with setcpu to 806 MHz (max! higher speeds caused reboots) 7.something MFLOPS
    benchmark with this ROM and kernel, no setcpu, 600MHZ: 7.334 MFLOPS
    benchmark with this ROM and kernel, no setcpu, overclocked with cyanogenmod settings>performance>CPU settings to 825 MHz (seems stable so far):9.341 MFLOPS!
    Woo!
    edit: oops, 825 MHz stable for longer with this ROM but still rebooted eventually on me. Turned down to 806 MHz; linpack benchmark now 9.685. Funny, higher benchmark at lower CPU speed setting. Testing stability.
    02-25-2011 10:43 AM
  19. thorasaurus's Avatar
    Battery life will improve as we figure out issues I'm sure

    Sent from my LG Optimus V
    My battery life is actually much better on this cm7 rom than the aospcmod one but still not quite as good as 2.2. Worth it though.

    Also, quadrant at 806mhz is 1030 which is only 170ish below my stock Droid X. That's nasty for this phone.

    Also, just for my fellow optimus V'ers that like themes, this link has about 7 that will work with the cm7 "theme chooser". Just d/l them and install them; they are .apks and go directly into the "theme chooser" app.

    [THREAD] T-Mobile Theme Chooser For CM7 / Percentage icons (UPDATED :02/22/11) - xda-developers
    02-25-2011 02:41 PM
  20. vee's Avatar
    What's the difference between this recovery and gnm 1.2.0?
    02-26-2011 12:15 PM
  21. Gutterball's Avatar
    I just flashed this I cant receive any mms even on stock rom so why not! Thanks alot!
    02-26-2011 08:37 PM
  22. chrissurra's Avatar
    Is tethering currently working? I keep getting an error
    02-26-2011 11:14 PM
  23. eggFuJON's Avatar
    I just flashed this I cant receive any mms even on stock rom so why not! Thanks alot!
    I believe it's a Virgin Mobile issue.
    02-27-2011 02:51 AM
  24. Xmeatizmurderx's Avatar
    I believe it's a Virgin Mobile issue.
    They had a similar issue with the blackberry when it came out, something to do with their network and should be fixed "soon"
    02-27-2011 09:53 AM
  25. Xmeatizmurderx's Avatar
    Thanks works great! Any suggestions to get swype working?
    I am wondering about this as well
    02-27-2011 10:34 AM
372 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD