09-22-2015 01:20 PM
6,009 ... 99100101102103 ...
tools
  1. economichitman's Avatar
    Same problem here but Dolphin Browser HD works perfectly with no issues and to some may even be better than the stock browser.
    I was using that a while ago, I'll give it a try.
    10-23-2011 05:43 PM
  2. mrg666's Avatar
    I upgraded to the most recent CM a couple days ago, and I just ran into a problem. For some reason, it's not letting me edit any of my screens anymore. When I long press the screen, it vibrates, but that's it. Nothing comes up. Help?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    Reset ADW settings. That should do it.
    10-23-2011 05:49 PM
  3. CloudBusterr's Avatar
    Thank you! That worked

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-23-2011 06:24 PM
  4. danieljc1's Avatar
    I am currently running B/S IHO 10/4 and want to update to 10/17 tonight. I have just been wiping cache and davlik and then running wiper, but was wondering if I should to the factory data reset through clockwork recovery mod on boot recovery? I haven't been doing this b/c I was unsure whether or not I'll be able to flash with cwmod afterwards?
    If you are just installing an update of the ROM all you need to do is wipe cache and davlik, then flash the ROM update. You should be good to go after that. Of course always do a backup first before you do anything just to be safe. Doing a factory reset from within the recovery is not necessary if all you are doing is flashing an update but it won't prevent you from flashing in the future should you choose to do so.
    10-23-2011 07:11 PM
  5. CloudBusterr's Avatar
    Oh, one more question. Are there any other themes besides Green Machine? And if there are, where can I get them?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-23-2011 07:19 PM
  6. CloudBusterr's Avatar
    Well... I downloaded something for the Theme Chooser. Now it's half green machine and half something else.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-23-2011 07:27 PM
  7. sharpe351's Avatar
    Oh, one more question. Are there any other themes besides Green Machine? And if there are, where can I get them?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    You can build your own in the UOTkitchen. Just google UOT kitchen.

    sent from my Gtablet with Clemsyn Kernal using Tapatalk
    10-23-2011 07:27 PM
  8. CloudBusterr's Avatar
    I dont want to create my own, I just want to try out other themes

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-23-2011 07:38 PM
  9. Spiral_ouT#AC's Avatar
    Oh, one more question. Are there any other themes besides Green Machine? And if there are, where can I get them?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    All of the themes in the 2.3.x section of this post will work through theme chooser for our mdpi screens.
    Themes for Optimus One - UPDATED WITH CM7 THEMES ! - xda-developers

    I believe the only way to completely remove the green machine theme is by wiping and reflashing your rom. Someone correct me if im wrong on that.
    10-23-2011 07:39 PM
  10. BobZhome's Avatar
    Just out of curiosity, what happened to blarf's kernel? I notice the builds are using Bob's kernel now. Are there any differences? Is blarf still developing his kernel? Sorry, I'm confused!
    Blarf is still the main man...he's just taking a little break for real life stuff. I'm just filling in for him, in mean time, with some added patch jobs.
    mustafu likes this.
    10-23-2011 08:01 PM
  11. Kreatur3's Avatar
    Updated to the newest mirage ROM and am now able to run a max of 844 stable! Thanks for the awesome work guys first time being able to go over 806.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-23-2011 08:33 PM
  12. jdept's Avatar
    If you are just installing an update of the ROM all you need to do is wipe cache and davlik, then flash the ROM update. You should be good to go after that. Of course always do a backup first before you do anything just to be safe. Doing a factory reset from within the recovery is not necessary if all you are doing is flashing an update but it won't prevent you from flashing in the future should you choose to do so.
    Thanks for the assurance I'll be doing the flash in a few. I may try out Super V after that.
    10-23-2011 10:41 PM
  13. israelsalinas14's Avatar
    Anyone else having problems with setting the brightness? Auto brightness option disappeared... brightness level keeps resetting. I put the brightness level bar up to 100% then press ok. About 5 seconds later it just goes all the way down to lowest level. Im on latest Mirage.
    10-24-2011 12:58 AM
  14. gsrrr's Avatar
    The OV has a sensor for auto-brightness?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-24-2011 01:20 AM
  15. HondaDNA95's Avatar
    In case anyone has the same problem as I did with Pandora I found what was causing it to skip and freeze up. CPU scaling was set to "powersave" changing it to "ondemand" fixed the problem.
    10-24-2011 03:31 AM
  16. JDMlvr22's Avatar
    Question: before I updated on bobzhome my picture messaging (sending and receiving) was working fine. But now I can't download picture messages received and pictures wont send out. TIA

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-24-2011 09:43 AM
  17. BobZhome's Avatar
    Question: before I updated on bobzhome my picture messaging (sending and receiving) was working fine. But now I can't download picture messages received and pictures wont send out. TIA

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    When(what build) did MMS stop working for you?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    10-24-2011 09:59 AM
  18. mrg666's Avatar
    Anyone else having problems with setting the brightness? Auto brightness option disappeared... brightness level keeps resetting. I put the brightness level bar up to 100% then press ok. About 5 seconds later it just goes all the way down to lowest level. Im on latest Mirage.
    I noticed that the sound and brightness widgets in the status bar are not working. The bugs come from the CM repo. You can go back to 10162011 build which does not have these problems. I will post another build when these bugs are fixed.

    10162011 build
    10162011 transparency theme

    Edit: it is actually working if the default levels are selected in the options of statusbar powerwidget.
    10-24-2011 10:24 AM
  19. JDMlvr22's Avatar
    10132011

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    BobZhome likes this.
    10-24-2011 11:08 AM
  20. AzraelsKiss's Avatar
    I noticed that the sound and brightness widgets in the status bar are not working. The bugs come from the CM repo. You can go back to 10162011 build which does not have these problems. I will post another build when these bugs are fixed.

    10162011 build
    10162011 transparency theme
    Sound and brightness widgets are working fine for me. Have you adjusted the settings for those widgets to include the levels you want? It appears that the defaults are to have no levels set.

    ~Azrael's Kiss~
    mrg666 likes this.
    10-24-2011 11:43 AM
  21. mjs2011's Avatar
    yeah, sound widget is working fine for me as well on the latest Mirage build.
    mrg666 likes this.
    10-24-2011 11:52 AM
  22. pbailey212's Avatar
    Brightness and sound work for me on latest mirage also, I am having problems receiving mms also, but I can send them no problem, my wife has the same phone and can send pics to everyone but me. I will try backside and harmonia and see if I still have issues
    10-24-2011 12:07 PM
  23. mrg666's Avatar
    Sound and brightness widgets are working fine for me. Have you adjusted the settings for those widgets to include the levels you want? It appears that the defaults are to have no levels set.

    ~Azrael's Kiss~
    LOL, thanks for the help. It IS working now.
    10-24-2011 12:57 PM
  24. mrg666's Avatar
    Brightness and sound work for me on latest mirage also, I am having problems receiving mms also, but I can send them no problem, my wife has the same phone and can send pics to everyone but me. I will try backside and harmonia and see if I still have issues
    I just tried MMS, I was able to send and receive. This problem is popping up frequently in other builds as well but the reason is still not known. It looks like flash or configuration problem to me. Please report back if you resolve it.
    10-24-2011 01:45 PM
  25. corexero's Avatar
    Loving the IHO builds. I'm having an isue though. Running Bobz build, and when I connect the usb cable (usb debugging off) and it unmounts the sd card from the phone when I go back to my home screen all the widgets say "problem loading widgets". Is that CM7 bug? I don't think I was having that issue with harmonia, although can't tell for sure.
    10-24-2011 02:22 PM
6,009 ... 99100101102103 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD