09-22-2015 02:20 PM
6,009 ... 163164165166167 ...
tools
  1. anthonycr's Avatar
    Yea but the thing is I could do it before with no issues? Maybe its locked in now with the new build idk
    Nope, I'm running jerry's newest build using the stock gb launcher. Even before I flashed it I got rid of adw and replaced it with stock gb.

    But if anyone wants to know how to... take the launcher of your choice and place it on sdcard.
    then type in terminal emulator:
    Code:
    su
    mount -o remount,rw /system /system
    cp /sdcard/launchername.apk /system/app
    mount -o remount,ro /system /system
    this will replace adw with whatever launcher you want.
    It does this because there can only be one launcher in system/app.
    01-27-2012 07:26 PM
  2. colonelcack's Avatar
    Love the new animations, would it be possible to add the option to use the same animation style for switching windows when using the app manager (when you press and hold the home button)?
    01-27-2012 09:06 PM
  3. JerryScript's Avatar
    Love the new animations, would it be possible to add the option to use the same animation style for switching windows when using the app manager (when you press and hold the home button)?
    It could be used, but it wouldn't have the same effect due to the background properties of the recents dialog. For special animations, it's better to use a launcher that gives you those options.
    01-28-2012 12:56 AM
  4. JerryScript's Avatar
    Does anyone have older IHO roms still saved? I'm looking for a copy from before Thanksgiving 2011. This was around the time the large file playback bug appeared (and has been in every rom since). If anyone has a copy of any of these roms from early 11/11, let me know! I would really like a copy from early November, since that is when the headset was fixed, and before the bug popped up! I want to go back to an old version so I can get this working.
    Here are the builds of BACKside-IHO I released in November, let me know the latest one that works for you, I'll try to track down the change that caused your issue.

    BACKside-IHO-VM670-11022011.zip
    BACKside-IHO-VM670-11092011.zip
    BACKside-IHO-VM670-11222011.zip
    Silence99 likes this.
    01-28-2012 01:02 AM
  5. LeslieAnn's Avatar
    Okay, having seen the game downloading just fine with Harmonia (which uses the newer market) and having scanned through its build.prop and not seeing anything there that would account for the difference between that and BACKside rom, I had a suspicion as to where my real problems might be from. I went ahead and reflashed BACKside rom, then this time used the gapps package with the latest version of the market. This time NFS Shift downloaded without any issues whatsoever.

    I'm guessing that Google is now doing whatever it can to push people to use the new market (so they can push music and movies) and that seems to have gotten me all tangled up. I wonder if some of the other issues people have had with the market can be traced back to installing the older market?
    This was a problem Harmonia2 had at one point when I left certain Gapps files out. Odds are, something failed to flash right and re-flashing Gapps put the needed files in.
    01-28-2012 01:57 AM
  6. Eollie's Avatar
    Okay, having seen the game downloading just fine with Harmonia (which uses the newer market) and having scanned through its build.prop and not seeing anything there that would account for the difference between that and BACKside rom, I had a suspicion as to where my real problems might be from. I went ahead and reflashed BACKside rom, then this time used the gapps package with the latest version of the market. This time NFS Shift downloaded without any issues whatsoever.

    I'm guessing that Google is now doing whatever it can to push people to use the new market (so they can push music and movies) and that seems to have gotten me all tangled up. I wonder if some of the other issues people have had with the market can be traced back to installing the older market?

    I really wish I could have figured this all out without wiping my nearly complete install earlier but them's the breaks. I'm just glad to be using Gingerbread and not Froyo!

    --bornagainpenguin
    I pulled the newest update from my phone because I was tired of updating each time three or four times. So I dont think for me that is the problem. The error I get when trying to download is the app is not available for our carrier. Just like the bing app would do. If I edited the build prop to reflect the msu from the stock rom I could download things. But if I used the msu programmed into the IHO rom it throws that error.
    01-28-2012 02:11 AM
  7. asadullah's Avatar
    Nope, I'm running jerry's newest build using the stock gb launcher. Even before I flashed it I got rid of adw and replaced it with stock gb.

    But if anyone wants to know how to... take the launcher of your choice and place it on sdcard.
    then type in terminal emulator:
    Code:
    su
    mount -o remount,rw /system /system
    cp /sdcard/launchername.apk /system/app
    mount -o remount,ro /system /system
    this will replace adw with whatever launcher you want.
    It does this because there can only be one launcher in system/app.


    it would probably be easier to move the new launcher(s) using es file explorer to system/app
    Also you can have two launchers in /system/app they can't share the same package name though.


    @bornagainpenguin The market thing has been bugging the hell out of me. I don't want books or music.
    I've been trying to work it out to where it doesn't update. I tried increasing the version code to 999999999 or something like that.but it didn't work I'm thinking that I'm gonna have to sign all the google related apks with the same signature.
    anthonycr likes this.
    01-28-2012 02:35 AM
  8. anthonycr's Avatar
    I have a semi-bug to report jerry, I'm runnin the latest (1/25) version of backside.
    here's the problem: yesterday morning with my phone off, I began charging my phone and charged it up to around 93% and took it off the charger. I then used it for most of the day, tethered for about ten minutes to show my brother some video, and then charged the phone again, up to around 60% and took it off. I then used my phone till around 10:30 pm when the battery got down to around 15%, but I didn't have my charger handy so I just turned it off. Morning comes and I take the phone and plug it into the charger... the lg logo pops up, disapears and hangs on the black screen, no charge logo. I pull the battery and try to boot the phone, but it hangs on the black screen. Frustrated, I try booting into recovery, which works, and I charge it that way for 20 minutes, take it off, and all the sudden, the phone boots normally, nothjng wrong. I hadn't done anything to the phones system between boot yesterday and attempted boot today, so I am wondering if this had something to do with low battery..

    Sorry for the long post, but I know details are important when you have a problem
    01-28-2012 09:17 AM
  9. mrg666's Avatar
    I have uploaded the 01282012 build of MiRaGe with the following changes after syncing with the CM repo.

    - Custom carrier labels in the notification window. CM finally forced me to add this
    - Add option to lock volume keys in silent mode
    - Allow reducing the BT connection delay for the devices that don't need this delay. You will decide if it does not need it.
    - Lockscreen alignment to right
    - Upgraded to Bob's v3.7 kernel which enables a2sd swap and adds BT HID support for BT keyboards and mouses. Thank you Bob!

    I have tested on my phone; everything seems to be working.
    Please thank/donate to Blarf, Bob, Jerry, LesliAnn, thekraven, tdm, bigsupersquid, Whyzor, and (the last but not the least) the CM people.
    Enjoy!
    01-28-2012 10:21 AM
  10. CuriousNoob's Avatar
    I have uploaded the 01282012 build of MiRaGe with the following changes after syncing with the CM repo.

    - Custom carrier labels in the notification window. CM finally forced me to add this
    - Add option to lock volume keys in silent mode
    - Allow reducing the BT connection delay for the devices that don't need this delay. You will decide if it does not need it.
    - Lockscreen alignment to right
    - Upgraded to Bob's v3.7 kernel which enables a2sd swap and adds BT HID support for BT keyboards and mouses. Thank you Bob!

    I have tested on my phone; everything seems to be working.
    Please thank/donate to Blarf, Bob, Jerry, LesliAnn, thekraven, tdm, bigsupersquid, Whyzor, and (the last but not the least) the CM people.
    Enjoy!
    I really want to start flashing again. xD

    Does anyone know where I might be able to get another motherboard? :o
    01-28-2012 12:50 PM
  11. gantz32's Avatar
    wow very simple i like the new update thank you !!! but u guys should try and
    have swype
    01-28-2012 01:38 PM
  12. drezliok's Avatar
    wow very simple i like the new update thank you !!! but u guys should try and
    have swype
    Swype sucks, I never liked it. The buttons were just too small and I'm a 2 thumb typer. That swipe action just got in the way.
    bornagainpenguin likes this.
    01-28-2012 02:43 PM
  13. JerryScript's Avatar
    Do a Google search for Swype Beta
    gantz32 likes this.
    01-28-2012 02:46 PM
  14. bornagainpenguin's Avatar
    This was a problem Harmonia2 had at one point when I left certain Gapps files out. Odds are, something failed to flash right and re-flashing Gapps put the needed files in.
    Hmmm...but I noticed in Harmonia2 you are using the new market, not the old one. I'm thinking that when I tried to use the old market either I was missing a shared library of some kind of Google was just trying to nudge me to the new market because I did not have any issues unless I was using the old market. It'd be nice to know exactly where the issue comes from (something done by Google or a missing library or other dependency, so it can be worked around.

    The error I get when trying to download is the app is not available for our carrier. Just like the bing app would do. If I edited the build prop to reflect the msu from the stock rom I could download things. But if I used the msu programmed into the IHO rom it throws that error.
    Yeah, my error was different, did not say anything at all about the carrier.

    Which Bing app? There are several different ones in the market and only one by Microsoft (it is a chinese app though.) I'd love to be able to confirm the issue is different by downloading the app.

    @bornagainpenguin The market thing has been bugging the hell out of me. I don't want books or music.
    I've been trying to work it out to where it doesn't update. I tried increasing the version code to 999999999 or something like that.but it didn't work I'm thinking that I'm gonna have to sign all the google related apks with the same signature.
    Yeah, I hate the new market, simply because it is too busy on our smaller screens. I probably wouldn't mind it if it was less busy but as it is even installing apps is a pain in the *** because the text gets so big it is nearly impossible to read the change logs or the user comments to see if this app is worth installing over that app.

    I wonder how much money they are losing to people like me who decide not to bother with apps they can't read the descriptions of versus the people who buy music, books and movies?

    Maybe you and LeslieAnn should get together on this issue to avoid duplication of effort?

    --bornagainpenguin
    01-28-2012 03:56 PM
  15. markusf21's Avatar
    I'm having a problem with the new BACKside. I upgraded to the 01252012 build from the 01202012 one. On boot com.android.phone force-closes. I am using the IHO recovery. Before flashing I wiped cache and Dalvik. Everything else seems to be working OK. I tried rebooting but the same error occurred again. I tried 2 different downloads from my computer both had the same issue. I am going to try downloading with the included update tool and flash a third time.
    Edit. Tried a third time still same thing
    01-28-2012 04:57 PM
  16. LeslieAnn's Avatar
    Hmmm...but I noticed in Harmonia2 you are using the new market, not the old one. I'm thinking that when I tried to use the old market either I was missing a shared library of some kind of Google was just trying to nudge me to the new market because I did not have any issues unless I was using the old market. It'd be nice to know exactly where the issue comes from (something done by Google or a missing library or other dependency, so it can be worked around.
    That shouldn't matter, but possibly.

    I will have to experiment, because if that is the case, it could possibly fix Harmonia 1x. I'll do some testing and let you know.

    Edit, that sort of makes sense, since apparently some older Froyo roms aren't working with it either.
    01-28-2012 05:18 PM
  17. LeslieAnn's Avatar
    wow very simple i like the new update thank you !!! but u guys should try and
    have swype
    Swype is very protective of their software, hence the pain in the a$$ to get the beta.
    It's only on the Froyo roms because it was already there.
    gantz32 likes this.
    01-28-2012 05:20 PM
  18. gantz32's Avatar
    Can I delete the. The old iho zip file after I just updated the new one or must it stay
    01-28-2012 05:49 PM
  19. MidtownHD's Avatar
    Can I delete the. The old iho zip file after I just updated the new one or must it stay
    no need to keep the zip file unless for future re-flash's
    gantz32 likes this.
    01-28-2012 09:18 PM
  20. JerryScript's Avatar
    I'm having a problem with the new BACKside. I upgraded to the 01252012 build from the 01202012 one. On boot com.android.phone force-closes. I am using the IHO recovery. Before flashing I wiped cache and Dalvik. Everything else seems to be working OK. I tried rebooting but the same error occurred again. I tried 2 different downloads from my computer both had the same issue. I am going to try downloading with the included update tool and flash a third time.
    Edit. Tried a third time still same thing
    Sounds like some corrupt data is occurring, which makes me suspect contacts storage. I think you are going to have to do a full wipe/format and reflash the ROM and gapps.
    01-28-2012 09:30 PM
  21. anthonycr's Avatar
    Sound like some corrupt data is occurring, which makes Me suspect contacts storage. I think you are going to have to do a full wipe/ format and reflash the ROM and gaps.
    I don't have a load of apps that i install, but I'll just say that I have flashed numerous ROMs, and have never failed, except twice. The first time, I failed to wipe the dalvik cache and the second time, I switched some of the harmonia 2 framework into a backside rom... that was dumb. I do a full reset every time i flash, and wipe dalvik, and its a big pain to reinstall everything, but it works flawlessly. I know that its a pain for people to wipe everything everytime they flash
    01-28-2012 09:39 PM
  22. markusf21's Avatar
    Sounds like some corrupt data is occurring, which makes me suspect contacts storage. I think you are going to have to do a full wipe/format and reflash the ROM and gapps.
    Thanks Jerry I will give that a shot. But before I do that, any idea why clearing cache and dalvik and reflashing the 01202012 build does not have this issue?
    01-28-2012 10:08 PM
  23. JerryScript's Avatar
    Thanks Jerry I will give that a shot. But before I do that, any idea why clearing cache and dalvik and reflashing the 01202012 build does not have this issue?
    Did you check the md5sum of your 01252012 download?
    01-28-2012 11:27 PM
  24. tdm's Avatar
    I have a semi-bug to report jerry, I'm runnin the latest (1/25) version of backside.
    here's the problem: yesterday morning with my phone off, I began charging my phone and charged it up to around 93% and took it off the charger. I then used it for most of the day, tethered for about ten minutes to show my brother some video, and then charged the phone again, up to around 60% and took it off. I then used my phone till around 10:30 pm when the battery got down to around 15%, but I didn't have my charger handy so I just turned it off. Morning comes and I take the phone and plug it into the charger... the lg logo pops up, disapears and hangs on the black screen, no charge logo. I pull the battery and try to boot the phone, but it hangs on the black screen. Frustrated, I try booting into recovery, which works, and I charge it that way for 20 minutes, take it off, and all the sudden, the phone boots normally, nothjng wrong. I hadn't done anything to the phones system between boot yesterday and attempted boot today, so I am wondering if this had something to do with low battery..

    Sorry for the long post, but I know details are important when you have a problem
    Thanks for the detailed report!

    So, it sounds like the phone failed to boot with approx. 15% charge remaining? That seems awfully high for boot failure. Are you sure it really got turned off and didn't just run out of battery overnight?

    I'll try to repro this and let you know what I find out tomorrow or monday. If I can repro it, I'll flash the original boot.img and see what it does.
    01-29-2012 12:28 AM
  25. tdm's Avatar
    - Upgraded to Bob's v3.7 kernel which enables a2sd swap and adds BT HID support for BT keyboards and mouses. Thank you Bob!
    I'm a bit confused. I paired a BT keyboard with BACKside last Sep. No idea what Jerry's kernel was for that build (9/15/2011). And I haven't used the keyboard since then. But I'm really surprised support for it wasn't already there.
    01-29-2012 12:35 AM
6,009 ... 163164165166167 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD