07-28-2013 07:37 PM
1,570 ... 2324252627 ...
tools
  1. Badboytoast's Avatar
    I have a bug to report! When I open the camera to take a video, as soon as I start to record a video it for closes! Ian currently running H4, fast,smooth, like always!! and chance on putting the camera apk so I can move it to system/apps and replace it!!! Thanks awesome build!!!!
    03-27-2012 06:14 PM
  2. LeslieAnn's Avatar
    To get the camera APK, just download the rom and copy out the camera apk.
    I would recommend it from a fresh download.

    This could be an IHO issue, bad flash, bad download, too high of overclock or bad format on your card.
    03-27-2012 06:23 PM
  3. Badboytoast's Avatar
    Ok ill download your H5 and I use that camera apk on H4 thanks for the quick response! !
    LeslieAnn likes this.
    03-27-2012 06:25 PM
  4. Dannemand's Avatar
    Not to beat a dead horse, but you may also want to try no OC to see if it helps. Camera is sensitive to OC.

    I'm running Mirage and never had a problem with camera. Not even the camcorder sound issue that many report, which requires you to disable shutter sound.

    I would expect H2.05 to be the same, as it is built from Mirage.

    Edit: sorry, Leslie Ann already wrote about OC.
    03-27-2012 06:32 PM
  5. Badboytoast's Avatar
    Thanks!! Ian currently OC at interactive 480 - 825, it doesn't force close or anything, except for taking a video? What's your OC settings
    03-27-2012 06:37 PM
  6. LeslieAnn's Avatar
    Everyone's peak setting is different. 825 is very high.
    03-27-2012 06:49 PM
  7. Badboytoast's Avatar
    Before I replace the camera apk I under clock to 768 instead of 825 thanks!
    03-27-2012 07:00 PM
  8. Dannemand's Avatar
    Before I replace the camera apk I under clock to 768 instead of 825 thanks!
    768 is still overclocked by 28%. Stock is 600. If you want to crack the camera issue, then try and run stock speed. If camera still FCs you'll know for sure it's NOT overclocking that's causing it and look for other causes. Otherwise you don't know whether you're testing your CPU's speed limit or an actual problem with the ROM or the apk or what. Too many variables.

    I run 480/768 myself, but I often drop to 729 when I don't need the speed. And I drop to 600 whenever I download apps or backup or anything else I want to ensure data integrity.
    Dave Begue likes this.
    03-27-2012 10:47 PM
  9. bluesnaketree's Avatar
    After scouring through hundreds of forums and trying nearly everything I am still unable to properly install or download from market or play as its called now. I downloaded terminal emulator, link2sd and paid version of titanium first so could attempt to remedy this problem before it occurred yet another time. I'm running the latest version of Harmonia 2 and using the latest recommended recovery. If anyone was able to fix this on their phone please let me know how it was done. Specifically the method and setup of the 2nd partition used for the cache. I'm not a programmer, and my knowledge of the phone and operating system is very limited. I've tried clearing caches from recovery, clearing caches in link2sd, relinking library files, linking dalvik files, recreating mount scripts, uninstalling market updates, reinstalling the rom over and over again, and many different methods of formatting. My phone peaks at 53 installed user applications with 58% internal memory free, 86% sd card free, and 92% 2nd partion free. I'm still using the card that came with the phone and i partitioned it to 220 something (the second option) in recovery. Am I missing something? Did I make a mistake when I set this up?
    03-28-2012 12:00 PM
  10. EnMod's Avatar


    Can anyone explain why my battery recharged after shutting off 3G? Does it have to do with battery heat?
    03-28-2012 02:16 PM
  11. flapjack.fiasco's Avatar
    Click to view quoted image


    Can anyone explain why my battery recharged after shutting off 3G? Does it have to do with battery heat?
    If I had to guess, I'd say that it probably doesn't work like the gas guage in your car, in other words, remaining battery life is periodically reassessed. At one point, based on usage at that point, it estimated your remaining power. After you turned off 3G, remaining power was reassessed and found to be greater than before. I'm no expert, but that's what it looks like to me.

    This space intentionally left blank.
    03-28-2012 02:33 PM
  12. kirurus's Avatar
    Click to view quoted image


    Can anyone explain why my battery recharged after shutting off 3G? Does it have to do with battery heat?
    If you recently flashed the ROM your battery stats will be off. Wait a few days and you will get a more accurate reading.
    03-28-2012 02:44 PM
  13. flapjack.fiasco's Avatar
    I doubt this is related to flashing. You're right about inaccurate readings after a flash, but this looks to be directly related to turning 3G off.

    This space intentionally left blank.
    03-28-2012 03:38 PM
  14. chucksaysblah's Avatar
    After jumping on the ALPHA ICS bandwagon for a few weeks. I am back on the Best ROM there is right now! Thanks again Leslie for this awesome bit of work!
    03-28-2012 07:12 PM
  15. anthonycr's Avatar
    I doubt this is related to flashing. You're right about inaccurate readings after a flash, but this looks to be directly related to turning 3G off.

    This space intentionally left blank.
    That happens to me if I go into airplane mode, I've always attributed it to the possibility that some capacitors must somehow empty back into the battery or something.

    Sent via the Postal Service
    03-28-2012 07:18 PM
  16. EnMod's Avatar
    If I had to guess, I'd say that it probably doesn't work like the gas guage in your car, in other words, remaining battery life is periodically reassessed. At one point, based on usage at that point, it estimated your remaining power. After you turned off 3G, remaining power was reassessed and found to be greater than before. I'm no expert, but that's what it looks like to me.

    This space intentionally left blank.
    That takes care of the what...





    That happens to me if I go into airplane mode, I've always attributed it to the possibility that some capacitors must somehow empty back into the battery or something.

    Sent via the Postal Service
    ...and if this turns out to be true this takes care of the why. Thanks for the insight, you two. Also, a huge thanks to LeslieAnn for the most stable, smooth, battery-efficient ROM my OV has ever had on it. Kudos aplenty.
    03-28-2012 10:30 PM
  17. HurrrDurrrDURP's Avatar
    Does this ROM contain the Amphetamines! Tweeks?


    Also I totally forgot to thank you, this ROM is what Gingerbread should be! Clean, fast, with the essentials. Thank you! !
    03-29-2012 12:26 PM
  18. poweredge99's Avatar
    I love this ROM, thank you.. Cant wait to get it on the wifeys phone.
    03-29-2012 01:07 PM
  19. cole2kb's Avatar


    Any way to fix some apps having black text on top of the black notification tray? Or is it just a consequence of the theme I'm using?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-29-2012 02:36 PM
  20. CuriousNoob's Avatar
    That's the theme.
    03-29-2012 02:40 PM
  21. LeslieAnn's Avatar
    Does this ROM contain the Amphetamines! Tweeks?
    No, it does not.

    It's meant as a blank canvass for you to tweak.
    jru likes this.
    03-29-2012 03:46 PM
  22. joshlete's Avatar
    What is up with the transition on the phone?? I move my phone SLIGHTLY down and it transition in a instant. When I want to get it back to its original position, it takes like 6 seconds to go back. I have to shake it and everything. This makes me VEEEEEEEEERY agitated. Is it because I am using an older H2 version?
    03-29-2012 03:48 PM
  23. HurrrDurrrDURP's Avatar
    No, it does not.

    It's meant as a blank canvass for you to tweak.
    Awesome! Thank you !

    Btw, can you give us any hints when there might be a future update for this ROM? Just love this ROM :3
    03-29-2012 05:28 PM
  24. ATJaguarX's Avatar
    Love this ROM, but I am not getting any sound when recording videos. When I play the video back, I simply get a "click" sound and thats it.

    Also, I posted earlier about the lock and security screens. When a security PIN is setup, you should be able to disable the lock screen, yet the functionality does not work.

    Any help would be greatly appreciated.
    03-29-2012 07:52 PM
  25. flapjack.fiasco's Avatar
    Love this ROM, but I am not getting any sound when recording videos. When I play the video back, I simply get a "click" sound and thats it.

    Also, I posted earlier about the lock and security screens. When a security PIN is setup, you should be able to disable the lock screen, yet the functionality does not work.

    Any help would be greatly appreciated.
    The no audio in camcorder recordings is a known issue. To resolve it, disable the camera's shutter sound.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    ATJaguarX likes this.
    03-29-2012 08:18 PM
1,570 ... 2324252627 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD