07-28-2013 07:37 PM
1,570 ... 2425262728 ...
tools
  1. LeslieAnn's Avatar
    Btw, can you give us any hints when there might be a future update for this ROM? Just love this ROM :3
    Probably not long after the next Mirage update.


    Love this ROM, but I am not getting any sound when recording videos. When I play the video back, I simply get a "click" sound and thats it.

    Also, I posted earlier about the lock and security screens. When a security PIN is setup, you should be able to disable the lock screen, yet the functionality does not work.

    Any help would be greatly appreciated.
    Both are an IHO issue.
    Hopefully they will be fixed soon.
    03-29-2012 11:37 PM
  2. EnMod's Avatar
    Both are an IHO issue.
    Hopefully they will be fixed soon.
    Well with the camera sound issue I PM'd mrg666 about it a while ago. We settled on the fix being to remove the VideoRecord.ogg from /system/media/audio/ui . It worked for me when I had that problem with MiRaGe.
    03-29-2012 11:54 PM
  3. joshlete's Avatar
    What is up with the transition on the phone?? I move my phone SLIGHTLY down and it transition in a instant. When I want to get it back to its original position, it takes like 6 seconds to go back. I have to shake it and everything. This makes me VEEEEEEEEERY agitated. Is it because I am using an older H2 version?
    03-30-2012 02:43 AM
  4. LeslieAnn's Avatar
    Probably.
    People are always mucking about with things that don't need to be mucked with, I have seen this behavior on other phones too.
    03-30-2012 03:59 AM
  5. mrg666's Avatar
    Well with the camera sound issue I PM'd mrg666 about it a while ago. We settled on the fix being to remove the VideoRecord.ogg from /system/media/audio/ui . It worked for me when I had that problem with MiRaGe.
    The camera sound problem was solved some time ago. It is not needed to delete any ogg files from the system directory anymore. I can always record video with sound and play with it. If you still have the old camera problem, I would recommend a clean wipe and checking the CPU overclock settings.
    03-30-2012 09:24 AM
  6. Dannemand's Avatar
    ^^
    Same here on MiRaGe 03/24, no problems with video sound. Not on previous builds either.

    But people have reported this a long time on different IHO ROMs and builds, while others couldn't reproduce it. Since camera is quite sensitive to OC, I can't help wondering if it's an OC issue rather than an IHO one. Maybe video sound is one of the first things to go when OC gets too high - and people don't suspect it because everything else appears stable.

    Sorry, this is pure speculation...
    flapjack.fiasco likes this.
    03-30-2012 09:48 AM
  7. flapjack.fiasco's Avatar
    ^^
    Same here on MiRaGe 03/24, no problems with video sound. Not on previous builds either.

    But people have reported this a long time on different IHO ROMs and builds, while others couldn't reproduce it. Since camera is quite sensitive to OC, I can't help wondering if it's an OC issue rather than an IHO one. Maybe video sound is one of the first things to go when OC gets too high - and people don't suspect it because everything else appears stable.

    Sorry, this is pure speculation...
    It's speculation with some good insight though. It totally makes sense that it could be related to overclocking, since it's not a consistent issue. I've never experienced the problem myself, but I've seen so many others talk about it, and that fix seemed to work for them. I guess I'll start suggesting that people decrease the clock speed first and see what happens. Thanks Dannemand and Mrg666 for the input!

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    Dannemand and mrg666 like this.
    03-30-2012 10:20 AM
  8. alha's Avatar
    I am running into issues with my dalvik cache filling up the cache partition. I am having issues downloading larger apps because of that. I tried using the integrate dalvik into Rom option that titanium backup has, but that fails. No specific error other than failed. Then I partitioned an sd card with a fat32 and and ext3 partition and tried to use the s2e app from the market to move the dalvik to the sd card. That does not seem to work either. It seems to recognize the partition but just won't move the dalvik cache. I think maybe it is expecting the dalvik to be in /data. Other than that this is a great rom that I have been using on my optimus V for several months (going back to the previous version)

    Is there a way to move the dalvik cache to the sd card? Is there something I am missing (most likely the case) that is causing the problems in both titanium backup and s2e that prevent the dalvik cache from being moved by those apps.

    Thanks.

    Alan
    03-30-2012 04:01 PM
  9. LeslieAnn's Avatar
    Mrg666 was kind enough to hand me a fresh blank rom, so expect an update as soon as I can get it done. It should fix the problems you guys are having.
    mysticalnyte, jru and Discovered like this.
    03-30-2012 07:31 PM
  10. dwappo's Avatar
    Woah I just flashed the update and I was like "wtf there's ics on this xD"?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-30-2012 11:12 PM
  11. elrios24's Avatar
    can i have the link to download the harmonia 2 for my lg optimus v to pliz anyone
    03-31-2012 01:09 PM
  12. sellers86's Avatar
    can i have the link to download the harmonia 2 for my lg optimus v to pliz anyone
    First post....

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-4
    03-31-2012 01:11 PM
  13. Dannemand's Avatar
    can i have the link to download the harmonia 2 for my lg optimus v to pliz anyone
    Just a precaution: You have to be rooted and have a custom Recovery installed before you can flash this ROM (or any ROM). If you are not, you should study the sticky threads in this forum for a few days before proceeding. You'll be glad you did - and you could brick your phone if you don't.

    I apologize if you already knew all this. Just trying to play it safe.
    03-31-2012 02:28 PM
  14. joshlete's Avatar
    What is up with the transition on the phone?? I move my phone SLIGHTLY down and it transition in a instant. When I want to get it back to its original position, it takes like 6 seconds to go back. I have to shake it and everything. This makes me VEEEEEEEEERY agitated. Is it because I am using an older H2 version?
    Does no one have an answer?
    03-31-2012 03:17 PM
  15. LeslieAnn's Avatar
    The update will likely help (sometime this weekend probably), if not, try reverting to 2.03
    03-31-2012 03:48 PM
  16. joshlete's Avatar
    The update will likely help (sometime this weekend probably), if not, try reverting to 2.03
    I am using Harmonia 2.03 GWK74 according to my phone. I have never had this problem with any other rom.

    Also, another issue is within games and such, the tilting is very sluggish. At first, it wasn't that bad but it got worse over time.

    I don't know if I update or not if it will help. When I do, do I have to do a completely fresh install of the rom?
    03-31-2012 09:54 PM
  17. LeslieAnn's Avatar
    IHO has often had slowing issues with the accelerator, especially older versions.

    Use the update rom wiper in this thread http://forums.androidcentral.com/opt...wipe-zips.html then flash the newer rom, and you should be able to just update and not have to reload everything. However, you may lose space, or become unstable. There is no guarantees. Make backups before you do anything and give it a try.
    03-31-2012 10:16 PM
  18. Mirth's Avatar
    Not sure if anyone else is having an issue when setting your CPU settings in the CyanogenMod settings, after you turn off or reboot your phone it goes back to the default settings, whether you have the "Set on boot" unchecked or checked. I tried to do a search in this thread for any info on that but couldn't find anything, so I don't know if this is exclusive to me or if these is a fix that I missed.

    Otherwise, I love this ROM a lot and really appreciate the work LeslieAnn has put into it!
    03-31-2012 10:25 PM
  19. LeslieAnn's Avatar
    I haven't seen or heard of that issue, you may have something conflicting.

    Thanks.
    03-31-2012 10:31 PM
  20. ev1lchris's Avatar
    For some reason I can not install apps anymore.
    04-01-2012 12:30 AM
  21. LeslieAnn's Avatar
    What error are you getting.
    04-01-2012 01:05 AM
  22. Ryuk6666's Avatar
    I'm having issues downloading apps or games that are 15 mb our higher cause it's telling me that there's insufficient storage available on the device but I have 83 mb available.... Any ideas LeslieAnn?
    04-01-2012 02:19 AM
  23. LeslieAnn's Avatar
    Wipe cache and Dalvik that usually helps.
    Ryuk6666 likes this.
    04-01-2012 02:26 AM
  24. sam_soren84's Avatar
    LeslieAnn, I like the ICS look on 2.05 its really cool! I have a request; can you please give the stock music player & music widget an ICS look? I accomplished this by having R3DX's final flight theme but that was taking up TOO MUCH internal memory. I understand you keeping things barebones but I would like an ICS "look" without the spacious themes.
    04-01-2012 02:44 AM
  25. LeslieAnn's Avatar
    I use what Mrg666, IHO and CM give me.
    I don't like theming.
    Ryuk6666 likes this.
    04-01-2012 03:04 AM
1,570 ... 2425262728 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD