1. LeslieAnn's Avatar
    I'm trying to see if I can get the activate app working on IHO.

    First off, this is nothing new... It's Harmonia 2.03 with the Activate app and supporting files.
    Those looking for a rom fix need to look elsewhere.


    This is a quick, simple test, all you have to do is install the rom and try the activate app. If activate starts, then I may be getting close. If it completes (it may take a few tries) then it works. If it does work (which I doubt), we will be able to get Activation working a on all OV roms. Normally I do my own testing, unfortunately, I can't test this for various reasons.

    Warning:
    While this won't hurt your phone, before you volunteer, remember, you will need to backup, then wipe your phone and install this rom. It may break your 3g, and even though restoring your nandoid will probably fix it, if it doesn't, you will have to wipe and install Harmonia 1x and run the activate on that before you can go back to whatever you were using. As always there is risks to this, but I have done all I can to minimize that and I have no reason to beleive this will break your phone, much less your 3g, I'm just covering my behind.


    Do a nandroid first! (you have been warned!)

    [HL]REMOVED for further testing[/HL]

    Unlike my normal roms, this is not signed since it's only a test build.
    02-27-2012 11:27 PM
  2. sellers86's Avatar
    Ill check it out
    LeslieAnn likes this.
    02-27-2012 11:32 PM
  3. sellers86's Avatar
    I immediatly got "The applicastion SSA (process com.telespree.android.client) has stopped unexpectedly. Please try again.) on first boot. I get the same message when trying to open the activate app. So a no go this try. Ill test your next try though.
    02-28-2012 12:00 AM
  4. pbailey212's Avatar
    Im downloading it now, I will report back in a half hour

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    02-28-2012 12:08 AM
  5. sellers86's Avatar
    It also broke my 3g. just ran activate on stock backup and it didnt work...
    02-28-2012 12:09 AM
  6. LeslieAnn's Avatar
    It also broke my 3g. just ran activate on stock backup and it didnt work...
    Keep trying it should come back.
    02-28-2012 12:13 AM
  7. sellers86's Avatar
    keep getting the same thing. i may have to go into the programming menu on the phone and change the radio type. ill get it fixed somehow.
    02-28-2012 12:15 AM
  8. LeslieAnn's Avatar
    For anyone who tried it, it's definitely not permanent, so don't freak out.

    Thanks for testing it.

    I removed the link to stop anyone else from doing it.
    02-28-2012 12:17 AM
  9. sellers86's Avatar
    I know its not permanent, just a pain haha. happened once while trying to port a OS rom over.
    02-28-2012 12:21 AM
  10. sellers86's Avatar
    Never mind. Got it back. Just a suggestion, but I feel like there might be something in the default.prop that's keeping it from working, or maybe something within the apk itself. Just throwing things out there
    02-28-2012 12:42 AM
  11. pbailey212's Avatar
    No 3g or wifi which I'm sure you know, I rebooted 3 times and waited 15 minutes the last try. If you want I can try again tomorrow and run logcat

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    02-28-2012 12:52 AM
  12. EarthnFire78's Avatar
    I think 3g was down for a bit, I freaked out have installing an app and did a bunch of things restored a backup and re-flashed a my ROM after a fresh wipe and still no 3g. It just came beck up a little bit ago. Did not install the ROM as I came in late, just wanted to give people a heads up.
    02-28-2012 12:54 AM
  13. Badboytoast's Avatar
    Thanks for testing this, I always wanted to try the active app on the iho roms. To see if would work...
    02-28-2012 12:56 AM
  14. sellers86's Avatar
    I think 3g was down for a bit, I freaked out have installing an app and did a bunch of things restored a backup and re-flashed a my ROM after a fresh wipe and still no 3g. It just came beck up a little bit ago.
    No, I had it til I tested this, then I ran activate a million times
    02-28-2012 12:56 AM
  15. EarthnFire78's Avatar
    No, I had it til I tested this, then I ran activate a million times
    What time do you test it, cause I did not test it and lost 3g about 30 minutes ago and came back about 5 minutes ago?
    02-28-2012 12:58 AM
  16. sellers86's Avatar
    What time do you test it, cause I did not test it and lost 3g about 30 minutes ago and came back about 5 minutes ago?
    Around an hour and fifteen minutes ago. Could've just been an outage in your area
    02-28-2012 01:09 AM
  17. JerryScript's Avatar
    Could someone please post a logcat:

    -Open terminal emulator

    -Type:
    Code:
    su
    logcat > /sdcard/logcat.txt
    -Press the Home button to exit terminal (do not press back or exit)

    -Try running the activate app one or two times

    -Open terminal emulator, press the menu button and toggle soft keyboard

    -Hold Volume_Down button and press the letter "c" (this is cntrl+c)

    -Exit the terminal

    -Grab the /sdcard/logcat.txt file and copy it's contents to pastebin.com

    -Post the pastebin url here

    Thanks!
    02-28-2012 01:18 AM
  18. LeslieAnn's Avatar
    Just copying the APK to IHO will certainly not work. I transferred quite a few files (around 20 or so) that could be part of it, if it worked it could then be stripped back.

    Kind of curious why there was a fc on boot, that in itself is odd since nothing should have been running. I'll have to look into that.
    sellers86 likes this.
    02-28-2012 01:37 AM
  19. sellers86's Avatar
    Could someone please post a logcat:

    -Open terminal emulator

    -Type:
    Code:
    su
    logcat > /sdcard/logcat.txt
    -Press the Home button to exit terminal (do not press back or exit)

    -Try running the activate app one or two times

    -Open terminal emulator, press the menu button and toggle soft keyboard

    -Hold Volume_Down button and press the letter "c" (this is cntrl+c)

    -Exit the terminal

    -Grab the /sdcard/logcat.txt file and copy it's contents to pastebin.com

    -Post the pastebin url here

    Thanks!
    Give me a few hours. School then work. Ill dp it when its slow at work
    02-28-2012 07:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD