1. ROMorama's Avatar
    I just upgraded to the latest version of BobzhomeROM for the Optimus V (3-3-12). As I was restoring my apps using Titanium Backup, Amazon Kindle failed to re-install. I tried to download it fresh from Market (umm, I mean Google Play!) and it said I have insufficient space on the device. I have 68MB of internal storage free...plenty enough for an 8mb download. I can't install anything else from Play either: same warning. What's going on? And, is there a fix for it? I love the ROM, but w/o Kindle I may as well curl up and die...
    03-10-2012 09:02 PM
  2. DizzmalDan420's Avatar
    Could be from an incomplete wipe. Try booting back into recovery and wiping your Dalvik cache again.
    03-10-2012 09:30 PM
  3. ROMorama's Avatar
    Didn't work.
    03-11-2012 03:12 AM
  4. flapjack.fiasco's Avatar
    It's probably a /data issue. TB isn't infallible, it could have corrupted something during the restore. Then again, it could always be a bad flash. Or something else entirely, but I would try reflashing. Also, did you check the MD5 of the ROM on the phone before flashing?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-11-2012 04:59 AM
  5. clodfelterac's Avatar
    sounds like a bad flash... try wiping 3x and format 1x... then reflash rom and gapps... reboot... :-)

    fyi... i use astro to backup/reinstall my apps... never had a problem... :-)
    03-11-2012 06:01 AM
  6. ROMorama's Avatar
    @flapjack.fiasco I did verify the MD5 before flashing. Might be TB's fault...I'm not very impressed with Titanium, though it IS popular.
    @clodfelterac - I'll try that as soon as I get home, and get back here with the results.
    03-11-2012 06:16 PM
  7. LeslieAnn's Avatar
    Could be a market issue, they do happen.

    I've learned to not rush into anything when it's related to market downloads, too often it was on their end.
    03-11-2012 07:36 PM
  8. ROMorama's Avatar
    Well, I used a different app manager to backup, and did a complete wipe/re-install. I have the same issue going now, AND my Home button won't respond after this flash. I think I might either revert to a previous version of the ROM or shop for a new one (probably the latter.)
    Unless it's a hardware issue! I don't even want to THINK about that possibility. Anyway, thanks to those who chipped in here!
    03-12-2012 12:17 AM
  9. clodfelterac's Avatar
    what recovery are you using?... you could always try copying sd to pc, then 3x wipe 1x format in recovery including sd, place backup on pc to sd, put sd back in phone (thats still in recovery), mount sd if needed, reflash rom and gapps, reboot... :-)
    03-12-2012 02:27 AM
  10. ROMorama's Avatar
    what recovery are you using?... you could always try copying sd to pc, then 3x wipe 1x format in recovery including sd, place backup on pc to sd, put sd back in phone (thats still in recovery), mount sd if needed, reflash rom and gapps, reboot... :-)
    Whoa, sounds complicated. I did fix the problems by restoring to a backup I made about a month ago. It sucks not to be on the bleeding edge, but I needed a working phone more than the pride of running the latest update ;-)
    I'm running Xionia for recovery, btw.
    Still, I may try the whole sd-transfer-reformat-recover thing you suggested next time I have a day off. I'm just a bit worried about files corrupting during transfer...anyway, thanks for the advice!
    03-12-2012 12:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD