1. CuriousNoob's Avatar
    Why do my message fail to send alot? It happens every other text message basically. I have 2 bars, good connection, and no idea what's happening....
    03-17-2012 03:54 PM
  2. anthonycr's Avatar
    I know mine fail to send when I receive a SMS before I finish sending it.
    03-17-2012 05:18 PM
  3. CuriousNoob's Avatar
    Makes me feel stupid. The person receives the other half of a message, but not the start.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-17-2012 05:19 PM
  4. locogod's Avatar
    Probably because your on an alpha version of a Rom that has really spotty messaging
    03-17-2012 08:45 PM
  5. CuriousNoob's Avatar
    I use only IHO

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-17-2012 09:00 PM
  6. JerryScript's Avatar
    What carrier are the people you have trouble sending the messages to on?

    Some carriers (AT&T) have issues with VM mms.
    03-17-2012 09:29 PM
  7. anthonycr's Avatar
    I use only IHO

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    That's a lie, you flash everything
    03-17-2012 10:32 PM
  8. CuriousNoob's Avatar
    What carrier are the people you have trouble sending the messages to on?

    Some carriers (AT&T) have issues with VM mms.
    T-Mobile, Boost Mobile, and Sprint.

    And its only sms that does it :/





    That's a lie, you flash everything
    Only when there's a update.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    03-17-2012 11:55 PM
  9. Eollie's Avatar
    It is the way VM splits the messages. If your sending a long message sometimes it will send the later part first. I use to get texts from ATT people that way. And when I switched to to T-Mobile it stopped happening.
    JerryScript likes this.
    03-18-2012 12:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD