07-09-2012 07:10 PM
1,030 ... 1112131415 ...
tools
  1. CuriousNoob's Avatar
    I'm glad I'm still awake.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-4
    03-28-2012 12:07 AM
  2. Shade808's Avatar
    It seems as though long-pressing on the wifi toggle of the causes the status bar to close. It also seems as though the settings application is "not installed" on my phone.
    03-28-2012 12:36 AM
  3. CuriousNoob's Avatar
    Same here. I downloaded a app on the market for settings.

    Testing out the rest.
    03-28-2012 12:43 AM
  4. reaper420's Avatar
    The settings apk is there but the odex file is not there. I suppose that's why the settings don't work

    Sent from my LG-VM670 using three thumbs
    03-28-2012 02:11 AM
  5. mjs2011's Avatar
    Thanks all for testing. I'll probably wait till the settings are fixed.
    03-28-2012 06:18 AM
  6. colossus3874's Avatar
    Am I the only one missing the Google store? Also, when trying to install programs from my memory card, I get a force close every time. If its a bad flash I will try again
    03-28-2012 08:06 AM
  7. kalena's Avatar
    no i was missing all Google apps had to flash gapps to install them... i am also missing system settings and the play store will not connect to data looking forward to the fix thanks.
    03-28-2012 12:32 PM
  8. MrMACHOMAN86's Avatar
    Status bar FC's for me. Settings are not installed.
    03-28-2012 01:52 PM
  9. rukin5197's Avatar
    You guys must not be running the same build I am.. this is odd.
    I'm not experiencing any of these problems. But I'm going to try reflashing and reocurring the same errors.
    03-28-2012 01:55 PM
  10. reaper420's Avatar
    Is there supposed to be an odex file for the settings.apk?

    Sent from my LG-VM670 using three thumbs
    03-28-2012 02:16 PM
  11. rukin5197's Avatar
    Is there supposed to be an odex file for the settings.apk?

    Sent from my LG-VM670 using three thumbs
    Yes but that shouldn't be the problem. Music doesn't have a .odex file either and that is working perfectly.
    03-28-2012 02:20 PM
  12. mjs2011's Avatar
    You guys must not be running the same build I am.. this is odd.
    I'm not experiencing any of these problems. But I'm going to try reflashing and reocurring the same errors.
    could it have been a bad upload maybe?
    03-28-2012 02:27 PM
  13. rukin5197's Avatar
    could it have been a bad upload maybe?
    Possibly. I'm going to reflash and see if I get the same errors.
    03-28-2012 02:28 PM
  14. xxlemonxx's Avatar
    So everything is working now, Except mms?
    And im a noob to Miui... Dont i make a folder called Theme and then i place the file into there through root explorer for a theme?
    Havnt flashed this yet...
    Thanks
    And great work!
    03-28-2012 03:27 PM
  15. mjs2011's Avatar
    So everything is working now, Except mms?
    And im a noob to Miui... Dont i make a folder called Theme and then i place the file into there through root explorer for a theme?
    Havnt flashed this yet...
    Thanks
    And great work!
    i'd hold off a bit. everyone that has flashed the last update seems to be having problems that are not consistent with the results gannon is getting, which suggests that there may have been an issue with the upload.
    03-28-2012 03:52 PM
  16. LeoLawliet's Avatar
    The click through links on the wordpress blog are blank, they just display a page with the name of the rom for the section and nothing else. Am I the only one with this issue?

    Sent from my LG-VM701 using Tapatalk 2 Beta-3
    03-28-2012 04:49 PM
  17. rebel69ization's Avatar
    i flashed it and i have no settings? it says app not installed?
    03-28-2012 05:06 PM
  18. anthonycr's Avatar
    The click through links on the wordpress blog are blank, they just display a page with the name of the rom for the section and nothing else. Am I the only one with this issue?

    Sent from my LG-VM701 using Tapatalk 2 Beta-3
    Yeah I went on the site the other day and all I could view was blank pages with the names. I was going to download AOKP but the blog was blank.

    Sent via the Postal Service
    03-28-2012 05:26 PM
  19. sammyz's Avatar
    I was wishing to release this to my optimus M thread, but the update is worse than the initial release, btw camera was working fine on the Optimus M with the initial release but it was probably because I ported that it works....only changed drivers, build.prop, and boot.img files....I guess I'll have to release the 3/23/12 version but I'm going to fix the theme myself and add MMS fix for metro as well as a web browser.

    If there's a flashable MMS fix, I can fix MMS for you guys if someone sends me a link and I need link to the original 3/23/12 as well, I overwrote mine with the port version...
    03-28-2012 05:30 PM
  20. rukin5197's Avatar
    I was wishing to release this to my optimus M thread, but the update is worse than the initial release, btw camera was working fine on the Optimus M with the initial release but it was probably because I ported that it works....only changed drivers, build.prop, and boot.img files....I guess I'll have to release the 3/23/12 version but I'm going to fix the theme myself and add MMS fix for metro as well as a web browser.

    If there's a flashable MMS fix, I can fix MMS for you guys if someone sends me a link and I need link to the original 3/23/12 as well, I overwrote mine with the port version...
    I thought this update (if everything went well) was a big update.

    On another hand, I need help.

    If anyone notices some messed up translations,
    please contribute and help me fix them!

    https://docs.google.com/spreadsheet/...lFTaWhCaVVoMEE


    Sent from my Amazon Kindle Fire using Tapatalk
    03-28-2012 05:37 PM
  21. sammyz's Avatar
    I thought this update (if everything went well) was a big update.

    On another hand, I need help.

    If anyone notices some messed up translations,
    please contribute and help me fix them!

    https://docs.google.com/spreadsheet/...lFTaWhCaVVoMEE


    Sent from my Amazon Kindle Fire using Tapatalk
    I can't do anything with that xD I don't know what that even does or what it's for and I don't know xml coding, the only thing we NEED fixed is Settings, we don't care about deodexed files at the moment...
    I can fix MMS if you can link me to the original download link to the ROM and if there's a link to any MMS fix made for Virgin Mobile, other than that I can't help you much.
    03-28-2012 05:53 PM
  22. rukin5197's Avatar
    I can't do anything with that xD I don't know what that even does or what it's for and I don't know xml coding, the only thing we NEED fixed is Settings, we don't care about deodexed files at the moment...
    I can fix MMS if you can link me to the original download link to the ROM and if there's a link to any MMS fix made for Virgin Mobile, other than that I can't help you much.
    I'm almost positive the problem with MMS lies within the CdmaSMSDispatcher in framework.jar. I haven't gotten around to fixing it though, so I'll test that now.
    03-28-2012 05:58 PM
  23. mjs2011's Avatar
    Gannon, any plans to re upload tonight so everyone can try again?
    03-28-2012 06:01 PM
  24. rukin5197's Avatar
    Gannon, any plans to re upload tonight so everyone can try again?
    Yeah, if I could find my phone :P
    03-28-2012 06:04 PM
  25. mjs2011's Avatar
    Yeah, if I could find my phone :P
    Lol!
    03-28-2012 06:18 PM
1,030 ... 1112131415 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD