01-14-2013 03:16 PM
1,049 ... 1415161718 ...
tools
  1. Kelemvor33's Avatar
    So regarding the whole SD-EXT thing... Do I have to repartition my SD card before I install the new ROM or can I do it after or does it not matter? Or can I do that from within the new ROM itself? The main reason I want to do this is to gain the extra space for apps since this phone has such a tiny amount...

    Oh, and how do I do the repartition? I'm fine formatting my entire SD card as I have nothing important on it and probably lots of crap that shouldn't be there anyway...
    07-11-2012 05:11 PM
  2. jaredw444's Avatar
    So regarding the whole SD-EXT thing... Do I have to repartition my SD card before I install the new ROM or can I do it after or does it not matter? Or can I do that from within the new ROM itself? The main reason I want to do this is to gain the extra space for apps since this phone has such a tiny amount...

    Oh, and how do I do the repartition? I'm fine formatting my entire SD card as I have nothing important on it and probably lots of crap that shouldn't be there anyway...
    Idk about partitioning the SD card( never done it) my SD ext works fine, so idk, if it does it thru the rom, but you can partition thru your computer by putting it into an adapter, or I think cannibal recovery has an SD partition option. You shouldn't meed to format since it should be fat32

    Proud supporter of VCFL
    07-11-2012 05:28 PM
  3. clodfelterac's Avatar
    or you can use the option in recovery...
    07-11-2012 06:41 PM
  4. cdr's Avatar
    Anyone know how to get the armv6 flash player working with this ROM? The fact that I'm using sd-ext might have something to do with it? Flash was working for me when I was using a stock 2.3 ROM.
    07-11-2012 07:26 PM
  5. jerrykid's Avatar
    Getting lots of random crashes despite trying to clean wipe and re-flash several times. Also, blanked out email was just not working for me. Flashed back to IHO for now, but look forward to ICS / JB updates.
    07-11-2012 07:53 PM
  6. Nate456's Avatar
    Anyone know how to get the armv6 flash player working with this ROM? The fact that I'm using sd-ext might have something to do with it? Flash was working for me when I was using a stock 2.3 ROM.
    I don't think anyone has modded Flash to work with the armv6 ICS roms.
    07-11-2012 07:54 PM
  7. cdr's Avatar
    I don't think anyone has modded Flash to work with the armv6 ICS roms.
    Ah, I bet you're right... I guess I assumed it'd work since Flash works on ICS and works on Gingerbread armv6 with the modified apks. Hopefully someone will get it working on ICS, I rather liked having it.
    07-11-2012 08:16 PM
  8. sellersj27's Avatar
    I had a FAT32 partition from link2sd and it didn't work....I repartitioned with cwm to ext3 and it works beautifully!
    07-11-2012 08:22 PM
  9. tcrider84's Avatar
    small error in chaos_defconfig, line 66 missing # sign. only pointing it out because i got a warning during compile ;P
    Badboytoast likes this.
    07-12-2012 11:36 AM
  10. nixie21's Avatar
    Since the last update, my battery life has not been near as good as the previous build. Anyone else?
    07-12-2012 12:34 PM
  11. anthonycr's Avatar
    Since the last update, my battery life has not been near as good as the previous build. Anyone else?
    my battery life is fine. I last about 12 hours
    07-12-2012 01:07 PM
  12. drm1992's Avatar
    my battery life is fine. I last about 12 hours
    Hey bob I'm having 3g issues. Doesnt want to stick. The color is grey n it has the 3g logo. Any advice?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-12-2012 02:11 PM
  13. Badboytoast's Avatar
    Hey bob I'm having 3g issues. Doesnt want to stick. The color is grey n it has the 3g logo. Any advice?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Check to see if your data Stays ON?
    Settings/Data usage/

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-12-2012 02:24 PM
  14. nixie21's Avatar
    Has anyone found a fix for the white screen issue. I found using the stock browser works, others get the white screen. Using Gmail app I get it often... Does it not happen to system apps at all?? Anyone find a way to get TTS working with the navigation app?

    Thanks!
    07-12-2012 04:11 PM
  15. Nate456's Avatar
    Has anyone found a fix for the white screen issue. I found using the stock browser works, others get the white screen. Using Gmail app I get it often... Does it not happen to system apps at all?? Anyone find a way to get TTS working with the navigation app?

    Thanks!
    Try forcing GPU rendering


    Sent from my shole using Tapatalk 2
    07-12-2012 05:26 PM
  16. nixie21's Avatar
    I have tried that but it does not always work. Thanks

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    drm1992 likes this.
    07-12-2012 05:32 PM
  17. bmckay's Avatar
    I don't know why, but for some reason, touch sounds and vibrations are not working on my device anymore. Dial pad sounds still work, but haptic feedback has basically stopped for everything except default Android Keyboard.. Any ideas what might cause this?
    07-13-2012 01:45 AM
  18. ThatGuyLurkin's Avatar
    Go check sound settings. There's like 6 different ones :P

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-13-2012 01:47 AM
  19. bmckay's Avatar
    Go check sound settings. There's like 6 different ones :P

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Yeah, I checked to make sure that it's off silent and that touch vibration, touch sounds, screen lock sounds, and dial pad sounds were still checked. They currently are, but the setting is ignored.
    topdawg661 likes this.
    07-13-2012 02:06 AM
  20. Kelemvor33's Avatar
    OK, so using the pinned How To thread as a guide, I've got the BobZ file, his GApps file, the Wipe file, the Cannibal recovery, and the flashImageGUI file on my SD Card.

    Oh, and do I need to be connected to the PC for any reason? I'm using Dropbox to get the files to my SD Card...

    Let me know what I've got wrong before I start.
    1) Install the FlashGUI app and select Recovery with the Cannibal file
    2) Boot via the vol-Down stuff
    3) Backup my current data

    Do I then use the Wipe.zip file instead of manually doing the wipes from the menus? Is the wipe file better than Drew's wipe in the recovery file?
    Does the wipe also do the formatting or do I have to do the Format option as well?

    Install the BobZ file
    Install the GApps file
    Reboot and wait a bit...
    07-13-2012 11:01 AM
  21. sellers86's Avatar
    ZV9 update.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    That shouldn't have much of an effect on ics...

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    07-13-2012 01:32 PM
  22. thewraith420's Avatar
    Last update:

    I tried installing disabling the verification, it installed correctly, then the gapps, no problem, it boots, i try to do the signup for google and it freezes for a couple of seconds and then reboot, after it reboots it boots up again and a little after it reboots again.

    any thoughts?

    thanks guys!
    Try backing up your sdcard and reformat and repartition your sdcard and do a full wipe and fresh install... I don't know why but when I had that issue it took care of it

    EDIT: I need to note I was on quattrimus cm9

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    07-13-2012 02:57 PM
  23. ThatGuyLurkin's Avatar
    That shouldn't have much of an effect on ics...

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    Did for me and about 3 others. Lol.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    sellers86 likes this.
    07-13-2012 03:19 PM
  24. dschlemmer318's Avatar
    Check to see if your data Stays ON?
    Settings/Data usage/

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    I'm having the same problem. 3g icon is there but no blue bars and in mobile networks it says its on

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    07-13-2012 03:46 PM
  25. anthonycr's Avatar
    I'm having the same problem. 3g icon is there but no blue bars and in mobile networks it says its on

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    Toggle data and it will connect.
    07-13-2012 04:03 PM
1,049 ... 1415161718 ...

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD