04-16-2014 07:47 AM
1,173 ... 3031323334 ...
tools
  1. jonny5449's Avatar
    How could someone that isn't even on virgin mobile fix virgin mobile rail? You can't be sure.

    Sent from my One V using Android Central Forums
    Well sellers I'm not gonna argue with you because I don't want to and for the sake at spamming the thread
    I'm just giving it a old classic try
    My friend has a OV rooted with service he will test for me

    If you wish to discuss further please pm me thanks a bunch:thumbup:

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk 2
    A-android-B and cole2kb like this.
    10-16-2012 04:33 PM
  2. velvetvetfog82's Avatar
    I found out something through my resaerch today. I love 10.0.0 but hate that data issues so i have been on 9.1.0 for a while. The other day i got a jonesing for some 10.0.0 and instead of doing a wipe i just dirty flashed 10.0.0. It gave me 10.0.0 with no data issues at all over 3 days. today i did a wipe and flashed 10.0.0 and every hour or so i get "problem recieving data". So.....9.1.0 running then flash 10.0.0= no data issues and jelly bean goodness. At least for me.
    Badboytoast likes this.
    10-16-2012 08:00 PM
  3. drezliok's Avatar
    I found out something through my resaerch today. I love 10.0.0 but hate that data issues so i have been on 9.1.0 for a while. The other day i got a jonesing for some 10.0.0 and instead of doing a wipe i just dirty flashed 10.0.0. It gave me 10.0.0 with no data issues at all over 3 days. today i did a wipe and flashed 10.0.0 and every hour or so i get "problem recieving data". So.....9.1.0 running then flash 10.0.0= no data issues and jelly bean goodness. At least for me.
    I'm going to try this and report back.
    StumDroid and Badboytoast like this.
    10-16-2012 08:07 PM
  4. YoshinJaa's Avatar
    I found out something through my resaerch today. I love 10.0.0 but hate that data issues so i have been on 9.1.0 for a while. The other day i got a jonesing for some 10.0.0 and instead of doing a wipe i just dirty flashed 10.0.0. It gave me 10.0.0 with no data issues at all over 3 days. today i did a wipe and flashed 10.0.0 and every hour or so i get "problem recieving data". So.....9.1.0 running then flash 10.0.0= no data issues and jelly bean goodness. At least for me.
    Can you test voice search to see if that works as well?
    10-16-2012 08:31 PM
  5. velvetvetfog82's Avatar
    Can you test voice search to see if that works as well?
    I just tried and says audio problem so no. Still no voice search
    YoshinJaa likes this.
    10-16-2012 08:56 PM
  6. drezliok's Avatar
    I tested the dirty flash. I should have realized that it would not work. CM9 and CM10 is woefully unstable on my phone. I didn't even get far enough to see if the data didn't drop.

    Back to Mirage for me.

    Sent from my Transformer TF101
    10-17-2012 10:18 AM
  7. velvetvetfog82's Avatar
    I tested the dirty flash. I should have realized that it would not work. CM9 and CM10 is woefully unstable on my phone. I didn't even get far enough to see if the data didn't drop.
    I hate to hear that. Don't know why it's working on my phone but it is. I have noticed that things that people say makes their phone unstable never makes mine unstable. Don't know how mines different but I promise its worked and is still working.
    Back to Mirage for me.

    Sent from my Transformer TF101
    10-17-2012 11:31 AM
  8. velvetvetfog82's Avatar
    I don't know why that combined our posts. I hate to hear it didn't work on your phone. I promise it's working fine on mine. My phone never really gets unstable though. Hope it works for someone else.
    10-17-2012 11:47 AM
  9. daddy4life09's Avatar
    I don't know why that combined our posts. I hate to hear it didn't work on your phone. I promise it's working fine on mine. My phone never really gets unstable though. Hope it works for someone else.
    did you flash 9.1,gapps?then 10.0 gapps?or 9.1,10.0 then gapps?
    10-17-2012 01:04 PM
  10. upconvert's Avatar
    I don't know why that combined our posts. I hate to hear it didn't work on your phone. I promise it's working fine on mine. My phone never really gets unstable though. Hope it works for someone else.

    You typed between the open quote and close quote.


    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    flapjack.fiasco likes this.
    10-17-2012 01:36 PM
  11. velvetvetfog82's Avatar
    I was running 9.1 with 9.1 Bobz gapps. Then I went to recovery and didn't wipe anything, flashed 10.0 then jb gapps and rebooted. Worked great for me.
    10-17-2012 03:05 PM
  12. jonny5449's Avatar
    Well I'm dirty flashing then ......

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk 2
    10-17-2012 04:02 PM
  13. Zakman's Avatar
    Well I'm dirty flashing then ......

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk 2
    Just dirty flashed. Seems OK so far.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    10-17-2012 04:16 PM
  14. Zakman's Avatar
    Just dirty flashed. Seems OK so far.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    I take that back. Still data issues after dirty flash.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    johnh02 likes this.
    10-17-2012 06:19 PM
  15. velvetvetfog82's Avatar
    I hate that zakman. Mine isn't having the data issues. Maybe I captured lightning in a bottle Lol. Wish it was working for you guys: (
    10-17-2012 08:41 PM
  16. Pomman's Avatar
    data is stable till you switch from 3G to WiFi and it is no going right back after using WiFi to 3G losing connection. /!\

    Sent from my type-R
    10-21-2012 10:36 AM
  17. Badboytoast's Avatar
    data is stable till you switch from 3G to WiFi and it is no going right back after using WiFi to 3G losing connection. /!\

    Sent from my type-R
    That odd I can switch from 3g to WiFi them WiFi to 3G with out losing connection! I only lose 3G after my phone been unuse for a while! But I can deal with it because JB has some awesome features! thanks BOBZ:thumbup:

    Also I tryed the dirty flash but no luck
    If any one know of an app/ect to fix 3g drop please post :thumbup:


    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    10-22-2012 12:40 AM
  18. Badboytoast's Avatar
    Hey guys/girls I found a 92% working cm10 Google now! You can download it via the market/play.
    Download the app called "goo manager" and search for "Google now" as always voice does not work and...... enjoy

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Encerspay45 likes this.
    10-22-2012 10:08 AM
  19. Zakman's Avatar
    I have a 90% working google now its in rashed latest gapps on xda. Scrolling works

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    A-android-B likes this.
    10-22-2012 10:12 AM
  20. Badboytoast's Avatar
    I have a 90% working google now its in rashed latest gapps on xda. Scrolling works

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Link please !
    To compare
    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    10-22-2012 03:58 PM
  21. Zakman's Avatar
    10-22-2012 06:03 PM
  22. Badboytoast's Avatar
    http://forum.xda-developers.com/show...11325&page=228

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Thanks for sharing!! I like this one better! I give it a 95% working!!"

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    10-23-2012 12:52 PM
  23. exProphecy's Avatar
    Can someone test out a call using GrooveIP? Dunno if it's just me or if it's currently a bug. I'm able to run GrooveIP and log in but when I make a call, I don't hear anything. GrooveIP functions as if a regular phone call correct?
    10-25-2012 03:46 AM
  24. YoshinJaa's Avatar
    Can someone test out a call using GrooveIP? Dunno if it's just me or if it's currently a bug. I'm able to run GrooveIP and log in but when I make a call, I don't hear anything. GrooveIP functions as if a regular phone call correct?
    No sound here either. I believe it's due to the missing audio libs/microphone issue like with voice search.

    Sent from my Optimus V via Tapatalk
    10-25-2012 09:57 AM
  25. biggjoe's Avatar
    Hello Everyone,

    Are there any patches/updates that fix the USB Tethering and USB Mass Storage issues? Also, when it says that 'WiFi Tethering' doesn't work, is that referring to the 'Built-in' WiFi Tethering or is it saying that we can't even use a WiFi Tethering app from the market?

    Thanks!

    BJ
    10-25-2012 03:00 PM
1,173 ... 3031323334 ...

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD