04-16-2014 08:47 AM
1,173 ... 3839404142 ...
tools
  1. eletendre84's Avatar
    Why would u want to delete browser?

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    11-10-2012 08:09 PM
  2. atrain2324's Avatar
    Why would u want to delete browser?

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    If you pretty much use one of the alternate browsers like Dolphin, Firefox Beta...the like. Personally I prefer Dolphin, it can even be moved into System as long as there's room and it works just fine. When I used to be on CM7, I moved Dolphin to System and deleted the stock browser.

    Ahhh...those Link2SD days...
    Encerspay45 and sellers86 like this.
    11-10-2012 08:38 PM
  3. anthonycr's Avatar
    I've never used Apollo. Do other music players have issues for you?

    Repensum Est Canicula
    Nope, just that one. I used it because I was on the road and didn't have time to download another before driving.
    11-11-2012 07:55 PM
  4. capslock118's Avatar
    so i'm trying to figure out why wifi doesn't work - specifically infrastructure AP mode. This works in gingerbread builds and I am assuming here this is an issue with the wpa_supplicant? well that might not be the issue because when I take the wpa_supplicant from the Harmonia build that just doesn't work at all.

    shouldnt this wifi issue be a firmware and/or kernel thing? and if so, if it works in a previous rom why would software i.e. jellybean os impact that?
    11-12-2012 03:11 PM
  5. atrain2324's Avatar
    so i'm trying to figure out why wifi doesn't work - specifically infrastructure AP mode. This works in gingerbread builds and I am assuming here this is an issue with the wpa_supplicant? well that might not be the issue because when I take the wpa_supplicant from the Harmonia build that just doesn't work at all.

    shouldnt this wifi issue be a firmware and/or kernel thing? and if so, if it works in a previous rom why would software i.e. jellybean os impact that?
    i think it's not an issue with just BobZ, but CM 9 AND 10 in general. Prolly has something to do with the carriers around the world wanting to make it worth our while to tether without paying. Tethering via ad-hoc mode is inherently dangerous since the only security you get is if you even bother to set a password to it because by default, ad-hoc mode on any wireless connection has no such thing.
    11-12-2012 04:37 PM
  6. biggjoe's Avatar
    The Wireless Tether App that I use offers encryption amongst other security options.

    Here's the app:

    https://code.google.com/p/android-wifi-tether/

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk 2
    brotherswing likes this.
    11-12-2012 06:09 PM
  7. capslock118's Avatar
    right, didn't mean to imply this was on bobzs rom. I know this is in general because infrastructure AP worked just fine with gingerbread roms. ad-hoc isn't supported on my nexus 7, so ad-hoc as an option is out.
    11-12-2012 06:24 PM
  8. biggjoe's Avatar
    Capslock118,

    Will your Nexus 7 support Ad-Hoc mode w/ the Wireless Tether App (Above)?

    BJ
    11-12-2012 07:05 PM
  9. TheNarrator's Avatar
    Has anyone tried flashing 4.2 gapps with this ROM? I want to give it a try, but if someone else has experience...
    11-13-2012 12:36 AM
  10. Badboytoast's Avatar
    Has anyone tried flashing 4.2 gapps with this ROM? I want to give it a try, but if someone else has experience...
    Link please

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-13-2012 07:43 AM
  11. johnh02's Avatar
    Has anyone tried flashing 4.2 gapps with this ROM? I want to give it a try, but if someone else has experience...
    Try it. If it doesn't work right flash this remove gapps zip.

    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1969755

    Sent from my CAI VM670
    11-13-2012 07:46 AM
  12. TheNarrator's Avatar
    Link please

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Linkage: http://forums.androidcentral.com/ver...ot-signed.html
    SeigaGen says it's been known to have issues with stock Jelly Bean, but since Bobz is using CM10 I don't think it'll be a problem.
    Badboytoast likes this.
    11-13-2012 09:58 AM
  13. TheNarrator's Avatar
    Flashed. Everything seems to be working except the camera. Camera seems to FC, shows desktop through a bunch of static, I have to reboot from the lock screen because the power options menu shows up behind the static and doesn't respond to touch. I'm going to try and use it throughout the day, but does anyone have ideas about the camera?
    11-13-2012 11:28 AM
  14. upconvert's Avatar
    It seems fairly big (142mb compared to Bobz 12mb). Did you have enough room on your system partition to install it?
    11-13-2012 12:22 PM
  15. eletendre84's Avatar
    It seems fairly big (142mb compared to Bobz 12mb). Did you have enough room on your system partition to install it?
    No. He did not. Haha. 142 megs is 95% of the v's system partition

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    11-13-2012 01:27 PM
  16. upconvert's Avatar
    No. He did not. Haha. 142 megs is 95% of the v's system partition

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    That's why I asked. I was wondering if he deleted most of the apk's first.
    11-13-2012 02:09 PM
  17. TheNarrator's Avatar
    All I know is, it did work. Except the camera. I didn't reflash the ROM, just cleared the cache/dalvik and flashed. I have the updated camera icon and the new gallery and calender, along with the new clock widget.. This didn't install Wallet, Street or any other things that weren't already installed. It makes me wonder if it only updates what is already installed and doesn't install new stuff. Someone with more experience, please offer your input.
    EDIT:
    Keyboard doesn't seem to be working either.
    11-13-2012 03:11 PM
  18. ZackVortex's Avatar
    All I know is, it did work. Except the camera. I didn't reflash the ROM, just cleared the cache/dalvik and flashed. I have the updated camera icon and the new gallery and calender, along with the new clock widget.. This didn't install Wallet, Street or any other things that weren't already installed. It makes me wonder if it only updates what is already installed and doesn't install new stuff. Someone with more experience, please offer your input.
    EDIT:
    Keyboard doesn't seem to be working either.
    try to redownload everything then do a clean flash(wipe EVERYTHING but sdcard)
    11-13-2012 03:25 PM
  19. TheNarrator's Avatar
    try to redownload everything then do a clean flash(wipe EVERYTHING but sdcard)
    I'll give it a try this evening and report back.
    11-13-2012 03:34 PM
  20. upconvert's Avatar
    All I know is, it did work. Except the camera. I didn't reflash the ROM, just cleared the cache/dalvik and flashed. I have the updated camera icon and the new gallery and calender, along with the new clock widget.. This didn't install Wallet, Street or any other things that weren't already installed. It makes me wonder if it only updates what is already installed and doesn't install new stuff. Someone with more experience, please offer your input.
    EDIT:
    Keyboard doesn't seem to be working either.
    As I understand it, it will start installing stuff until it runs out of room, and then give up, but not generate any error messages. That's why optimus s users were ending upwith no play store when they thought they had installed gapps correctly. It would make sense that it would install over apk's that are already there, since that frees up space as it goes along. The way to do it in a predictable way would be to edit the gapps.zip, removing 90% of the apk's (by size). Once you get it down to roughly the size of BobZ gapps, then try flashing that with a fresh flash of cm10. If I get a chance I'll give it a try tonight.
    11-13-2012 03:38 PM
  21. Michael Carroll's Avatar
    So I'm trying to get this to work with CDMA Workshop, but since USB doesn't work, nothing appears yet.

    I'm running the latest build (11/3) and whenever I plug it in, it says the device has an error.

    Does anyone know how to get CDMA to see it? Perhaps over ADB?
    11-13-2012 06:24 PM
  22. TheNarrator's Avatar
    As I understand it, it will start installing stuff until it runs out of room, and then give up, but not generate any error messages. That's why optimus s users were ending upwith no play store when they thought they had installed gapps correctly. It would make sense that it would install over apk's that are already there, since that frees up space as it goes along. The way to do it in a predictable way would be to edit the gapps.zip, removing 90% of the apk's (by size). Once you get it down to roughly the size of BobZ gapps, then try flashing that with a fresh flash of cm10. If I get a chance I'll give it a try tonight.
    That makes sense. I wondered why there were no error messages with anything.
    11-13-2012 10:34 PM
  23. atrain2324's Avatar
    Looks like CM10 has reached stable build and that CM 10.1 is underway...

    CyanogenMod 10.0 Release | CyanogenMod
    11-13-2012 11:06 PM
  24. biggjoe's Avatar
    Is anyone else having issues with their Blue-tooth functionality and this ROM? I thought things were working correctly at first, but lately when I try to make a call...it gives me a horrific static blast in my ear...lol.

    BJ
    11-14-2012 11:32 AM
  25. johnh02's Avatar
    1000th post lol

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    anthonycr likes this.
    11-14-2012 04:33 PM
1,173 ... 3839404142 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD