1. heloworld's Avatar
    Well, my optimus v died on me, i don't know exactly what happened, it just happened this morning. it was currently on quattarious, and well it dont turn on, it turns on when i put the charger but it loops, ti dont let me in recovery mode either. so its pronouced dead this morning. ive moved on already to the htc evo 4g, my aunt gave me hers since she bought the new evo 4g lte. im going to miss the OV community and all the unique roms made and ported to it. goodbye all :[
    09-25-2012 03:01 AM
  2. nerdmastax's Avatar
    sure you already tried but i would try taking the sd out and attempting to boot into recovery. also try holding the recovery buttons (home, vol-down, power) as you plug it in. another thing to try is a wall based power adapter, usb auto turns it on, power from the wall should do offline charging.

    I saw someone saying quat had a prob charging, so i would check that too. Im fairly sure your phones fine, your battery is just dead.
    heloworld likes this.
    09-25-2012 07:00 AM
  3. thewraith420's Avatar
    There are some who get charging problems with ics nobody's been able to figure out exactly why but I'd say it sounds like this is the case.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    heloworld likes this.
    09-25-2012 07:24 AM
  4. heloworld's Avatar
    i tried that
    it's weird cause when i tried holding the buttons, it flashes like if its going to recovery, but it just reboots again, i let it sit charging and tried again and same thing it wont go anywhere.
    09-25-2012 10:46 AM
  5. adamhos's Avatar
    I think there is an emergency mode, not sure of the button sequence but I've seen it on this forum before

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    09-25-2012 12:11 PM
  6. adamhos's Avatar
    Try this

    http://forums.androidcentral.com/sho...d.php?t=196753
    [GUIDE] Unbrick/Upgrade Optimus V [EASY] [KDZ]

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    09-25-2012 12:13 PM
  7. thewraith420's Avatar
    E-mode = volume down - back - plug in usb

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    nerdmastax likes this.
    09-25-2012 04:35 PM

Similar Threads

  1. my optimus has left me feelling optimistic
    By pamela krieger in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2012, 07:20 PM
  2. My one-month old Xoom has died
    By slwerner in forum Motorola Xoom
    Replies: 34
    Last Post: 04-06-2011, 09:41 PM
  3. My Wireless Tether has...died
    By heysetty in forum Verizon Fascinate
    Replies: 7
    Last Post: 12-27-2010, 02:13 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-18-2010, 02:25 AM
  5. My alarm has no sound
    By Jesse@AirLift in forum HTC Droid Eris
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2010, 11:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD