1. the4ork's Avatar
    used to be a long time apple user (flame suit on) and the mega is my first android phone. ive had it for i dunno, maybe 6 months now... i typically use google maps for navigation...

    but about every 2 minutes or so i get "gps signal lost" while receiving nav instructions, and sometimes it will just let my continue on down the highway for 10 or 15 miles without instruction, but ive already passed my exit and it kinda just goes "dumb" and stops giving me directions.

    the other problem i have is it has a hard time pin-pointing accurately where im at, so its often confused, and thinks im pointing the wrong direction.


    I get these problems on both my wifes and my mega, and we have wifi enabled.

    is it just us, or does this thing suck for gps?
    09-23-2014 10:22 AM
  2. VDub2174's Avatar
    In all honesty, the Mega was a pretty bad phone to begin with so I wouldn't be surprised if the majority, if not everyone, of Mega users are having issues with GPS.
    09-23-2014 10:30 AM

Similar Threads

  1. Android Wear Phone app is eating battery
    By RussST24 in forum Android Wear / Wear OS
    Replies: 14
    Last Post: 12-11-2014, 10:12 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-24-2014, 10:19 AM
  3. Any Qualcomm Toq owners getting the Moto 360?
    By chronophile in forum Moto 360
    Replies: 7
    Last Post: 09-23-2014, 08:39 PM
  4. waitin on the lock code for droid charge
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2014, 10:52 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-23-2014, 09:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD