1. John Dumas's Avatar
    Hi...

    I have a Verizon i605 (Note 2) that was originally on Sprint. A couple of years ago we took it to Cell Phone Bros in Orlando for a total fix and to make it work on Boost.

    Since then, it has been taken off Boost and I have been using it with Google voice over WIFI. After starting to have many problems I decided to reset it back to factory condition this morning and redoing it with Hangouts and WIFI.

    I could not remember how to do a factory reset so I Googled it. I did the reset and now it says that there is no OS on the phone. Only thing I can figure out is that it must have had something to do with the way it was redone to work with Boost.

    I have not rebooted the phone yet and it is sitting on the screen that says "Team Win Recovery Project v2.5.0.0" so the GUI is still there. I just can't do anything in the menu because of the no OS message.

    I am leaving it like this until I hear from someone here that can tell me what to do to get it back to factory condition.

    Can I have some help please?

    Thank you,
    John

    PS - I CAN see certain stuff like if I select the "Install" button, I can see a bunch of stuff in there. Or the Mount button but it says "unable to find path to mount or something like that.

    Do I need to explain more? What else do you need to know? Thanks again
    07-06-2016 07:13 PM
  2. dpham00's Avatar
    Mod Note, I will move this to the n2 forum for more visibility
    07-06-2016 07:34 PM
  3. John Dumas's Avatar
    Thank you,
    J
    07-07-2016 09:15 AM

Similar Threads

  1. S Planner notifications not working - please help!
    By siblades in forum Samsung Galaxy S7
    Replies: 4
    Last Post: 02-15-2018, 06:36 AM
  2. N9005 - Some troublesome challenge, somebody help please
    By evendil in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2017, 03:04 PM
  3. Accidently decrypted my HTC help
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2016, 07:07 PM
  4. Marshmallow 6.0.1 OS; Drive not updating.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2016, 05:12 PM
  5. Need a big help from folks of android central.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2016, 04:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD