1. Notetastic's Avatar
    So my YouTube videos will periodically play with no audio. Bluetooth or non.

    Also my camera app has crashed more times than I'd like to admit.

    I did the clearing cache, restarting device and all. Anyone have any similar issues?
    09-14-2020 12:44 PM
  2. j_hansen's Avatar
    Exynos/Snapdragon/Carrier/unlocked?
    09-14-2020 12:48 PM
  3. Talderon's Avatar
    I find that many of these types of issues are solved with a factory reset.

    If you don't want to go that far, try going into the app settings and cleaning data/cache and see if that helps.
    09-14-2020 12:53 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Try testing in Safe Mode -- both of those apps should work (I assume YouTube was preinstalled). https://www.hardreset.info/devices/s...-20/safe-mode/
    09-14-2020 01:14 PM
  5. o4liberty's Avatar
    Wow so unlike this device must be an app or OS issue good luck.
    09-14-2020 01:32 PM
  6. mustang7757's Avatar
    Also if you have a sd card , take it out and test again.
    09-14-2020 06:40 PM

Similar Threads

  1. What weather app are you using on your Pixel 4?
    By Super Spartan in forum Google Pixel 4 & Pixel 4 XL
    Replies: 42
    Last Post: 12-11-2020, 09:55 PM
  2. Android 11 issues
    By chevyman29 in forum Google Pixel 4 & Pixel 4 XL
    Replies: 8
    Last Post: 12-02-2020, 10:13 AM
  3. Whitestone issue
    By Beth Hahn in forum Samsung Galaxy Note 20 & Note 20 Ultra
    Replies: 48
    Last Post: 11-07-2020, 01:25 PM
  4. Can any app be split screen?
    By donebrasko in forum Samsung Galaxy Fold
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2020, 03:58 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-14-2020, 02:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD