1. Camwilb's Avatar
    Good day all,

    I am new the forum, and somewhat new to rooting android devices etc. I have a note 3 that worked perfect on Kitkat and since upgrading to lollipop has next to no signal. I have researched this issue for approx 2 weeks and found the overwhelming opinion is to simply revert the phone back to kitkat. There is lies my issue. I have a known stable build for kitkat (several of them actually), however everytime I attempt to root with Odin I get the following information:

    <ID:0/005> Added!!
    <OSM> Enter CS for MD5..
    <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
    <OSM> Please wait..
    <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
    <OSM> Leave CS..
    <ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1101)..
    <ID:0/005> File analysis..
    <ID:0/005> SetupConnection..
    <ID:0/005> Initialzation..
    <ID:0/005> Get PIT for mapping..
    <ID:0/005> Firmware update start..
    <ID:0/005> SingleDownload.
    <ID:0/005> recovery.img
    <ID:0/005> NAND Write Start!!
    <ID:0/005> FAIL! (Auth)
    <ID:0/005>
    <ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

    Has anyone encountered this before? If so might you have a solution to my headache? Any help is greatly appreciated. I am also more than happy to try tweaks and fixes for the signal issue. Thank you for any help.
    01-16-2017 11:58 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! I moved this to the Note 3 Rooting forum for more specific traffic.
    01-16-2017 09:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD