1. Athanasios Karanasos's Avatar
    hello there
    ...sorry but when sent me mms my new note4 sm-n910f didnt show me that i have a message didnt work the notofication led didnt work the sound...only if i go in to the messages i see that there is a closed mms ...and then i open the data to see the picture abd then close the data again...ITS OK WITH THE MANUALLY OPEN BUT I DONT KNOW WHEN THEY SENT ME.
    i remenber when i have the note 3 i sent and receive mms normally and auto.
    all the setting from my provider are ok..something missing guys and i dont know...HELP PLEASE....AND THANK YOU
    04-17-2015 06:23 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! I assume you've already made sure all of the notification settings are correct--both in the Settings>Notifications menu and the Messaging app's settings menu, right?
    04-17-2015 09:35 PM
  3. Athanasios Karanasos's Avatar
    yes my friend...all settings are ok
    04-18-2015 05:27 AM
  4. B. Diddy's Avatar
    Did this start after a system update? Try wiping the cache partition: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-14686
    04-18-2015 01:06 PM
  5. Athanasios Karanasos's Avatar
    i did that you say but not fix the problem....and with the 4.4.4 and now with 5.0.1 is the same situation..only when i receive the mms i dont have any notifications and inside the app exists the closed mms.....
    04-18-2015 03:33 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    Not really sure what's causing the problem. This is only with MMS, and not with SMS, correct? And your mobile data is on, and connecting to the web without any problems?
    04-19-2015 02:00 AM
  7. Athanasios Karanasos's Avatar
    only with mms is the problem...the data works perfect..if i open the data the mms is open inside the app and the notifications works...but the notifications MUST work and without data open...i dont know if this happend from some bug of 5.0.1???
    my sim card is new i replace the old one..same problem..i put in another sim same situation...today i put in a friends sim whats up and it works..then i put mine and NOT again...from my carrier the say is all ok with the new and the old sim card..
    04-19-2015 08:43 AM
  8. B. Diddy's Avatar
    Thought of something else to try--make sure your APN settings are correct. Do a Google search for "[your carrier] APN settings," and make sure they match the ones on your phone. See this article to learn how to view and edit your APN settings: What is an APN, and how do I change it? | Android Central
    04-19-2015 09:50 PM

Similar Threads

  1. Why are my notifications inconsistent?
    By HMBgal in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2015, 11:57 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-17-2015, 09:58 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-17-2015, 09:49 PM
  4. Why can't I send/receive MMS when connected to wifi?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2015, 09:38 PM
  5. Does blocking contacts no longer work on Lollipop?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2015, 06:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD