1. Richard Goris's Avatar
    Attachment 190673So I have no idea how to set my lock screen back to none. It is currently greyed out. Some one please help. Attached is a screen shot.

    Posted via the Android Central App
    08-10-2015 03:25 PM
  2. Rometheus's Avatar
    Attachment 190673So I have no idea how to set my lock screen back to none. It is currently greyed out. Some one please help. Attached is a screen shot.

    Posted via the Android Central App
    Pic not showing

    ~Blessed From My Note 4~
    08-10-2015 03:26 PM
  3. tituswife's Avatar
    There's a permission somewhere, that you have to uncheck, maybe Accessibility? I had to do it. I'm sorry I can't remember more.

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
    08-10-2015 03:48 PM
  4. David Askew's Avatar
    I had a similar problem after updating to 5.0.1.
    I set the pin lock, no problem, but the following day I went to remove it and it was the same thing with options being greyed out, essentially locking me out of my own phone.
    If I didn't know with absolute certainty that no one had access to my phone, I would have thought someone had hijacked it.
    I spent a few hours with customer service reps ranging from in-store to level 3 techs on the phone, no one had a clue. It was even suggested that I get a new handset since it's under warranty. But I didn't want that hassle after having spent the last 3 months getting how I want.
    Seems that when I also updated a bunch of apps after going to Lollipop, something didn't play well together.
    I uninstalled the updates, restarted the Note4, and all is good.
    Do you use a launcher other than stock?
    I didn't have time to uninstall updates one by one, then reboot and check, but I believe it may have been the launcher I was using at the time.
    I remember messing with its lock screen plug-in earlier in the day.
    It's just speculation, but I feel it was the locker option. JMHO

    Posted via the Android Central App
    08-11-2015 12:36 AM
  5. Richard Goris's Avatar
    Sorry, im not sure what you mean by launcher

    Posted via the Android Central App
    08-13-2015 01:47 PM
  6. pduffer's Avatar
    You may need to clear either the

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
    08-13-2015 02:10 PM
  7. pduffer's Avatar
    You may need to clear either the

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
    Check Phone Administrators and Trusted Credentials under Security in Settings. You have to clear one (I can't remember which) to be able to get the None option back.

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
    tituswife likes this.
    08-13-2015 02:14 PM
  8. Richard Goris's Avatar
    Thanks for all the suggestions guys. Unfortunately none worked. I ended up just factory resetting the phone and honestly this might have been the best option. The phone runs pretty close to how it did at launch running 4.4.4 I'm pretty happy with my phone now. Again, thanks all!

    Posted via the Android Central App
    08-28-2015 02:41 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-10-2015, 07:54 PM
  2. Why don't I have navigation volume on my iPhone?
    By AC Question in forum iPhone/iOS
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2015, 03:15 PM
  3. Why does my Waze not speak I have a Nokia Lumia 640?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2015, 03:14 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-10-2015, 03:12 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-10-2015, 03:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD