1. AC Question's Avatar
    Good evening.

    I purchased a Note4 about one year ago in the States on AT&T. I was recently relocated to the UK and AT&T was good enough to provide me the unlock code so I could purchase a SIM card here and still utilize the same phone with a new European number. That was about one week ago, and I've have nothing but problems with my phone ever since. Its essentially turned into a brick. It freezes constantly and will only restart by removing the battery. Even then only 50% of the time it still will not turn on. When it is running but not freezing, I can count on there showing %15 battery life but suddenly shutting down and going cold.

    When its not doing any of the above, it runs horribly slow.

    I know that none of these problems should have been caused by a new SIM but I promise you I only started having them when I arrived in country and put in the new card (I utilized the phone for my first week here in airplane mode just to use WiFi and it works like a champ.)

    Any ideas?

    I'm about to throw the damn thing out the window ... bloody hell!

    Thanks,
    Jr
    11-19-2015 02:51 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Try wiping the cache partition: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-14686
    11-19-2015 03:08 PM
  3. jpaulregan's Avatar
    Thanks for the reply, Mr. Diddy. I followed your advice and my phone is rebooting as we speak. I will say it only took about 1 second to clear the cache, which sort of concerned me ... if that was the issue, I would've imagined it would take a lot longer to clear. We shall see!
    11-19-2015 03:30 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    The duration it takes to wipe the cache depends on the device, not necessarily what's in it. My Nexus 5 and Zenfone 2 usually take 5-10 minutes to complete the cache wipe, while my Nexus 7 takes a few seconds.
    11-19-2015 05:05 PM

Similar Threads

  1. How do you like this LG Urbane 2 watch compared to the Apple Watch?
    By DebonaireG in forum LG Watch Urbane 2nd Edition
    Replies: 15
    Last Post: 12-17-2015, 12:46 AM
  2. Video and Photos at the same time?
    By jimhuntphoto in forum Nexus 6P
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2015, 08:12 AM
  3. No sound in calls
    By Marwan Hamze in forum Sony Xperia Z
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2015, 03:24 PM
  4. Why am I unable to see the pictures that were in my gallery?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2015, 03:23 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-19-2015, 02:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD