1. isabel95's Avatar
    Easy connection before upgrade to 5.1.1

    Anyone else having a problem with camera communication after the upgrade?
    01-22-2016 09:08 AM
  2. min_is_3's Avatar
    Easy connection before upgrade to 5.1.1

    Anyone else having a problem with camera communication after the upgrade?
    Can you explain this a little more? I'm not understanding your problem.
    01-22-2016 09:28 AM
  3. isabel95's Avatar
    Here are some screengrabs to explain my problem. (I have tried connecting with the Image App open before I hit wi-fi on the camera screen and also with the image app closed when I hit the wi-fi on the screen.
    Wi-Fi conection to camera doesn't work with 5.1.1-searching-camera-1.jpgWi-Fi conection to camera doesn't work with 5.1.1-connection-failed2.jpgWi-Fi conection to camera doesn't work with 5.1.1-signal-strength-strong3.jpgWi-Fi conection to camera doesn't work with 5.1.1-connected4.jpg

    After I get the indication that the camera is connected the screen to scan the QR code comes up. I can't get to the option to choose the images I want to upload - no thumbnails appear.

    Isabel
    01-22-2016 10:33 AM
  4. min_is_3's Avatar
    Here are some screengrabs to explain my problem. (I have tried connecting with the Image App open before I hit wi-fi on the camera screen and also with the image app closed when I hit the wi-fi on the screen.
    Click image for larger version. 

Name:	searching-for-camera-1.jpg 
Views:	18 
Size:	69.0 KB 
ID:	214158Click image for larger version. 

Name:	Connection-failed2.jpg 
Views:	18 
Size:	66.9 KB 
ID:	214159Click image for larger version. 

Name:	Signal-Strength-strong3.jpg 
Views:	18 
Size:	93.8 KB 
ID:	214160Click image for larger version. 

Name:	Connected4.jpg 
Views:	18 
Size:	100.3 KB 
ID:	214161

    After I get the indication that the camera is connected the screen to scan the QR code comes up. I can't get to the option to choose the images I want to upload - no thumbnails appear.

    Isabel
    Whoah, this is not what i thought it was going to be. Lol. Sorry, but i have never tried to do what you're doing.
    01-22-2016 11:58 AM
  5. isabel95's Avatar
    What have you tried?
    Isabel
    01-22-2016 12:25 PM
  6. isabel95's Avatar
    Problem solved!
    Decided to uninstall the Olympus Image Share app and reinstall it.
    After that I had to rescan the code that the camera provides in the app and had an instantaneous connection to my phone with thumbnails coming right up when I clicked on Import Photos.

    Isabel
    01-22-2016 05:51 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-22-2016, 03:18 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 01-22-2016, 02:01 PM
  3. 5x doesn't work on Verizon (or Sprint)
    By dpham00 in forum Honor 5X
    Replies: 4
    Last Post: 01-22-2016, 09:22 AM
  4. how do you sync contacts from nexus 6p to the cars bluetooth
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2016, 08:49 AM
  5. Why won't Google Keep voice memos work?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2016, 08:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD