1. dawgpacpbh's Avatar
    Everything seems to be running quite well except one major problem.

    • When phone turns on, it vibrates, and when changing volume, at least at first, vibration works.
    • After a few minutes, it no longer vibrates for notifications, even when pushing volume down to correct spot.
    • After these few minutes, it doesn't vibrate in vibration setting menus/for any applications either


    Not entirely sure why this is happening, but as a no sound/pro-vibrate guy, it's rendering my phone useless until I check it.

    HELP!
    06-28-2016 10:46 PM
  2. ZaneJesse1's Avatar
    Everything seems to be running quite well except one major problem.

    • When phone turns on, it vibrates, and when changing volume, at least at first, vibration works.
    • After a few minutes, it no longer vibrates for notifications, even when pushing volume down to correct spot.
    • After these few minutes, it doesn't vibrate in vibration setting menus/for any applications either


    Not entirely sure why this is happening, but as a no sound/pro-vibrate guy, it's rendering my phone useless until I check it.

    HELP!
    Mine is doing exactly the same! So frustrating and missing so many calls!
    07-11-2016 05:56 AM
  3. Androids53's Avatar
    Sorry to revive and old thread, but did either of you figure out what is causing the vibration issue? Mine is doing the exact same and is even missing haptic feedback as well.

    Thanks,

    Luke
    11-14-2016 07:59 AM
  4. B. Diddy's Avatar
    Sorry to revive and old thread, but did either of you figure out what is causing the vibration issue? Mine is doing the exact same and is even missing haptic feedback as well.
    See response in your other thread: http://forums.androidcentral.com/sam...ml#post5562072
    11-14-2016 10:49 AM
  5. Curtalert's Avatar
    Samsung software update is the cause cuz I spoke to tmobile customer support they try to tell me replace my phone I said it more then once nothing wrong with the device and it's a waste of time replacing the device so I spent hours getting shift around to different department 's and couldn't figure the problem . Then I'm being told to buy another phone wow seriously as of now tmobile I'm closing my account Friday every few weeks something going on too many issues geesh.
    03-26-2017 06:37 PM
  6. Riana Smit's Avatar
    Mine is doing EXACTLY the same I thought I broke it.
    05-10-2017 12:58 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-29-2016, 12:20 PM
  2. Slow first boot after factory reset on Android Marshmallow
    By Minimum Gnu in forum Moto G (2014)
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2016, 12:03 PM
  3. Note 5 thinks power cord being plugged and unplugged
    By BigMike0831 in forum Samsung Galaxy Note 5
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2016, 06:30 AM
  4. Cant get passed the AT&T logo on start up for my Galaxy Note II
    By angieL04 in forum AT&T Galaxy Note 2
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2016, 08:34 PM
  5. How to transfer mass photos not one at a time
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2016, 07:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD