1. AC Question's Avatar
    I have bought a new Samsung Galaxy Note 5 SM-920C from Amazon. The problem is i use AT&T connection and my LTE is not working, only 3G is working. Can anyone help me with this?
    09-16-2015 07:33 PM
  2. dpham00's Avatar
    Ask the place where you purchased it to confirm that it supports att lte

    Sent from my Verizon Samsung Galaxy Note 5
    09-16-2015 07:49 PM
  3. Andrew Martonik's Avatar
    Double check that you have the right APN, but I don't see why it wouldn't. It should have the proper bands. My 920C works fine on T-Mobile, which utilizes many of the same radio bands.
    10-18-2015 02:51 PM
  4. anon(9652351)'s Avatar
    Agreed. Verify your APN settings. From top to bottom of list they should be EXACTLY the following. Pay CLOSE attention to what is capitalized and lower case and what is a comma and a period mark.

    Name: ATT Nextgenphone
    APN: nxtgenphone
    Proxy: Not set
    Port: Not set
    Username: Not set
    Password: Not set
    Server: Not set
    MMSC: http://mmsc.mobile.att.net
    Multimedia message proxy: proxy.mobile.att.net
    Multimedia message port: 80
    MCC: 310
    MNC: 410
    Authentication type: Not set
    APN type: default,mms,supl,hipri,fota
    APN protocol: IPv4/IPv6
    APN roaming protocol: IPv4/IPv6
    Bearer: Unspecified
    Mobile virtual network operator type: None
    10-18-2015 09:28 PM
  5. anon(9652351)'s Avatar
    Agreed. Verify your APN settings. From top to bottom of list they should be EXACTLY the following. Pay CLOSE attention to what is capitalized and lower case and what is a comma and a period mark.

    Name: ATT Nextgenphone
    APN: nxtgenphone
    Proxy: Not set
    Port: Not set
    Username: Not set
    Password: Not set
    Server: Not set
    MMSC: http://mmsc.mobile.att.net
    Multimedia message proxy: proxy.mobile.att.net
    Multimedia message port: 80
    MCC: 310
    MNC: 410
    Authentication type: Not set
    APN type: default,mms,supl,hipri,fota
    APN protocol: IPv4/IPv6
    APN roaming protocol: IPv4/IPv6
    Bearer: Unspecified
    Mobile virtual network operator type: None
    10-18-2015 09:29 PM
  6. jeankgabriel's Avatar
    Double check that you have the right APN, but I don't see why it wouldn't. It should have the proper bands. My 920C works fine on T-Mobile, which utilizes many of the same radio bands.
    But i have merto pcs i want to see lte on the toolbar
    10-27-2016 10:12 PM

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 01-07-2018, 10:56 PM
  2. Anyone having issues w callers not hearing you? Not Bluetooth.
    By Johnny Fever in forum Motorola Droid Turbo
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-2015, 02:53 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-19-2015, 12:32 AM
  4. Why isn't my Samsung Galaxy 3 10.1 tablet charging?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2015, 10:03 PM
  5. Show my steps is not showing up on the menu of my Moto 360
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2015, 06:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD