1. streetslide's Avatar
    Occasionally something like Facebook pictures or other video streams won't load up on Wi-Fi but if I turn Wi-Fi off, they load fine using the cell connection. Anyone else experience this or know why? The Wi-Fi connection and signal appear good.
    11-06-2015 02:00 PM
  2. Eddster's Avatar
    Occasionally something like Facebook pictures or other video streams won't load up on Wi-Fi but if I turn Wi-Fi off, they load fine using the cell connection. Anyone else experience this or know why? The Wi-Fi connection and signal appear good.
    I had a similar issue and it turned out to be related to ipv6 router settings. Once I turned off the ipv6 settings and restarted my router, everything was fine.
    11-06-2015 02:30 PM
  3. streetslide's Avatar
    Only trouble is I run into this at places of business - no big deal because I have plenty of data, just annoying.
    11-06-2015 03:42 PM
  4. Ryano89's Avatar
    How do I do that?

    Posted via the Android Central App
    11-06-2015 05:16 PM

Similar Threads

  1. Nova Prime, does it work with OK Google?
    By jimhuntphoto in forum Nexus 6P
    Replies: 9
    Last Post: 12-03-2015, 07:03 AM
  2. How can I unmute my Archos 45 cell phone mic?
    By AC Question in forum Archos
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2015, 01:48 PM
  3. How do I mute or unmute the mic on my Android cell phone?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2015, 01:46 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-06-2015, 01:36 PM
  5. Galaxy note 4 won't read sim card
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2015, 01:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD