1. vm81's Avatar
    All of a sudden yesterday my WiFi started dropping at home. I will be on the phone and all of a sudden it will say WiFi disconnected and literally couple of seconds later it connects right back.

    This is my home WiFi and have never had any problem whatsoever. Does anyone know whats going on?

    I would have thought that it was phone issue but it is doing same thing on mine and my wife's Note 5. Both started yesterday.
    12-03-2015 12:50 PM
  2. dpham00's Avatar
    I would try to restart the modem and router
    12-03-2015 12:53 PM
  3. vm81's Avatar
    I would try to restart the modem and router
    Restarted router/modem. Also restarted phones and wiped cache.
    12-03-2015 01:03 PM
  4. gozirra's Avatar
    I used to think it was my phone too. Then I got a Wink Wifi Lighting system for the house. The Wink Hub experiences the same random dropouts of the home WiFi as my phone does. As does my E-Reader. I'm convinced it's the Comcast P.O.S. router. Naturally they remote into it and say there's nothing wrong.
    12-03-2015 01:24 PM
  5. vm81's Avatar
    I used to think it was my phone too. Then I got a Wink Wifi Lighting system for the house. The Wink Hub experiences the same random dropouts of the home WiFi as my phone does. As does my E-Reader. I'm convinced it's the Comcast P.O.S. router. Naturally they remote into it and say there's nothing wrong.
    Thinking of it, the only thing new that I did yesterday was set up a WiFi enabled lighting control device for Christmas tree. I used to use this device for my AC in the summer but since I dont use AC in the winter, thought I will connect it to control lighting of Christmas tree. In doing so, it had to be moved within a feet or so of router. Not sure if that is interfering somehow...it never created any issues when it was connected to the AC, some 10 feet away.
    12-03-2015 01:48 PM
  6. dswatson83's Avatar
    Same issue. Happens to me fairly often. I am using Googles new Onhub as well. I can be 10ft from the router and it will still drop. Thankfully it immediately reconnects.
    12-03-2015 02:58 PM
  7. buckifvr's Avatar
    Yeah, this happens to me as well. I have an AC Router and the 2.4 ghz and 5ghz had the same SSID. I made them different SSID and it is better. Still occurs, but less so

    Posted via the Android Central App
    12-03-2015 06:52 PM
  8. vm81's Avatar
    Yeah, this happens to me as well. I have an AC Router and the 2.4 ghz and 5ghz had the same SSID. I made them different SSID and it is better. Still occurs, but less so

    Posted via the Android Central App
    I don't think that's the issue for me since my router doesnt have 5ghz.

    Posted via the Android Central App
    12-03-2015 07:16 PM

Similar Threads

  1. Vanilla Android on Note 3??
    By iphoneiphoneuser in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 12-04-2015, 07:48 AM
  2. Wifi with Bluetooth on
    By h22lude31 in forum Samsung Gear S
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2015, 04:11 PM
  3. 2nd screen WIFI toggle & Flashlight?
    By Mike-Mike in forum LG V10
    Replies: 8
    Last Post: 12-03-2015, 01:50 PM
  4. Why do random pictures keep showing up in my gallery?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2015, 12:41 PM
  5. Transfer photos from one album to another on Note 3
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2015, 12:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD