1. NancySThompson's Avatar
    For the last few days, when I sometimes tap the screen for my apps or when I swipe to go to the next page of apps, all the app icons will disappear from the screen. The apps are still there, because if I tap the screen, an app will open, but the icons are not visible. This is happening more and more often, already 3 times in the last 12 hours. All I can do is restart my phone. Anyone else seeing this glitch? Is this a known bug that will be fixed? Or is this more likely a problem with my phone?
    12-18-2015 01:24 PM
  2. Geezer Squid's Avatar
    I would first try a simple power down and back on (however, I doubt that is going to help). The real fix, if it's going to be an easy one, is to do a Factory Data Reset. Just be sure to save/backup everything first. Google it and you will find specific recommendations prior to doing a FDR.

    Good luck.
    12-18-2015 01:34 PM
  3. Javier P's Avatar
    Hello Nancy, welcome to the forums! I would try clearing cache for the Touchwiz launcher in your settings and then reboot the phone. Tell us how it goes.
    12-18-2015 06:21 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 06-29-2016, 01:14 AM
  2. my s4 stuck at boot logo on CM12.1
    By Brahim bouslim in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2015, 03:48 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-18-2015, 01:10 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-18-2015, 01:10 PM
  5. my s4 stuck at boot logo on CM12.1
    By Brahim bouslim in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2015, 12:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD