1. AC Question's Avatar
    I got a note 5 last night. i tried to use my bose IE 2 headphones and i can "feel" the plug isnt going all the way in. I then tried an old pair of IE headphones and it works fine. the only differences between the two are the pair not working has two red rings around the plug, the pair that is working has three rings around the plug.

    anyone ever see this before?
    12-21-2015 08:20 AM
  2. dpham00's Avatar
    If you are using a case, then remove it and try again
    12-21-2015 05:29 PM
  3. Trent Leslie's Avatar
    I got a note 5 last night. i tried to use my bose IE 2 headphones and i can "feel" the plug isnt going all the way in. I then tried an old pair of IE headphones and it works fine. the only differences between the two are the pair not working has two red rings around the plug, the pair that is working has three rings around the plug.

    anyone ever see this before?
    Same here, just noticed. Mine doesn't work with bose or any plug for that matter. It was working before latest update. So my guess would be software. Anyone know for certain? Btw sorry note 5. No case either
    12-26-2015 05:17 PM
  4. Trent Leslie's Avatar
    Ok so sorry for the post. Fixed mine with some compressed air and viola. Hopefully this helps you out aswell.
    12-26-2015 05:26 PM

Similar Threads

  1. Is it worth it?
    By Jrid32 in forum Nexus 5X
    Replies: 24
    Last Post: 12-27-2015, 05:14 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 12-21-2015, 11:15 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-21-2015, 09:30 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-21-2015, 09:04 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-21-2015, 07:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD