1. Barbara Thomas1's Avatar
    First time using phone on trip. I turned off a lot of stuff to save battery. Now at home on wifi I can't connect to Google Play - says to check my connection. I am on my home wifi, connected. The only thing that looks different on my home screen is the AT&T symbol is missing from the top left and a warning triangle with exclamation point is there. Also on the top right there is a downloading/uploading icon that is constantly streaming. What did I turn off and didn't remember to turn on?
    Thanks

    Posted via the Android Central App
    03-21-2016 10:12 AM
  2. Devin Doucet's Avatar
    I'm not positive, but it may be a sin card issue, that might be what the symbol is. You could try pulling the Sim and putting it back in if a simple restart doesn't fix it.
    03-21-2016 11:08 AM
  3. beh's Avatar
    Are you sure you turned all the "stuff" on? Have you tried rebooting you phone? Have you tried clearing the "cache"?
    03-21-2016 11:54 AM
  4. Philipmom's Avatar
    You used to much domestic roam data. They turned off all data until your month refreshes.

    Posted via the Android Central App
    03-21-2016 04:06 PM

Similar Threads

  1. [FIX] [SOLVED!] Play Store No Connection Error Fix!
    By Nezzaros in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2016, 02:02 AM
  2. Xmodgames connection error
    By UserFkh in forum Google Nexus 4
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2016, 10:10 AM
  3. When I connect my Moto G3 on wifi the wifi is down after that
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2016, 08:08 AM
  4. i have mobile data now but can not connect to wifi
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2016, 07:18 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-20-2016, 10:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD