1. Kevin OQuinn's Avatar
    See the image. The thin black line in the Google search bar.

    That black line does not show up in screenshots. It's not a scratch either. It wasn't there when I put the Zagg HD on, and nothing is stuck between the screen protector and display.

    Anybody else have this issue? I'll be taking a trip back to T-Mobile for an exchange.

    Line of dead pixels?-note_7_black_line_crop.jpg
    08-25-2016 04:13 PM
  2. Almeuit's Avatar
    Not seeing that on mine.
    08-25-2016 04:16 PM
  3. Aquila's Avatar
    Dead pixels
    08-25-2016 04:17 PM
  4. slackerjack's Avatar
    See the image. The thin black line in the Google search bar.

    That black line does not show up in screenshots. It's not a scratch either. It wasn't there when I put the Zagg HD on, and nothing is stuck between the screen protector and display.

    Anybody else have this issue? I'll be taking a trip back to T-Mobile for an exchange.

    Click image for larger version. 

Name:	Note_7_black_line_crop.jpg 
Views:	48 
Size:	572.7 KB 
ID:	237145
    I can confirm its not on my sprint variant...I'm curious...it appears on a flat white background too right...It's so odd..my first inclling is that it was some new design element of the toolbar (it's flat, straight and parallel to the border). I'm just curious if it's an anomaly with the widget or the screen. That it doesn't appear in screenshots lead me to believe the latter, but I thought I'd ask!
    08-25-2016 05:01 PM
  5. GBP87's Avatar
    See the image. The thin black line in the Google search bar.

    That black line does not show up in screenshots. It's not a scratch either. It wasn't there when I put the Zagg HD on, and nothing is stuck between the screen protector and display.

    Anybody else have this issue? I'll be taking a trip back to T-Mobile for an exchange.

    Click image for larger version. 

Name:	Note_7_black_line_crop.jpg 
Views:	48 
Size:	572.7 KB 
ID:	237145
    Can you try a Screen Test app from the Play Store? It displays a solid color and you can cycle through each color. It will be more evident there.

    Will prove that it's not a software glitch with the widget, etc.
    08-25-2016 05:04 PM
  6. felloffthetruck's Avatar
    Not seeing it on my Verizon version.
    Move that search bar somewhere else and see if the line stays.
    08-25-2016 05:17 PM
  7. Aquila's Avatar
    Can you try a Screen Test app from the Play Store? It displays a solid color and you can cycle through each color. It will be more evident there.

    Will prove that it's not a software glitch with the widget, etc.
    I've been advised that this line shows up on other apps, including the boot screens.
    Kevin OQuinn likes this.
    08-25-2016 05:30 PM
  8. dpham00's Avatar
    Wow that sucks
    08-25-2016 05:36 PM
  9. guinnkevinr's Avatar
    Nothing like this on mine. At&t variant.
    08-25-2016 05:39 PM
  10. Kevin OQuinn's Avatar
    Yes it's across all screens and apps.
    08-25-2016 05:52 PM
  11. felloffthetruck's Avatar
    You better go and exchange that phone before it's too late.

    I would peel the screen protector off first and see if that's the problem.
    Aquila likes this.
    08-25-2016 05:55 PM
  12. Faded03cobra198p's Avatar
    Dead pixels. Had it on my s7 edge.
    08-25-2016 06:17 PM
  13. Kevin OQuinn's Avatar
    You better go and exchange that phone before it's too late.

    I would peel the screen protector off first and see if that's the problem.
    Yeah I did that on the phone with tech support.

    Dead pixels. Had it on my s7 edge.
    This is the first time I've this issue on any of my devices.


    Good news is that they're exchanging the phone for me.

    Bad news is that I have to wait a bit for it since I ordered it online.
    08-25-2016 09:16 PM
  14. Aquila's Avatar
    Hurray! NoOooOoOo! More hurray than no.
    08-25-2016 09:19 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-09-2016, 02:52 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-25-2016, 06:08 PM
  3. How hard is it to win one of these giveaway things?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2016, 01:58 PM
  4. Device Testing Videos- Waste of money?
    By technifyy in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2016, 01:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD