1. Android Central Question's Avatar
    I got myself some BT 5.0 earbuds and they worked fine for a good while. Suddenly they stopped playing audio through the speakers.

    I've unpaired and repaired, reset my phone, toggled media and call audio repeatedly, cleared both the Bluetooth and general cache and just about everything else I could think of.

    It seems like the phone is connected to the Bluetooth earbuds, but no app will send audio to them. When I hit play on an app it will make a sliiight bit of white noise, otherwise there is no sound. I can get sound from my laptop, however.

    When I connect a different pair of BT headphones the audio still comes out of the phone, so it's clearly something to do with the relationship between the devices.

    I'm not sure what went wrong or how to fix it. Any suggestions?
    06-09-2019 05:35 AM
  2. methodman89's Avatar
    Is this a reworked replacement?
    06-09-2019 07:57 AM
  3. arbitten's Avatar
    Is this a reworked replacement?
    No it isn't. It's an original bought at the AT&T store.
    06-09-2019 09:19 PM
  4. mustang7757's Avatar
    I thought they sold in some region the note 7 fan edition. The one your using is a recall didn't they block updates and all?
    06-09-2019 09:32 PM
  5. methodman89's Avatar
    96% of note 7s were returned.
    You say bt works through 1 device.
    Unpair and forget ALL bt connections and pairings.
    Clear the cache partition and reboot.
    Rediscover and pair the wonky device.
    Good luck
    06-10-2019 06:35 AM
  6. arbitten's Avatar
    96% of note 7s were returned.
    You say bt works through 1 device.
    Unpair and forget ALL bt connections and pairings.
    Clear the cache partition and reboot.
    Rediscover and pair the wonky device.
    Good luck
    That's all happened already, as per my original post
    06-13-2019 03:53 AM

Similar Threads

  1. Why does Huawei y5 lite disconnect VPN after connecting
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2019, 08:04 AM
  2. Problem Charging from Y-Cables that Appear to be Made for Charging
    By HumanJHawkins in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2019, 07:26 AM
  3. I can not find the firmware on the tablet Visual Land prestige 10 ME-110-16Gb
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2019, 02:27 AM
  4. Keep my iPhone X? Or switch to S10e?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2019, 01:05 AM
  5. All my pictures won't transfer to my computer from my lg aristo 2
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2019, 10:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD