1. talelorm's Avatar
    Ever since the nightly of cm10.1 of February 20 to march 8. Every time I update my phone using the cm updater with clockworkmod bysk8 14.4.6

    Well when I update once or twice when I call it goes through but no ringing I can't hear them and they can't hear me is it the noise suppression or what? When I do a full wipe and install the new update all is fine . I haven't tried manually using cwm to update the nightly
    Please help
    03-08-2013 04:38 PM
  2. MrGriffdude's Avatar
    Ever since the nightly of cm10.1 of February 20 to march 8. Every time I update my phone using the cm updater with clockworkmod bysk8 14.4.6

    Well when I update once or twice when I call it goes through but no ringing I can't hear them and they can't hear me is it the noise suppression or what? When I do a full wipe and install the new update all is fine . I haven't tried manually using cwm to update the nightly
    Please help
    Its a known issue a clean reflash works until a couple reboots and then the issue comes back. My suggestion is to use the last nightly that works for you (for example mine is 2/26) until an official fix is implemented.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Android Central Forums
    03-08-2013 09:22 PM
  3. talelorm's Avatar
    So if I never let the battery die or reboot I should be ok ? Flashing an older nightly would work too
    03-08-2013 11:08 PM
  4. MrGriffdude's Avatar
    So if I never let the battery die or reboot I should be ok ? Flashing an older nightly would work too
    Well it breaks during upgrades too.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Android Central Forums
    03-08-2013 11:27 PM
  5. DanoNH's Avatar
    It's been fixed.

    Look at this post on the CM forums and this post on XDA with a download link for the experimental build that has the fix.

    Should be in one of the next Nightlies.

    Sent from somewhere in Galaxy S2...
    03-10-2013 12:12 PM
  6. jsarino's Avatar
    To add to what DanoNH said, it's the 3/9 CM build, but it doesn't include a commit in the system/core that causes a break in the call audio. I reverted back to the 2/26 build when this bug was first appearing, but when I have a moment, I'm going to flash roger_n's fix.
    03-10-2013 03:48 PM
  7. talelorm's Avatar
    Its not happened since I've flashed march 17 2013 nightly glad this was fixed
    03-17-2013 08:05 PM

Similar Threads

  1. is any1 else having a problem with calls or textin??
    By kingcaliyone in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 6
    Last Post: 03-30-2012, 03:07 PM
  2. I still have a problem with QUESTION MARKS in phone numbers
    By eric0668 in forum T-Mobile Vibrant
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2010, 08:47 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 07-21-2010, 12:11 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 06-22-2010, 11:58 AM
  5. I'm having a problem with the Gmail app.
    By BurgesS in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2010, 07:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD