1. bostjan's Avatar
    Hello

    I have SGII fro more than 1 year. Today I was charging it and after some time I unplugged it and it didn't work any more. It didn't turn on. Not the screen, not the phone. I removed the battery, wait for a while, and then tried to power it again. It did not power on. I tried with charging cable plugged in with battery in and battery out.

    I tried different combinations for powering the device: long press of power button. Power+home. Power+home+ volume up/down. And all other variations.
    The phone does not respond - stays powered off.

    The phone has factory ROM. Updated to ICS 4.x.x (I updated it some time ago. Not today)

    Any suggestions what should I do?

    Thank you.
    11-17-2012 01:59 PM
  2. nexusisneecesary's Avatar
    Hello

    I have SGII fro more than 1 year. Today I was charging it and after some time I unplugged it and it didn't work any more. It didn't turn on. Not the screen, not the phone. I removed the battery, wait for a while, and then tried to power it again. It did not power on. I tried with charging cable plugged in with battery in and battery out.

    I tried different combinations for powering the device: long press of power button. Power+home. Power+home+ volume up/down. And all other variations.
    The phone does not respond - stays powered off.

    The phone has factory ROM. Updated to ICS 4.x.x (I updated it some time ago. Not today)

    Any suggestions what should I do?

    Thank you.
    Maybe try holding only the power button for thirty to fourth seconds, that doesn't work try and return it...

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    11-17-2012 02:13 PM

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 08-19-2014, 09:39 AM
  2. Google does not sync on my Phone
    By BenjaSands in forum AT&T Inspire 4G
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-2012, 05:56 AM
  3. Typing "ng" does not work on my phone. Anyone else have this problem?
    By gamer6592 in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 13
    Last Post: 05-08-2011, 10:04 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-22-2011, 02:09 AM
  5. My Phone DOES NOT!
    By phikai in forum The Android Central Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2010, 10:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD