1. abc1234's Avatar
    ok so whenever I turn on my phone, once it gets to the lockscreen it'll either bootloop a couple times or freeze up. takes about twenty minutes of leaving it alone to get it to operate properly.... any ideas?

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    08-22-2012 01:07 PM
  2. acidglaze's Avatar
    Stock or Rooted?
    08-22-2012 02:06 PM
  3. Dhendy91's Avatar
    As above need more info, stock or rooted?, if rooted what rom / kernel are you running?. Also have you done anything you wouldn't usually to it really?

    Hopefully then the community can help
    08-22-2012 02:13 PM
  4. abc1234's Avatar
    nope completely stock. and no. Last thing I did was download Norton mobile security

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    08-22-2012 08:01 PM
  5. funkylogik's Avatar
    ive no idea. maybe try usin quadrant app to make sure the cpu is healthy?
    08-22-2012 09:13 PM
  6. Dhendy91's Avatar
    Have you tried a factory reset?

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    08-27-2012 06:42 AM
  7. GSDer's Avatar
    How long has this been happening?
    Did you happen to install any applications around the time this started to occur?
    I'd go the route of shutdown/battery pull before I went down the factory reset path, but it may come to that.
    If you're not sure of what apps you've loaded recently, just look in the 'All' tab of the play store (once in 'My Apps') - seems like they're shown in reverse order there.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 2
    08-27-2012 09:57 PM
  8. funkylogik's Avatar
    How long has this been happening?
    Did you happen to install any applications around the time this started to occur?
    I'd go the route of shutdown/battery pull before I went down the factory reset path, but it may come to that.
    If you're not sure of what apps you've loaded recently, just look in the 'All' tab of the play store (once in 'My Apps') - seems like they're shown in reverse order there.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 2
    +1
    08-28-2012 02:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD