1. Kevin Harvell's Avatar
    After the release of the 4.1.1 JB update from US Cellular, the Netflix app no longer has sound. Has anyone else using Verizon, Sprint, AT&T or T-Mobile Galaxy SIII devices also seen this?

    There is a thread in the US Cellular section discussing this, but I'm thinking it is something to do with the US Cellular specific 4.1.1 release.


    Other users have contacted Samsung, Netflix and US Cellular and most of the time are getting told there are no reported issues, or that the blame is getting passed from one company to the other. But then there are also reports that a fix is in the works from Netflix.

    So, are you also having audio issues with any apps after the JB update?
    01-02-2013 10:10 AM
  2. Almeuit's Avatar
    I am on Sprint and mine is working fine. Plays like it did back on ICS with my s2.

    Have you tried reinstalling the application to see if it fixes? Also have you tried other streaming apps like hulu?

    Sent from my Sprint S3 using AC forums
    01-02-2013 10:16 AM
  3. Kevin Harvell's Avatar
    Have reinstalled, done a factory reset and thought maybe the app update back on Dec 21 would remedy the issue but it did not.

    Have heard from other US Cellular customers that Hulu+, HBO and Cinemax apps work fine. Showtime app has similar sound issue.
    01-02-2013 10:29 AM
  4. soccerslj's Avatar
    I have an s3 galaxy from us cellular. My netflix picture works with no sound. Not to happy
    01-02-2013 03:51 PM
  5. Luke Northcott's Avatar
    Same thing uscellular samsung gs3 no audio after update.. anyone found a work around for this? I'm a tattoo artist and have a lot of down time and use my Netflix app often at the shop. I really hope they fix this issue real soon.
    01-02-2013 07:45 PM
  6. Almeuit's Avatar
    Same thing uscellular samsung gs3 no audio after update.. anyone found a work around for this? I'm a tattoo artist and have a lot of down time and use my Netflix app often at the shop. I really hope they fix this issue real soon.
    You on US cellular? If so I'd say this is a US cellular issue.. Even if they don't want to admit it.

    Sent from my Sprint S3 using AC forums
    01-02-2013 08:54 PM
  7. Mathew Cunningham's Avatar
    I am having the same issue with my US Cellular S3, no sound on netflix.
    01-06-2013 03:30 AM
  8. jam24u's Avatar
    I too have US Celluar and my Netflix has no sound. Alll other video apps have no sound issues. I have even uninstalled and re installed Netflix. My next try is to pull battery and see if that helps. US Cellular says it should be done once a week.
    02-16-2013 05:03 PM
  9. jam24u's Avatar
    I just called US Cellular and they said they are completely unaware of this problem.
    02-16-2013 05:17 PM
  10. jam24u's Avatar
    I talked with Netflix concerning this issue. They tell me that they are aware that there appears to be a problem with the Netflix for Android users who use the carrier US Cellular. There was a similar issue back in 2011. They are working on it. At least they were not quick like US Cellular to dismiss that they were the problem. No, In fact they were quite open to the possibility that they could be the problem. Whatever the problem, they intend to see that it is addressed soon.
    I think I will keep my Netflix account. Although I have been very pleased with US Cellular's efforts to help me identify the type of plan I should be using.
    02-16-2013 09:59 PM

Similar Threads

  1. Bluetooth issues after upgrade to ICS
    By gzbsds in forum Samsung Galaxy S II Skyrocket
    Replies: 7
    Last Post: 02-15-2013, 02:37 PM
  2. WiFi issues after upgrading to ICS - Solved
    By maxud in forum AT&T Galaxy S II
    Replies: 9
    Last Post: 02-03-2013, 06:02 AM
  3. Text Message Issues after upgrading to 2.3
    By Phone#IM in forum HTC EVO Shift 4G
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2011, 01:38 PM
  4. Having an issues with my camcorder after upgrading to froyo.
    By bberrynewbie84 in forum Motorola Droid X
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2010, 08:43 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-09-2009, 06:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD