1. ozgurs's Avatar
    Sometimes my phones alarm sound rings only one second and immediately it stops/mutes

    Why can it be

    Regards,




    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    03-23-2013 07:57 AM
  2. ozgurs's Avatar
    Sometimes my phones alarm sound rings only one second and immediately it stops/mutes

    Why can it be

    Regards,




    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    i mean,
    it does not continue to ring on the alarm time more than a second.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    03-23-2013 05:55 PM
  3. BigBenO's Avatar
    I have been having a similar problem since updating the phones firmware to I9300XXEMC2. I have a couple of alarms set in the morning each day. The first alarm always goes off for 1 second and then stops. The second alarm an hour later seems to work fine. I have tried deleting the alarms and creating new ones but it doesn't help. I also tried clearing the clock data from the application manager in phone settings.

    Have you found a solution?

    I am going to try a factory reset and see if that solves it.

    Ben
    04-29-2013 06:38 AM
  4. meyerweb#CB's Avatar
    Are there any other alerts or notifications on your phone at that time? It may be that a second notification is terminating the first one.
    04-29-2013 01:22 PM
  5. GSDer's Avatar
    ozgurs,
    What's different between the occasions when it works and when it doesn't?
    Is the phone normally face down, or in a dock, or what?
    Do you make any motions on those instances when it doesn't work (move your hand near it, etc.)?
    Is it a 3rd party app? If so, which one?
    Did this behavior just start recently?
    Do you have any sound profile apps installed?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 2
    04-29-2013 04:20 PM
  6. BigBenO's Avatar
    After a factory reset my alarm went of correctly this morning. Hopefully that has solved the problem.

    Ben
    05-01-2013 11:28 AM
  7. GSDer's Avatar
    BigBenO,
    Keep us posted on whether the problem comes back or not.
    It's actually a good idea to perform a Factory Reset following an OTA, but most people prefer not to do that (for obvious reasons).

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 2
    05-01-2013 12:37 PM
  8. Michael Verdicchio's Avatar
    I got this problem too with my Galaxy S3. There was no direct fix, instead I had to download a third party app, "AlarmDroid". I haven't had a problem since.
    10-24-2013 04:32 AM

Similar Threads

  1. Only one notification sound for email/text
    By -BroadSword- in forum T-Mobile G2x
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2011, 07:01 PM
  2. Reflashed SRF 1.2 and only one problem
    By led4lyf in forum Epic 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2011, 06:24 AM
  3. Two gmail accounts and only one syncing properly?
    By jamesedward318 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 2
    Last Post: 08-09-2010, 01:34 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 07-05-2010, 11:06 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 06-16-2010, 11:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD