1. Samantha Hoy's Avatar
    I woke up the other day to find the screen on my s3 green. You could still everything but there was a green tinge. I took battery out and put it in again and it was all fine. Then today the screen went totally black and would do nothing so again pulled battery but when it went back in the start up screen looked like the image was like crackly/broken..the phone then went black and had a horizontal white line that moved from top to bottom repeatedly
    Again did the battery pull and it was all ok. Then a few hours later the whole screen flickered and half of it dissappeared, i tapped the phone and it worked again. It was then fine for 6 hours but a minute ago it froze and then went black, when pressed scren image flickered the dissappeared then reappeared. Kept tapping screen and it finally went back to normal.

    I recently had my screen replaced as i dropped the phone. It was through my insurance company so it was a legit company. So whats up?

    Posted via Android Central App
    09-08-2013 04:23 PM
  2. GSDer's Avatar
    What's up is that:
    - they did a lousy job
    - they used sub-standard parts
    - you're having a bad run of luck

    Who knows, perhaps the connector is loose; or, they previously replaced the screen assembly but there's also a problem with the motherboard.

    In any case you need to take it back to the folks that did the repair and ask them to look at it.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 2
    09-08-2013 04:33 PM
  3. anon(859166)'s Avatar
    use warranty or demand they give you a new phone even if it's out of warranty. Definitely a defective part

    "you gotta be a lil crazy to stay sane..."
    09-09-2013 10:29 PM
  4. anon(859166)'s Avatar
    repost
    09-09-2013 10:29 PM
  5. Samantha Hoy's Avatar
    Took it into a local phone repair shop and when he took back off there was screw missing.. there also was a loose connection. He connected it properly and so far it has worked perfectly

    Posted via Android Central App
    09-10-2013 02:23 AM
  6. farrelli54's Avatar
    They use a radio signal.



    09-10-2013 02:51 AM

Similar Threads

  1. clipboard issues@@..where is it located?
    By justjimmyb in forum Moto X (2013)
    Replies: 13
    Last Post: 02-17-2018, 07:26 AM
  2. Gt-i9500 firmware upgrade encountered an issue
    By Carlo Smiraglia in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2013, 02:12 AM
  3. Text sync conflict issues
    By MarvinJS#AC in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 09-19-2013, 04:41 PM
  4. Wifi Connection issues
    By Superevangelist12 in forum HTC One M7
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2013, 12:38 AM
  5. Weird MTP issue
    By DeadRinga in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2013, 09:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD