1. luqman24's Avatar
    So I've had this issue ever since I installed CM on my Galaxy S3 I747M (Cm10.1.3 being my first) and now I can't USB tether on LTE. Is it just me or is anyone else also having this issue? Can someone provide a fix for this please? Thanks.
    10-17-2013 12:43 PM
  2. sam martin2's Avatar
    Have you just tried wireless tethering o.o
    10-17-2013 04:02 PM
  3. GSDer's Avatar
    So I've had this issue ever since I installed CM...
    Can someone provide a fix for this please?
    Go back to the stock ROM.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    10-17-2013 10:09 PM
  4. luqman24's Avatar
    Go back to the stock ROM.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    Yeah that's what I ended up doing. Everything is fine now
    11-01-2013 08:41 AM
  5. GSDer's Avatar
    Did CM have a Hotspot feature? Or was that also broken?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    11-01-2013 11:13 AM

Similar Threads

  1. asus me173x problem after os update to 4.2.2
    By stsaxon in forum ASUS MeMO Pad HD7
    Replies: 9
    Last Post: 04-21-2014, 09:13 PM
  2. Verizon LG G2 - Anybody got foxfi to work?
    By kris.richards in forum Verizon LG G2
    Replies: 30
    Last Post: 03-25-2014, 10:30 PM
  3. Galaxy Note 3 - Starting to lock up and freeze on lock screen
    By browetally in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 12
    Last Post: 11-26-2013, 08:11 AM
  4. Sprint Galaxy S3 - What exactly is broken?
    By volcomgirl in forum Sprint Galaxy S III
    Replies: 6
    Last Post: 10-18-2013, 08:45 PM
  5. s4 to hdtv options
    By pjoseph in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2013, 08:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD