1. Kelly Imagon's Avatar
    So, i bought these new headphone from Samsung (the galaxy headphones), and they were working fine for a few months...then today i plugged it into my phone and one side wasn't working...until i touched the cord and if i let go it'll stop working on one side...and when i touch the cord sometimes it goes crazy...Only one side works if i plug it in and do nothing to it.

    IT'S REALLY ANNOYING..any suggestions?
    please help what do i do
    11-16-2013 10:15 PM
  2. GSDer's Avatar
    Well, it's either the headphones or the jack - try another pair of headphones (like the earbuds that came with the phone) and if you still have the problem then it's the jack.

    You can try cleaning out the jack with some compressed air; or use a slender needle (with the battery removed from the phone) to see if you can gently dig out any debris from the jack.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    11-17-2013 12:05 AM

Similar Threads

  1. Google Nexus 7 Tablet (2012) Gmail not working right
    By electronicwiz1 in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2013, 01:14 PM
  2. Overclock my phone
    By Patrick Rosenthal in forum Samsung Stratosphere
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2013, 11:56 PM
  3. quck capture on - not working
    By Vaas in forum Moto X (2013)
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2013, 09:14 PM
  4. Can't delete Google auto-backup stored on my phone.
    By Dian Atamyanov in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2013, 06:42 PM
  5. Had to Factory Reset my new Note 3
    By mickeyboat in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2013, 03:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD