1. WillTelford's Avatar
    I've had my phone for a few months and we used to have another router which my phone would connect to. But this new router isn't working on my phone. It says "saved and secured" but when I hit "connect" nothing happens. I've tried turning off the router and my phone but it won't work. Any suggestions?

    Posted via Android Central App
    11-20-2013 10:38 AM
  2. VDub2174's Avatar
    Have you reset the router? Maybe even have your phone "forget" the router and enter the password again?
    11-20-2013 10:46 AM
  3. GSDer's Avatar
    It's probably a security setting on the new router. Turn security off (so that the connection is shown as 'Open') and see if your phone connects. If it does then you can re-enable security - just be careful what security level it defaults to; your phone may not like that particular setting.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    11-20-2013 03:48 PM

Similar Threads

  1. How to get iTunes music library into Note 3
    By billgulledge in forum AT&T Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 24
    Last Post: 08-12-2014, 08:52 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 11-23-2013, 11:00 AM
  3. Google Galaxy Nexus - Need to unroot & revert back to factory image
    By daktmacfan in forum Google / Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2013, 11:32 AM
  4. Safe to take OTA on rooted stock N4?
    By shobuddy in forum Google Nexus 4
    Replies: 16
    Last Post: 11-21-2013, 10:57 AM
  5. Might be selling my S4.....question inside
    By FrostyGTA in forum Sprint Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2013, 10:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD