1. JMCross's Avatar
    Having a problem after selecting the "wipe data/factory reset" option in the recovery menu.

    After wiping all the data, I try to re-boot the phone but it constantly stays in the T-Mobile 4G LTE screen, And doesn't move. The LED indicator in the top left, is always a solid blue(Reason?) And I'd have to either remove the battery or press the power button to turn it off again.

    In the Android system recovery screen, this is what I see.

    # MANUAL MODE #
    -- Applying Multi-CSC....
    Applied the CSC-code : TMB
    Successfully applied multi-CSC.
    Red Text:
    E:failed to mount /data (Invalid argument)
    can't mount '/data' (Invalid Argument)
    E:failed to mount /data (Invalid Argument)
    E:Can't mount /data/log/recovery_log.txt.

    I proceed to select wipe data, factory reset.
    And I get
    -Wiping Data...
    -Formating /data...
    -Formatting /cache
    -Data wipe complete..

    I hear the ding when starting it up, but it just stays on the T_Mobile screen.
    03-06-2015 02:34 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! That doesn't sound good. I wonder if the onboard memory is failing, which could lead to that failure to mount.
    03-06-2015 11:35 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 04-28-2015, 02:53 PM
  2. how can i reset my homescreen password
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2015, 04:22 AM
  3. How can I reset my homescreen password?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2015, 04:22 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-06-2015, 01:14 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-05-2015, 11:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD